Issand Jumal, tegu on IV liigaga ... mängu oleks saanud ilusti ära pidada ! Aga eks RD-l olid ka seal omad probleemid ??
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Lääs 2008a.
Collapse
X
-
Algselt postitas KK2000 Vaata postitustIssand Jumal, tegu on IV liigaga ... mängu oleks saanud ilusti ära pidada ! Aga eks RD-l olid ka seal omad probleemid ??Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustPff probleeme polnd aga kui kergelt saab 3p miks sellest ära öelda ja väljak oli jube!
Väljak ei ole meil tõesti kiita, aga muda-õlleliigaks sobib küll! Meenutan 2a tagust mängu sama satsi vastu, siis oli klubil teine nimi. Mäng sai mängitud nii et pool väljakut oli niidetud pool mitte, PUUDUSID 16kasti jooned ja ühe värava all oli päris palju kanamuna suuruseid kive. Seal oli sarnane situatsioon mis tänagi, ainukese vahega, et meie olime nõus sellel karjamaal mängima.
Läks see voor nii nagu läks, seda tulisem on meiepoolne andmine II voorus...
"Edu"
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustMa ütlesin tehke jooned ära ja mängime aga ise te ütlesite omavahel "Mul suva ma ei tee, pole minu kord jne" nii, et teie endi viga. Olge õnnelikud, et me kuluarved ei esita.
Kommentaar
-
Algselt postitas kanraas Vaata postitustHiidlased igaljuhul ilma mänguta teie juurest ei lahku. Me siiski mängime IV liigat.Trummi JK nr. 85
keskkaitsja
de gustibus non est disputandum
Kommentaar
-
Väga huvitavad teadmised sul sellest, kes mida Triblingu meeskonnast ütles. Ei näinud ühtegi RD meest Triblingu meeskonna hulgas asja arutamas. Tervet platsi me kindlasti ei oleks jõudnud 30 minuti jooksul ära joonida. Tegelikult on enamus asju kokkuleppe asi, aga paistab et te ei olnud eriti huvitatud mängimisest.
Me ei pidandki teie juures olema kuna te karjusite üks teisele, et mina ei tee bla blaa... Me olime samal ajal teise värava all. Kõik.
Kommentaar
-
Algselt postitas vuti2ss Vaata postitustEi näinud ühtegi RD meest Triblingu meeskonna hulgas asja arutamas.
Nii et ma ei näe mittemingisugust põhjust miks te peaksite siin foorumis tagantjärele jonnima, asi on lihtne - case oli teis ja jutul lõpp.
Suure-Jaanis näeme ja klaarime siis teise ringi mänguga ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas KK2000 Vaata postitustIssand Jumal, tegu on IV liigaga ... mängu oleks saanud ilusti ära pidada ! Aga eks RD-l olid ka seal omad probleemid ??
kui järvakandi oleks väga tahtnud siis oleks need jooned ka tehtud saanud, mis te räägite et teil oli 30 minutit aega, teil oli terve hommik aega, pooltundi oli aega sellest hetkest kui teie esindaja tuli kohtunikuga meie juurde ja ütles et jooni ei ole.....mul jäi küll mulje et kellelgi polnud plaanis neid jooni tegema hakata ja nüüd pahandate meiega, see on teie endi tegemata töö !!!
ja kui meenutada seda 2 aasta tagust teemat, siis julgen vastu vaielda, jooned olid olemas aga plats oli pooleldi niidetud küll ja tookord oleks võinud ka niitmata platsil mängida, kuid arvasime et ,muru oli natuke liiga pikk ja
lootsime et kohtunik laseb lõpuni niita kuid jäi nii...
edu teile ka sinna Järvakanti, eks me siis oma kodus proovime jooned enne ära tehasigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Madalamate liigade vaikiv "fair-play eeskiri/aukoodeks" ütleb, et prioriteediks on mängu toimumine - olenemata sellest, mis olukorras on väljak, kas kohtunik tuleb jne. Üldiselt olen nõus, et ettevalmistamata väljakul on nõme mängida jne, aga siiski...võtad veel pika otsa ka ette ja...ilmselt ei ole hea võrdlus, aga Emmastes ei olnud mõtet ka, et mäng võiks niitmata muru või ametliku kohtunikuta ära jääda...ok, vb oli asi pikas sõidus, aga pigem usun, et ka muude mängude korral pole probleemi...
Järvakandi tundus asjalik sats ja praegu usuks küll, et vihm võis joonte olukorda halvendada...Kui midagi sellist edaspidi ka juhtub, siis võib-olla muudan oma arvamust.
Samas pean ka nõustuma, et pool tundi antud lisaaeg joonte valmistamiseks või pigem ületegemiseks peaks olema piisav, eriti kui aparaat on suht käe pärast - aga vat ei tea, kuidas siin olukord oli...
Igatahes kurb, et Suure-Jaani valis mängurõõmu asemel 3 punkti.
PS. Ma arvan, et Järvakandi ei ole ainus, kes Suure-Jaani vastu nüüd veel rohkem pingutab. Õllejalgpalli karma ootab tasakaalu
Kommentaar
-
Algselt postitas barca4ever Vaata postitustMadalamate liigade vaikiv "fair-play eeskiri/aukoodeks" ütleb, et prioriteediks on mängu toimumine - olenemata sellest, mis olukorras on väljak, kas kohtunik tuleb jne. Üldiselt olen nõus, et ettevalmistamata väljakul on nõme mängida jne, aga siiski...võtad veel pika otsa ka ette ja...ilmselt ei ole hea võrdlus, aga Emmastes ei olnud mõtet ka, et mäng võiks niitmata muru või ametliku kohtunikuta ära jääda...ok, vb oli asi pikas sõidus, aga pigem usun, et ka muude mängude korral pole probleemi...
Järvakandi tundus asjalik sats ja praegu usuks küll, et vihm võis joonte olukorda halvendada...samas pean ka nõustuma, et pool tundi antud lisaaeg joonte valmistamiseks või pigem ületegemiseks peaks olema piisav, eriti kui aparaat on suht käe pärast - aga vat ei tea, kuidas siin olukord oli...
Igatahes kurb, et Suure-Jaani valis mängurõõmu asemel 3 punkti.
PS. Ma arvan, et Järvakandi ei ole ainus, kes Suure-Jaani vastu nüüd veel rohkem pingutab. Õllejalgpalli karma ootab tasakaalu
OK Teemegi siis nüüdsest nii ärme enam jooni tee jätame niitmata j ne mängime Fair Play vaimusPole vähemasti mingeid kohustusi koduväljaku ettevalmistamisel õlleliiga siiski ju
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustOK Teemegi siis nüüdsest nii ärme enam jooni tee jätame niitmata j ne mängime Fair Play vaimusPole vähemasti mingeid kohustusi koduväljaku ettevalmistamisel õlleliiga siiski ju
Kirjavahemärke võiks ka siiski natuke panna osata.
Kommentaar
-
Jah, see oli vähemalt positiivne. Tundub, et asi taandub sellele, kas masin oli väljaku ääres ja järvakandilased ütlesid " *¤&%# kõik, mina ei viitsi jooni teha" või tundus ebareaalne masinat nii kiiresti saada.
Ootaks rait22 kommentaari - igati adekvaatset juttu seni siia poetanud, siis võib teema enam-vähem lukku lüüa.
Algselt postitas Harrastaja Vaata postitustFair-play raames olid Rollingud ju nõus pool tundi lisa aega andma ... Tundub, et laiskus ja lohakus võtsid järvakandis võimust.
Algselt postitas kaitz Vaata postitustOK Teemegi siis nüüdsest nii ärme enam jooni tee jätame niitmata j ne mängime Fair Play vaimusPole vähemasti mingeid kohustusi koduväljaku ettevalmistamisel õlleliiga siiski ju
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar