Oper Jk vs. MC Tallinn 1 - 2
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III Ida 2008a.
Collapse
X
-
Mis seal ikka juhtuda sai.
Nii Kalju 3 kui Kalju 4 oli raskusi meeskonna kokku saamiseks liigamängudeks. Paljud kes mängisid 3 liigas olid 4 liigase regatud. Lihtsam oli 3ndast liigast loobuda kui 4 ndast.
Lihtsamalt öeldes- polnud mõtet nii kolmandas kui neljandas liigas korraga poolkõvaga teha. Eks Kalju asjapulkadelt ka enese ülehindamine kevadel kui nii kolmas kui neljas sats välja pandi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitusttäna oli võistkondadele viimane päev selle hooaja teiseks pooleks oma ridasid täiendada. ei tea, kas oli ka tihe sagimine EJL-s
Soccernet sai Kotkast noore ja andeka väravavahi tänaInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSoccernet sai Kotkast noore ja andeka väravavahi täna
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustNii, et kõvad üleminekud kolmandas. Ei tea kas laenulepingu alusel või olid mängus tohutud summadJalgpall on parem kui ???
Kommentaar
-
Algselt postitas Gary Vaata postitustNo Lenno, kus sa ise muidu siis hetkel pelad???
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustHetkel FC Kiius. Kuna aega jäi vähex siis ei jõudnud kogu aeg Tallinna vahet vurada.Eks see bensuhindade kiire spurt pani ka majanduslikumalt mõtlema ja nii oligi otsus tehtud. Kiiu mõnusalt ligidal ja mehed naudivad mängu.Jalgpall on parem kui ???
Kommentaar
-
Maardu - Oper
3 - 2
Esimene poolaeg mängis Maardu Operi täielikult üle. Meie mängijad olid suhteliselt unised ja selle karistuseks oli esimene poolaeg meie kahjuks 3 - 0. Teine poolaeg ärkasime ka meie ja suutsime lüüa 2 väravat tagasi. Võmalusi oli veel kummalgi poolel muuta mängu seisu nii viigiliseks kui ka maardu poole pealt suurendada!Jalgpall on parem kui ???
Kommentaar
-
Algselt postitas Gary Vaata postitustMaardu - Oper
3 - 2
Esimene poolaeg mängis Maardu Operi täielikult üle. Meie mängijad olid suhteliselt unised ja selle karistuseks oli esimene poolaeg meie kahjuks 3 - 0. Teine poolaeg ärkasime ka meie ja suutsime lüüa 2 väravat tagasi. Võmalusi oli veel kummalgi poolel muuta mängu seisu nii viigiliseks kui ka maardu poole pealt suurendada!i don t like u u don t like me
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar