Algselt postitas kuusepets
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Lääs 2008a.
Collapse
X
-
Ei ole see esimene hooaeg kus meie treener kõne alla tuleb. Eks igalühel ole oma nägemus asjast.
Kuigi jah mõnikord võib see natuke häirida, teame mida treener meilt ootab ja mis me ise oma eesmärgiks seadnud oleme. Kui paljud siinsed liiga meeskonnad saavad öelda, et neil treener kes on nõus omast vabast ajast millegi nimel vaeva nägema?
Eesmärk on meil see hooaeg kolmandasse liigasse jõuda. Oskus kriitikast midagi õppida aitab edasi minna ja seda me üritame.
Kommentaar
-
Algselt postitas imperia Vaata postitustRapla FCF - LG 0-1 mängust kiire kommentaar LG poolt vaadatuna. Kohe mängu algul pani Rapla kõva pressi peale ja oleks kohe mängu algul meid ära karistanud,aga eksisid.Edasi kulges mäng enamvähem keskväljal ,aga Rapla valdas rohkem palli ja positsioonide valikul olid nad ka ikka täpselt seal kus vaja aga meie kaitse(teine korrus) tegi oma töö nii korralikult kui vaja. U 30 minutil tuli pall õhust mille ma kohe ilusti õhust ette toimetasin ja meie poolik(jätke meelde SOPSUTAJA/KITSEPÕRUTAJA) ka selle omaks võttis ja vv rumala väljatuleku tõttu tast ilusti üle tõstis ja sealt siis mängu ainuke värav.Nii siis mindigi poolajale.Teine poolaeg arvasime et Rapla paneb veel suurema tempo peale,aga ei. Rapla ei saanud üldse oma mängu üles võetud,kuna enamus söödud olid läbinähtavad ja lõikasime need vahelt ja oleks võinud ka 2-0 tulla,aga see selleks.Mida mäng edasi,seda märgatav oli et mõlemad hakkavad väsima, ei tulnud söödud välja ja ei jõudnud poolik ründele appi.Väike õnnetus oli ka meie väravavahil kui Rapla üks meestest lendas talle sisse,kuigi vastane väitis et midagi ei olnud,aga kurat jalg oli päris paistes mehel.Ja meie varuväravavhil tuli üldse täna väga hea esitus välja.Hea töö KÄBI. Ühesõnaga oli väga palju pinget mängus ja me tahtsime seda võita ja võitsime.Mis tahaks veel ära mainida,on see,et Rapla meeste treener (võibolla ma eksin),aga no see mees viis minu arust ka Rapla meeste moraali päris kõvasti alla.Aga see ka pelgalt minu arvamus ja kommentaar kogu mängu kohta.Loodan ka Rapla meestelt kommentaari lugeda. Hea mäng ja tänud Rapla (Kehtna) meestele.See mis juhtub väljakul,see jääb väljakule.
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustSuure-Jaani 3: 1 Järvakandi.
Haarasime kohe mängu alguses ohjad enda kätte kuid skoori avada ei õnnestunud... Järvakandi kaitse suutis meie ohtlikud olukorrad oma kasuks lahendada... esimese poolaja keskel suutsime lõpuks skoori avada, kui meie ründaja pealelöögi tõrjus vastaste väravavaht meie ründajale ette ja seekord meie ründaja ei eksinud 1:0 ... järgmist väravat ei tulnud enam kaua oodata, kaitsemängijast tagasi põrganud palli põrutas meie mängija ühepuutega väravavahile püüdmatult lati alla 2:0 ... enamat me enam ei suutnud kuigi ohtlikke olukordi lõime päris mitmeid vastaste värava all....
teiselpoolajal ei tahtnud enam pallid raamide vahele minna, muudkui üle ja mööda... selle asemel suutis Järvakandi toimetada pika palli ette ja meie kaitse eksimusest oligi vastaste ründaja üks-üks meie väravavahiga, viimane sai küll käed vahele aga sellest ei piisanud ja seis oligi 2:1 ...
Järvakandi sai veel mängu lõpu poole samasuguse võimaluse ja mängiti ka väravavaht üle kuid meie kaitsja jõudis vahele ja likvideeris olukorra meile kasulikult... suutsime kobistada veel ühe värava... paremast äärest tulnud sööt läks natuke liiga väravavahi peale, kuid väravavaht lasi palli jalgevahelt läbi ja vastu kaitsemängija jalga, kust pall väravasse veeres..seis 3:1
Iseenesest mäng rahulik, oli küll mõningaid ohtlikke sisselendamisi aga anti ainult üks kollane Järvakandile...
Tänud hea mängu eest ja edu teile edasiseks
PS: nüüd siis õlleliiga aukoodeksi probleem saanud lahenduse, nii et kõik keda see "eriti" puudutas võite ristikesi oma tabelikestesse tehasigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Aga "heinz7", kas RD meeskonnas ei leidu ühtki meest, kes nõustuks Barca väitega, et madalamates liigades on prioriteediks mängu toimumine kui selleks miinimumtingimused loodud?
Muidugi võiks vastu öelda, et palun defineerigem "miinimumtingimused", aga kui enamvähem sama seltskond on aastaid järjest enamvähem samade mansade vastu mänginud, siis on ootused-lootused vastaste staadionite ja mängutingimuste kohta ehk selged.
Kommentaar
-
Algselt postitas rait22 Vaata postitustAga "heinz7", kas RD meeskonnas ei leidu ühtki meest, kes nõustuks Barca väitega, et madalamates liigades on prioriteediks mängu toimumine kui selleks miinimumtingimused loodud?
Muidugi võiks vastu öelda, et palun defineerigem "miinimumtingimused", aga kui enamvähem sama seltskond on aastaid järjest enamvähem samade mansade vastu mänginud, siis on ootused-lootused vastaste staadionite ja mängutingimuste kohta ehk selged.
arvata võis, et keegi ikkagi sellest üle veel ei saa...
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustarvata võis, et keegi ikkagi sellest üle veel ei saa...
Kommentaar
-
Algselt postitas rait22 Vaata postitustKuramus, sul peaks heinz7'e telefonumber olema. Helista ja küsi, mis teda vaevab. Mina teemat ei tõstatanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Harrastaja Vaata postitustTeema tõstatas taas barca4ever selle vooru eelvaates ja heinz 7 andis ainult omapoolse tagasiside !
Mingit tõde siin vaevalt, et selgub, mõlemale poolele jäävad oma argumendid. Ainuke vastamata küsimus on: "Kas RD meeskonnas ei leidu ühtki meest, kes nõustuks väitega, et madalamates liigades on prioriteediks mängu toimumine kui selleks miinimumtingimused loodud?" nagu rait22 selle sõnastas , millele ei vastatud siis, kui teema aktuaalne oli ega vastata ilmselt ka nüüd - Suure-Jaani meeskonna ühisotsus (mille võtsid vastu esindajad, nagu demokraatias see käib) oli tol päeval eitav ja kogu lugu - võib-olla tulevikus teevad nad teistmoodi, võib-olla mitte. Võib-olla mõni mängijatest tundis/tunneb südames, et vastus on Jah, aga ei ütle lihtsalt vms, võib-olla mitte. Maailm on muutuv
Aga mis siin ikka nämmutada, märksa olulisemad sündmused on liigas käimas. Saan aru, et Keila meestel mast maas, aga äkki kommenteerite mängu Tääksi vastu? Tääksi mehed kogu aeg napisõnalised olnud, aga Keila meestel üldiselt jutt jooksnud...
Kommentaar
-
tahaks öelda kõigile, et need ironiseerivad meeldetuletused olid mõeldud ainult neile kelle jaoks see teema eriti südamelähedane oli ja kes kohe üldse sellest üle ei tahtnud saada... ok barca sinu sisutihedas kommentaaris oli see teema võibolla asjakohane...
tunnistan, et kuna olen üks RD aktiviste ja esindaja, siis oli ka minu sõna selles otsuses ja sellel hetkel olin nõus, et mäng ei peaks toimuma !!!
olen kahekäega selle õlleliiga aukoodeksi, millest mina ausaltöeldes kuulsin esimest korda, poolt !!! otsustasime tookord nii, sest meile ei meeldinud võõrustajate suhtumine... kohalikud isegi ei üritanud olukorda parandada ja ajas ei olnud küsimus, tund aega joonte tegemiseks ja tegemiseks vajalike vahendite leidmiseks peaks olema piisav...oleme ise olnud samas olukorras ja ükskord suutsime 20minutiga jooned ära teha, nii et....
aga jah kindlasti oleksime mõnes teises olukorras teistsuguse otsuse langetanud... aga ma loodan et see teema sai nüüdseks lõpetatud...
kui kellelgi on RD´le midagi öelda sellel teemal siis vastan meeleldi, respekteetin kõiki arvamusi aga mulle jääb minu oma.... ja pealegi ei muuda see enam midagi...
Edu kõigilie edaspidiseks !sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
olgu nii.
lihtsalt meie, Rolling Doors´i mõtteis mõlgus see, et kuidas ei suutnud Järvakandi mehed jooni maha tema 30-40 minutiga kui meie tegime seda enne Rapla mängu 15-20 minutiga? selles on küsimus ja just põhimõtte küsimus...aga kui kellegil selle vastu midagi ei ole siis ehk jätaks selle teema sinnapaika, mõtleb igaüks oma mõtetes, kelle käitumine oli õlleliiga prioriteedile kohane ja kellel mitte ning, kes murdis nö. vaikimisreeglit ja kes mitte.
ja üldse, siin liigas pikka viha ei peeta...
olgu tublid ja palju edu.
edit: sorri, Kaido jõudis postitusega ette (mõtlesin ja kirjutasin vist liiga kaua)
Kommentaar
-
Ma arvan, et olen ka nüüd ammendavalt infot saanud platsiäfääri kohta. Mul tuli ka meelde seik minevikust, jalgpallist maakonna liiga tasemel, kus üks meeskond keelgus minu tiimi vastu mängimast, kuna muru oli veidi pikk (ok, korralik malts oli jalgpalliväljaku mõistes), joontega veits udusti ja lippudeks murtud puuoksad
Siis oli ka suht koodeksitunne (või tunne, et lihtsalt tahetakse kergeid punkte, kuna nad olid nulli peal) ja viha, aga aastaid hiljem kui ise olen näinud vaeva mõne platsi ettevalmistimiseks jms, siis hakkasin asjast aru saama, kuna tol ajal oli sellel vastasvõistkonnal väga hästi hooldatud välja ja suht arusaadav, et neile viskas kopa ette, et ise näevad kodus vaeva, aga välismängud on põldudel...
Ok, võib-olla see jutuke ei läinud päris teemasse aga siiski
Kuku, Keila, Tääksi!? Kuidas on võimalik Võhmas 0-0 mängida, kui pall peaks veetma rohkem aega karistusalas, kui väljaspool seda?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar