Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
    teeks keegi Toompea - Kristiine mängust sisuka ülevaate palun!
    Tänan.
    Sadas meeletult ja plats oli libe.
    Mäng käis enamjaolt Toompea väljakupoolel, hoidsime palli ja söötsime seda pidevalt vastase värava alt läbi, aga kuidagi ei õnnestunud palli väravasse koksata. Palli lahtimängimisega Toompea väga ei kiirustanud.
    Toompea tegi paar poolohtlikku kontrarünnakut, aga väravat neist ei tulnud. Nii lõppeski poolaeg 0 : 0.

Teine poolaeg läks samas rütmis edasi - meie ründasime ja Toompea kaitses.
    Oli vast kümmekond minutit mängitud II poolaega, kui Tarmo lõi karistuslöögi lati põrkest sisse.
    Mõned minutid hiljem oli täpne Taro, kes lõi karistusalasse antud söödust ühe puutega 2 : 0 ja nii see asi lõppeski.

Kohtunik aeg-ajalt üllatas natuke, aga kui hiljem tunnistas, et see tal esimene mäng oli, siis võib kokkuvõttes öelda, et väga hull ei olnudki

Toompeale ka tänud korrektse mängu eest!

Kommentaar

Algselt postitas Sir Tamme Vaata postitust
      Soccernet 7 - 1 Mercury
      Scooter lõi 6 väravat, kõik teisel poolajal.
      Nii öeldi mulle.
      Sa oled haige vend ikka.

Kommentaar

Ääretult põnevaks on läinud tabeli tipus. Esimest nelja võistkond lahutab ainult 3 punkti ja viiendat meeskonda lahutab esikohast kõigest 6 punkti. Iga järgnev mäng tõotab tuua muutsi tabelis. Üsna põnev tõotab tulla ka järgmises voorus Kristiine ja Mercury vastaseis.

Arvestatava edasiliikumise on teinud viimastes voorudes Ahtamar! Õnnitlused Majandusmagistrile esimese võidu puhul!

Turniiritabel peale 16. vooru:
        1. Tallinna SC Enter 16 12 0 4 91 : 27 36
        2. FC Hansa United 16 11 2 3 57 : 38 35
        3. Kristiine JK 16 11 1 4 51 : 25 34
        4. Tallinna SK Mercury 16 10 3 3 54 : 27 33
        5. Tallinna FC HansaNet.ee 16 10 0 6 48 : 36 30
        6. Nõmme JK Kalju IV 16 8 2 6 40 : 31 26
        7. JK Jalgpallihaigla 16 8 1 7 50 : 39 25
        8. FC Toompea 1994 16 7 0 9 32 : 35 21
        9. Tallinna FC Ahtamar 16 6 2 8 52 : 40 20
        10. FC Soccernet 16 6 1 9 53 : 49 19
        11. Tallinna Trummi SK 16 5 4 7 22 : 29 19
        12. Tallinna FC Reaal 16 5 2 9 30 : 91 17
        13. Pirita JK Reliikvia 16 1 3 12 18 : 60 6
        14. FC Majandusmagister 16 1 1 14 12 : 83 4

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Tegelt võitis Mercury 4-1 (1-1).
          Kellel ei vea kaardimängus sellel veab mujal
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas U2 Vaata postitust
            Nõmme Kalju IV-Enter olevat lõppenud seisuga 2-1
            Mäng tõesti lõppes sellise seisuga. Enter oli väga heas hoos, aga Kalju oli väheke veel parem ja võttis märjal kunstmuruväljakul 3 väärtusliku punkti.
            Esimesel poolajal Nõmme Kaljumeeskond lõi 1 kauni kauglöögi täpselt lati alla ning seis oli 1-0, nii ka poolaeg lõppes. Teise poolaja alguses enter viigistas. Kalju üks mängija sai teise kollase kaardi ja pidi väljakult lahkuma. Kalju suutis endiselt enda karistusala lähedal korra majas hoida ja nõelata ühel kontrarünnakul ja vormistada lõppseisuks 2-1 võit. Kohtunik oli harjumatul hea, vilistas pea kõik suluseisud õieti (mõni üksik oli kaheldav aga 1 mees ei näe kõike), hoidis kindlat joont ja mängu enda kontrolli all. Tänud Enteri meestele ja kohtunikule. Pealtvaatajaid oli üllatuslikult palju vihmase ilma kohta, 20 või vähe rohkem.

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
              02.08. 11.00 FC Majandusmagister - Trummi SK 3:0
              Ma oleks arvutitooliga ümber kukkunud, kui nägin seisu! mitu korda kontrollisin üle, et ega mu silmad mind ei peta. Raivo, kuidas kommenteerid
              No kui Sa soovid!
              Nii ta välja kukkus,Magister oli tahtmist täis.Kuigi oleks pidanud nad ka 10kesi ära kägistama.Meid on hakanud kollitama mängijate vähesus viimastes mängudes.Ka nüüd mängis paar tükki veel lisaks kõigele vigastusega.Sellele vaatamata olime terve esimese poolaja vastaste poolel ja näitasime,kuidas rünnakuid lahendada ei tohiks.Kogu mängu peale raiskasime väga häid võimalusi paanitsedes.Õnnetu pendla ja suluseisulõksud karistasid kohtunik ja Magister ära.Õnne muidugi vastastele,aga kes vähegi tõsisemalt võtab,vastast ei alahinda ja kingitust ei tee,see ilmselt nende otsa ei komista.Tegemist on siiski alles jalgpalli tundma õppiva satsiga,olgem ausad.

Trummi sisekliimat kommenteerides pean juba mitmendat aastat tõdema,et jutumehi on võistkonnas üksjagu,kes lubavad hooaja kenasti kaasa teha,kuid lõkkeõhtud jne. sunnivad neid miskipärast meelt muutma.Õlleliiga küll,aga see mis näiteks Reaaliga toimub on ju kurb iseenesest.Millega tublimad sihukse häbi on ära teeninud?Ja ma pakun,et Trummi ei jää ses arvestuses Reaalist kaugele.Iseasi,kaua kindlameelsematel kannatust jätkub,eks näis...
              Kapten Trumm

Kommentaar

Tekkis selline küsimus, kui paljud ja millised (ja miks) meeskonnad on ilma treenerita?

Kommentaar

Mismöttes miks? ...sest, et neljas liiga on ölleliiga
                  Ärrrrge noorhärrad nüüd pahaks pange.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                    Mismöttes miks? ...sest, et neljas liiga on ölleliiga
                    Ärrrrge noorhärrad nüüd pahaks pange.
                    Aga kuhu jäi huvi tundmine küsimuste vastu: kui palju, millised?

Miks vastuseks kõlbaks - pole ambitsioone, rahuldutakse 10nda kohaga - pole finantsi - pole treenitatavaid - pole treenerit, kes tahaks juhendada trennis/mängudel.

Põhjus, miks seda uurin on lihtne. Tahaksin põhitöö(Tallinnas) kõrvalt treenerikogemust saada.

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust
                      A kust ma seda teadma peaksin?

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza Vaata postitust

Miks vastuseks kõlbaks - pole ambitsioone, rahuldutakse 10nda kohaga - pole finantsi - pole treenitatavaid - pole treenerit, kes tahaks juhendada trennis/mängudel.

Põhjus, miks seda uurin on lihtne. Tahaksin põhitöö(Tallinnas) kõrvalt treenerikogemust saada.
                        mina sinu käe all küll ei treeniks....

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                          Mis Sul/mul viga?

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
                            Kui sa ta täditütart näeksid, siis sa räägiksid muud juttu.
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                              Kui sa ta täditütart näeksid, siis sa räägiksid muud juttu.
                              Naer*

Takul teinepool olemas, sellega teda ei meelita.

Kommentaar

vabandust, ma ajsin sind tarmo rüütliga segamini

Kommentaar

Working...
                                X