Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuulda oli et Legion võitis Keskerakonna JK 2:0

Kommentaar

RSK Kuuse 2 - 0 Saku JK

Kommentaar

Algselt postitas gTc Vaata postitust
        RSK Kuuse 2 - 0 Saku JK
        Tundub, et Silver ei mänginud.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

LiVal Sport - Eurouniv FC 5:2 (2:0)
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

FC Olympic - JK Piraaja 0:2 (0:1)

Kommentaar

Ajax Veteranid - Saue 1:2 (0:2)

Julm mäng lasnamäe vihmasel staadionil. Kohtuniku ei tulnud kohale ja nii leppisime kokku, et vilistab Ajaxi mingisugune asjapulk. Vile oli päris päris valus Saue poolt vaadatuna, aga noh tähtis võit tuli koju nii, et ei viitsi viriseda. Mäng ise enesest oli väga kiire ja põnev - mõlema poolsete võimalustega. Äitäh veteranidele

Kommentaar

Algselt postitas saiaiai Vaata postitust

Julm mäng lasnamäe vihmasel staadionil. Kohtuniku ei tulnud kohale ja nii leppisime kokku, et vilistab Ajaxi mingisugune asjapulk. Vile oli päris päris valus Saue poolt vaadatuna, aga noh tähtis võit tuli koju nii, et ei viitsi viriseda. Mäng ise enesest oli väga kiire ja põnev - mõlema poolsete võimalustega. Äitäh veteranidele
                Hakkab pihta see kohtuniku jama:S
                Olen see kes olen

Kommentaar

Huvitav oleks teada kuidas väravaküttidega seis on.

Sauel peale 18 ndat vooru :

1.Janar Pajo 11 (5)
                  2.Arko Ventsel 8 (1)
                  3.Lauri Nuuma 6 (3)
                  4.Kristjan Ploompuu 3
                  5.Peeter Pukk 2
                  6.Silver Rätsep 2
                  7.Jaan Koit 1
                  8.Carl Sõlg 1(2)
                  9.Roland Tammela 1
                  10.Henri Heinsalu 1
                  11.Lauri Esko 1
                  12.Taavi Olmet 1 (1)

Vastased on löönud meie kasuks ühe omavärava
                  Sulgudes on karika mängudes löödud väravad

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                    Hakkab pihta see kohtuniku jama:S
                    ausalt, seal oli väga imelikke vilesi,
                    meie mees karjus oma mehele et vahetaks äärt.

kohtunik luges selle veaks kuna meie mees karjus seda liiga kõvasti.
                    vastaste poolele antud autidest ja sulgudest ei hakka rääkimagi

Kommentaar

Algselt postitas saiaiai Vaata postitust

see asjapulk oli olnud Ajaxi president Boriss Dugan nagu ma aru sain

Kommentaar

Algselt postitas valta Vaata postitust
                        see asjapulk oli olnud Ajaxi president Boriss Dugan nagu ma aru sain
                        Nii nad väitsid.
                        http://www.sauejk.ee

Kommentaar

suht masohhism oli muidugi selle vilemehega nõustuda, aga et 3 p tuli koju, siis ilmselt õige otsus...

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
                            suht masohhism oli muidugi selle vilemehega nõustuda, aga et 3 p tuli koju, siis ilmselt õige otsus...
                            Võid oma südames ju ka mitte nõustuda, aga keelduda ei ole võimalik (või oleks õigem öelda, et see ei ole mõistlik, kuna järgneb loobumiskaotus).

Kommentaar

Algselt postitas tanielo Vaata postitust
                              Võid oma südames ju ka mitte nõustuda, aga keelduda ei ole võimalik (või oleks õigem öelda, et see ei ole mõistlik, kuna järgneb loobumiskaotus).
                              Tegelt idee järgi ju ikkagi võib loobuda mängimisest, kui liidu poolt määratud kohtunik ei ole kohal ja meie pakutud alternatiiviga nõus ei ole ?

Kommentaar

Algselt postitas tanielo Vaata postitust
                                Kui ma õigesti mäletan, siis see reegel, et koduvõistkond paneb kohtuniku ja vastased peavad seda aktsepteerima, muudeti selleks hooajaks ära. Nüüd peaks olema asi lihtne - kui kohtunik kohale ei tule, mängu ei toimu.

Sauelt igatahes tubli tulemus, loodame, et n-ö omavolilise kohtuniku kasutamise pärast mängu uuesti ei mängita (ei kõla muidugi absoluutselt loogiliselt). Ajax igatahes kaotas eilsega igasuguse võimaluse esikolmiku kohtade eest võidelda.
                                Jube Tige Kala

Kommentaar

Working...
                                X