Täna siis kõik kell 19 Hiiule. Tuleb mõnus andmine.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas sprinter Vaata postitustmiks ei võiks mäng homme olla, siis saaksin ka vaatama tulla
seda küll,et kui Kalju peaks kaotama,tohiks nende peale pritsidaKapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas hansanet Vaata postitustSeda tahaks näha
Ei tahaks asja korruptsioonimaiguliseks ajada aga minu poolt küll kaks kasti õlut teile kui suudate neilt punkte röövida.
12.10. 15.00 Tallinna SC Enter - FC HansaNet.ee Kalevi st kunstmuruväljak
12.10. 17.30 FC Soccernet - FC Majandusmagister Kalevi st kunstmuruväljak
Ajakava on kah selleks ideaalselt paigas.
Kalju sai siis Soccernetilt selle hooaja peale vaid 1 punkti ja ühe värava soccerneti 4 punkti ja 6 värava vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustkaartide poolest võin vabalt suht konkurentsis olla... ma olen IV liiga vinnie jones....
tehnilised puudused klapib rõveda vägivallaga ilusasti ära
tuli lisa raisk!!!!
türa, ma olen äss!!!
Kommentaar
-
jäigi 0-0...
kaljukad lõid latti, soccernet lõi latti... samuti oli socceril veel üks täiesti ulme võimalus, kui värava eest risti läbi söödetud palli oleks ründaja pidand meetri pealt tühja väravasse lükkama, aga läks nihu veitsa... kalju surus.. aga kaitsesime päris hästi, samuti tegi meie vv soliidse partii ja nii see 0-0 jäigi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Undi Vaata postitustNii ongi. Mängu poolest oli ok - mõlemal satsil oli võimalusi, nii Fcs-il kui Kaljul latti löögid ka. A kohtunik oli ikka täitsa udu, polegi midagi rohkem ta kohta öelda. Pani mõlemale poole selliseid pirne, et ei osanud midagi lõpuks enam kosta...
Edit: tra taku, ära passi arvuti taga
Kommentaar
-
Algselt postitas kallamalla Vaata postitustma ei tea ,mida tegi kohtunik,kuid Kalju vennad tegid end peale mängu ikka väga täis!!!!! - kahju,kui seal võistkonnas mõned normaalsed vennad ära eksinud!!!
Kommentaar
-
Mäng oli IV liiga kohta muidu täidsa korralik. Pika lahmimist meeletult ei käinud. Minu arust oli Kaljul kontroll mängu üle aga võimalused täiesti võrdsed. Socceri noorelt VV väga okey mäng. Kaljul lõpus ka õnne, et soccer kiiretega ära ei karistanud. Kohtunik oli minu arvates tõesti nõrk.
Rein siis mängu ei saanudki?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Kohtunikku pole mõtret ülemäära tümitada. 22 + pealtvaatajate vastu on raske oma asja ajada. Hea küll, hetkeemotsiooni pealt tulevad mõned mürgisemad ütlused, kuid kui ikka võitjat ära ei otsusta, siis on kõik OK. Neljanda liiga tase ikkagist.
Mis need Kalju vennad tegid siis peale mängu, kallamalla?
Kommentaar
-
Selles suhtes on sul jasper õigus, et kohtuniku tööd lihtsaks ei tehtud.
Arusaadav, et mees suht uus ametis. Kõik vähegi kahtlased suluseisu lähedased olukorrad vilistas ära. Ju ei tahtnud kellegile mängu nn ära kinkida.
Eks mõlemad tiimid oleks ise pidanud mehed olema ja ära lööma, kohtuniku siunamine kasu ei too, kuid ahastama võttis kohati küll.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar