Sest nad mängivad Kalju särkidega.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2008a.
Collapse
X
-
Mängud olid ülipõnevad ja adrenaliini jätkus mõlemale satsile mõlema mängu lõpuvileni. Seekord jäid kogemused ja vanameistrid peale, kuna saime nn ideaalkoosseisu kokku v.a Erik Toom, kes sai esimese mängu alguses kohe lambist rünnakul punase kaardi. Maestro käest sain mina enim võtta (mis on küll Kalju ajaloos esmakordne!) peale esimest mängu. Ilmselt ka selle eest, et tegin õnnestunud vahetused ja 5 min enne lõpuvilet koksasid pingilt tulnud värsked kutid võiduskoori 3:2. Aga Maestro on jätkuvalt heas vormis ja juhatab Laagri vägesid oma 84. eluaastaga. Tehke järgi mehed!
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustMängud olid ülipõnevad ja adrenaliini jätkus mõlemale satsile mõlema mängu lõpuvileni. Seekord jäid kogemused ja vanameistrid peale, kuna saime nn ideaalkoosseisu kokku v.a Erik Toom, kes sai esimese mängu alguses kohe lambist rünnakul punase kaardi. Maestro käest sain mina enim võtta (mis on küll Kalju ajaloos esmakordne!) peale esimest mängu. Ilmselt ka selle eest, et tegin õnnestunud vahetused ja 5 min enne lõpuvilet koksasid pingilt tulnud värsked kutid võiduskoori 3:2. Aga Maestro on jätkuvalt heas vormis ja juhatab Laagri vägesid oma 84. eluaastaga. Tehke järgi mehed!
Kommentaar
-
Algselt postitas -Raul- Vaata postitustHah hah professorid, te ei näinud Jupiga oma Originaali pudelist kaugemale...!
Kommentaar
-
Algselt postitas Läbutots Vaata postitustSoccernet on nagu täiega lahe klubi, jube ilusad poisid seal!
not!! haha!
Või on miskit muud paeluvat pajatada,mida ka siinolijatega võiks jagada.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustKes aastalõpu turniiril mängivad ja kes mitte?
Kommentaar
-
Algselt postitas VJK Tapa Vaata postitustTema,tema ja nemad .Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar