Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
    Bizdonso jäi haigeks,ma kommenteerin tema eest...

Iilgelt hästi mängisime,koguaeg omasime ülekaalu,siis Olympic kobistas kuidagi ära.Persse,raisk,0:1..,koguaeg möllasime,ehitasime mängu,vahetasime ääri,jooksime üle,tagusime värava alt 1000% võimalusi mööda.Olympic kuidagi ikka surus kannikasse.0:2.Mõtlesime,nüüd tapame,taome vendadel puuri täis.Ise ka ei saa aru,kuidas see 0:3 tuli (meil oli ju isegi mängija Daugavpilsist,kes ootab Kalevisse üleminekuluba,eelmine aasta mängis Balti liigat ja treenib Sarapi käe all,rääkimata ülejäänd tegijatest).See,et Olympic kolistas veel latti ja posti,on puhas koba,tegelt nemad ega keegi teine sittagi mängust ei jaga,ainult mina üksi kõva munniga olen räme kunn ja ryan angelos,jou,jou.

p.s. alperse võikski haiglasse jääda,saaks koguaeg siin mögiseda
    Sa ka mängul olid?
    Täpselt õige kirjeldus, krt meetri pealt ka ei saanud sisse vahepeal.

Kommentaar

janek ruulib

ei saa kohe kiitmata jätta! võib-olla exin, aga mu meelest esimest korda on keegi selle alpeediku pöördesse suutnud ajada ja vaeseke nüüd päris sassis omadega. tubli janek, jätka samas vaimus

Kommentaar

Bizdonso jäi haigeks,ma kommenteerin tema eest...

Iilgelt hästi mängisime,koguaeg omasime ülekaalu,siis Olympic kobistas kuidagi ära.Persse,raisk,0:1..,koguaeg möllasime,ehitasime mängu,vahetasime ääri,jooksime üle,tagusime värava alt 1000% võimalusi mööda.Olympic kuidagi ikka surus kannikasse.0:2.Mõtlesime,nüüd tapame,taome vendadel puuri täis.Ise ka ei saa aru,kuidas see 0:3 tuli (meil oli ju isegi mängija Daugavpilsist,kes ootab Kalevisse üleminekuluba,eelmine aasta mängis Balti liigat ja treenib Sarapi käe all,rääkimata ülejäänd tegijatest).See,et Olympic kolistas veel latti ja posti,on puhas koba,tegelt nemad ega keegi teine sittagi mängust ei jaga,ainult mina üksi kõva munniga olen räme kunn ja ryan angelos,jou,jou.

p.s. alperse võikski haiglasse jääda,saaks koguaeg siin mögiseda
        Ei ole naljakas, hoopis piinlik on seda teksti lugeda. Copycatterid pole kunagi originaalidele ligilähedalegi saanud. Nii ka seekord. Kurb. Palun ära enam nii tee.

Kommentaar

kle,sa oled nagu mu emakeele õpetaja aastate eest,kes luges teiste kirjandeid ja nuttis minu päevikusse
          Kapten Trumm

Kommentaar

kle,sa oled nagu mu emakeele õpetaja aastate eest,kes luges teiste kirjandeid ja nuttis minu päevikusse

Raivo, mini on alvontso minime (spioon kes mind kargas või mis iganes see oli). Tead küll ju-arst ka haige peale ei vihasta
            Samas mõtlen ma siin karistust välja, et mida ma teen kui Trummi tegelased meie suvepäevadelel ei ilmu see aasta...
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
              Raivo, mini on alvontso minime (spioon kes mind kargas või mis iganes see oli). Tead küll ju-arst ka haige peale ei vihasta
              Samas mõtlen ma siin karistust välja, et mida ma teen kui Trummi tegelased meie suvepäevadelel ei ilmu see aasta...
              Alik'uga oli juba juttu,see aasta ei pääse kuhugi.Niiet ,ära mõtle
              Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                Alfonso kuhu sa nüüd kadunud oled? Tõmba teravat

Kommentaar

Meie kõige suuremal sõbral läks juba osa auru sõprusmängude teema all kaduma.
                  Viimasel ajal avan juba seda foorumit üsna ootusärevalt, lootes täiendada oma vaimu ja ka sõnavara peale A tundeküllaseid sõnavõtte.

Kommentaar

Algselt postitas -Antz- Vaata postitust
                    Alguse õnn ja üllatused on möödas. Kaitse lekkis koledal kombel ja õigupoolest oli mäng 20 minutiga (1:3) tehtud.
                    Jätkame samas vaimus.

TJK Legion II - Eurouniv FC 4:1 (3:0)

Ca 20. minutiks oli 2:0, kus esimene värav tuli nurgalöögist peaga, teine järgnes õige pea, ning oli väga ilusa kombinatsiooni tulemus: vasakult äärelt sööt karistusala joonele ja sealt ühe puutega õhust. Kolmas oli kaitse ning vv vahelise ebakõla "koostöö", mille tulemusena lükkas kaitsja peaga enda väravasse. Esimesel poolajal ei meenugi, et Hundid oleks vastaste väravat ohustanud.

Teisel poolajal võideldi siiski rohkem ning tekitati ka võimalusi. Ühel EUFC mängijal oli kaks varianti, millest teise ka ära kasutas. Seejärel suruti rohkem, aga just siis andis kohtunik vastastele pendla. Meie vv oli eelmistes mängudes kaks pennalt ära tõrjunud, seekord siis mitte. Üldse võiks kohtuniku kohta paar head sõna öelda aga olgu, mõngu lõpptulemust see ei muutnud.

EUFC värav: S. Keert
                    Hoiatus: T. Verev
                    Supplies!

Kommentaar

Üleüldiselt, palju veel mölisete alfonsoga, siis lähen võtan ta punased putsad ja taon teil puuri täis :P.

eile avastasin, et mul oleks kah teoreetiliselt võimalus ebsis mängida.

ja üleüldse, ma olen palju parem kui alfonso .

Kommentaar

Ebaõnn.

Nii , ei tea mitmendat mängu järjest ei ole õnn üldse meie poolt:S

EBS - Piraaja 0:2,

1 pennal meie poolt realiseerimata, 14 korda napilt üle jne.
                        Piraaja kahjuks realiseeris omad võimalused.
                        Kardan, et see ebaõnn tuleb just siinsete foorumlaste halvustavast suhtumisest minu, kui võistkonna vastu. Ja nii see halb karma koguneb.
                        PS Janek, ma vaatan, et sa tahad sama heaks mängijaks saada kui mina? (kust sa need punased bootsad said?)

Au piraajadele, aga meie väärisime võitu, meie arust.

Kommentaar

RSK Kuuse 3-1(3-0) Saue JK

Kommentaar

Jalgpall on meeskondlik mäng see , kes on parem ei oma olulist tähtsust kui meeskonnaga mängitakse ja võidetakse !Nii , et palun lõpetage see rääkimine "ma olen parem , kui tema" aitähh!

Kommentaar

Algselt postitas YuWo Vaata postitust
                              Jalgpall on meeskondlik mäng see , kes on parem ei oma olulist tähtsust kui meeskonnaga mängitakse ja võidetakse !Nii , et palun lõpetage see rääkimine "ma olen parem , kui tema" aitähh!
                              imelik lause kujundus sul:P
                              "Jalgpall on meeskondlik m2ng see"

Kommentaar

meeskondlik mäng, äh, loll jutt suhu tagasi!

Kommentaar

Working...
                                X