Algselt postitas dareth
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Lääs 2008a.
Collapse
X
-
Tundub et on tulemas liiga kõige vihaseim mäng (Kose-LG).Ilusti hakatakse pingeid üles kruvima nii varajases staadiumis(alles teisipäev). Tahaks vabandada eelmiste kommentaaride eest,kuigi mina neid pannud siia ei ole,tundub lihtsalt et mõned ei mõtle ennem mida ütlevad,igaljuhul austame oma vastaseid igati(vähemalt üle poole satsist kindlasti).Aga eks me näeme,kes kellele ja kui palju lutti annab.Sest ka meie oleme väga motiveeritud.
Natsa ka LG-RD 4-0 mängust.Kogu mäng oli väga närviline,nagu oleks tegemist olnud derbyga.Päris palju oli jõhkraid sissesõite mõlemi poolt.Lisaks üks meie väga vajalik poolik sai endale jalaluu murru,põrgates kokku RD vv-ga,millele pennut ei järgnenud,aga jah mees nüüd kipsis ja karkudega.Siis vahetus mees lõi ka esimese kolli ära.Ülejäänud lõi poolik ära(hea töö Aivo).Lõpus oli ka kahel ründajal hea võimalus skoori suurendada,aga ilmselt oli sihik paigast ära... või jätsid Kose mänguks need väravad.Eks näis.Suu pruukimist oli kuulda nii väljakul kui ka väljaku äärest. Ja meie poolt vaadatuna,midagi ilusat mängus ei olnud.Löödi ära mis vaja oli,aga mängu pilt jättis soovida. Aga edu RD-le.
Mis toimub väljakul,see jääb väljakule.
Kommentaar
-
Algselt postitas doksik Vaata postitustmehed kellel on mingi näkane kunstmuru ei peaks üldse suuri sõnu tegema,kui pole käinud,siis ära halvusta,arvan et parem väljak ja tasasem kui mõni kunstmuru
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustkõik algas gripiste lindude provotseerimisest...I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustja siis peab kohe molli sõitma?sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
platside kommentaariks - Oru staadion, kuigi staadioniga vist tegu ei ole, pigem jalgpalli väljak - oli minu arust küll vägagi OK, hea pehme muruplats, olid küll mõned augud aga kus neid ei oleks....
aga see Pärnu kunstmuru on küll suht kehva, veidi parem kui kunagine kurikuulus Viljandi vaibaplatsaga mitte oluliselt...
iseenesest mõistetav, et kõik me tahaks A. Le Coq Arena´l või Kadrioru staadionil mängida aga kahjuks ei ole see võimalik ja peame leppima, sellega mis hetkel kättesaadav on... ainuke väljapääs on pürgida sinna ettepoole liigadesse, seal vähe korralikumad platsid
Nii et edu kõigile ja paremaid väljakuid kasigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustLisaks üks meie väga vajalik poolik sai endale jalaluu murru,põrgates kokku RD vv-ga,millele pennut ei järgnenud,aga jah mees nüüd kipsis ja karkudega.
Pigem teie mängja jooksis meie vv otsa. Seepärast pennud ei tulnd.
Mina nägin seda asja nii pealt.
Lihtsalt õnnetu võitlus palli pärast.., kuid teisel poolajal kastis analoogne olukord, siis jõudis ründaja kindlalt pallini ja lõi selle üle väravavahi ja vv niitis ründaja maha, see oleks pidanud olema pennu. Ründajal läks veits paremini ja jalaluu terve (mingi põrutus küll ja jalg paistes ), ehk paraneb pühapäevaks ära. LG ja RD vist ei klapi hästi omavahel platsil, kuidagi toores oli jah see mäng.
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustJah, kes kellele otsa jooksis polnud selles olukorras selge, pennut seal ei olnud!
Lihtsalt õnnetu võitlus palli pärast.., kuid teisel poolajal kastis analoogne olukord, siis jõudis ründaja kindlalt pallini ja lõi selle üle väravavahi ja vv niitis ründaja maha, see oleks pidanud olema pennu. Ründajal läks veits paremini ja jalaluu terve (mingi põrutus küll ja jalg paistes ), ehk paraneb pühapäevaks ära. LG ja RD vist ei klapi hästi omavahel platsil, kuidagi toores oli jah see mäng.
tugevama tahe jäi peale, kahjuksnagu siin varemgi mainitud oli teine korrus puhtalt LG oma ja kaks pikka ja suurt keskkaitset olid omal kohal, suutsid enamus meie kombineerimisi lõhkuda juba eos.... samuti oli LG kolme värava autor ka mees omal kohal, võitles igas momendis lõpuni ja tasuks kolm väravat... soovitan kõigil see mees kinni hoida
Tegelikult on ju selle toorutsemise võimalikkuse põhjuseks nagu wiinuks juba ütles, kohtuniku vile....kui kohtunik lubab, siis ongi mäng selline kahjuks...
Edu LG-le ja kiiret paranemist sellele mängijale, kes meie väravavahiga kokku põrkas !!!sigpicSuure-Jaani United
Kommentaar
-
Algselt postitas hannes10 Vaata postitustSee on su isiklik väljak vä? Me mängime küll seal kus parajasti võimalik on...
Ma olin alles päris poisike, kui Oru jalgpalliplats tehti...
Ise..oma kätega olen korjanud kividest puhtaks põldu, kuhu väljak loodi - See kõik on omapoiste valu ja vaev. Ja kuna veel mõned aastad tagasi oli väljak nii hea, et sai sõprusmänge peetud nii Eesti U16 koondisega kui ka Eesti täiskasvanute koondisega...ei saa ju meie väljakut lihtsalt põllumaaks nimetada..No hard feelings...aga lihtsalt solvavad sellised sõnad...mehed räägivad sellest, millest nad tegelikult mitte kui midagi ei tea...
Kommentaar
-
Karikamäng:
JK Tulevik II - Emmaste Dagöplast 8:1(3:0)
Emmaste pidas hästi 30min vastu,hea võiskond IV liiga kohta,eriti vv tegi head tööd skoor võinuks ikka palju suurem olla, imestan omaliigas kuidagi ei lähe,üritati vasturünnata aga jah... tugevam võttis lõpuks oma ,auvärav penaltist.Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar