Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kostivere konsum on kohe seal bussipeatuse taga... kus õunapuud on.... sealt saab, seal sellised ka, et kanna peal on vilkuvad tulukesed, need butsad maksavad 3999, aga nendega võib ka mängida.
kahjuks järgi ainult suurused 46 ja 55... aga 46 läheb ka 39 suurusele
Ma enam ei saa aru, kes siin teeb nalja ja kes tõsist juttu räägib. Või ma ei saa lihtsalt aru. Ma ütlesin selgelt, et sõbra tuttava vend ostis, ma ise ei tahagi jalgpalli mängida. Vähemalt mitte esiliigas. Neljanda tasmeni ei küündi vist kunagi. Rohkem selline sõpradega niisama kõksimine. Kuigi selle teise liiga vaba koha ehk täidaksime sõpradega ära.
Tallinna SC Enter, Trummi SK, Kristiine JK, Tallinna SK Mercury, Tallinna FC Reaal, Tallinna FC HansaNet.ee, Tallinna FC Soccernet, Tallinna JK Jalgpallihaigla, Tallinna FC Ahtamar, Nõmme JK Kalju IV, Pirita JK Reliikvia, FC Toompea1994, Tallinna FC Majandusmagister, Tallinna FC Hansa United.
Sellised meeskonnad siis sellel hooajal.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar