Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas dareth Vaata postitust
    no vaene mees saab koolis oma hooletuse tõttu ilmselt palju kahtesid
    milleks üldse asja teha, kui ei viitsita elementaarset kontrolligi läbi viia? pealegi saab jalkaliidu lehelt päris kiiresti (hiljemalt järgmisel-ülejärgmisel päeval) õige tabeli kätte

vaene mees ei käi ammu enam kahjuks/õnneks koolis enam, ehk sellest siis apsud!?
    ma tegin seda selleks, et vahepeal ei uuendatud neid tulemusi seal päris 5-6 vooru järjest. aga paistab sealne kollektiiv on puhkuselt tagasi ning vist tõesti pole vaja seda teha.
    aitüma "optimistliku" tagasiside eest.

Kommentaar

Et kui veel võtta arvesse võitude arvu ja omavaheliste punktide arvu, siis peaks olema Rolling Doors eespool Märjamaad ja Quwalda eespool Tääksit

Kommentaar

mulle küll meeldib et keegi tabelit viitsib aegajal teha, sai kohe aimu kes kus on ja mis väravatevahed... tublid mehed
        FC Kose #10

Kommentaar

Algselt postitas klup Vaata postitust
          Et kui veel võtta arvesse võitude arvu ja omavaheliste punktide arvu, siis peaks olema Rolling Doors eespool Märjamaad ja Quwalda eespool Tääksit
          ma just mainisin eespool postituses, et ma ei arvestanud selle järgi järjestust...aga olgu, parandan peale järgmist ringi oma vea.

Kommentaar

See on jalka liidu kodukalt

Teise ja madalamate liigade kõikide kohtade paremusjärjestuse määramisel võrdsete punktide korral arvestatakse:
            väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis; "tänu" sellele punktile olemegi märjamaast tagapool

suuremat võitude arvu;
            omavaheliste mängude punkte;
            omavaheliste mängude väravate vahet;
            üldist väravate vahet;
            suuremat löödud väravate arvu.

Kommentaar

no vaene mees saab koolis oma hooletuse tõttu ilmselt palju kahtesid
              milleks üldse asja teha, kui ei viitsita elementaarset kontrolligi läbi viia? pealegi saab jalkaliidu lehelt päris kiiresti (hiljemalt järgmisel-ülejärgmisel päeval) õige tabeli kätte
              Pühapäeva öösel saab uus tabel alati valmis, pole vaja päev-paar oodata.

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                ma tegin seda selleks, et vahepeal ei uuendatud neid tulemusi seal päris 5-6 vooru järjest. aga paistab sealne kollektiiv on puhkuselt tagasi ning vist tõesti pole vaja seda teha.
                Peab ütlema, et küllap vaatasid sa 5-6 nädalat järjest ühte vana uudist, sest igal pühapäeval saab uus tabel valmis tehtud. Eelmisel aastal oli kellegi sama mure. Tõsi, vahepeal umbes kuu aega madalamate liigade mänge ei peetud. Siis püsis tabel jah muutumatul kujul.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                  Pühapäeva öösel saab uus tabel alati valmis, pole vaja päev-paar oodata.
                  no kui osa mänge on laupäeva lõuna paiku, siis tuleb ikka päevake-paar kokku esmaspäeva varahommikuks
                  aga muidu olin mina eelmisel aastal see, kes sama vana lehte kaemas käis ja pead vangutas, et uuendusi ei tule ega tule
                  I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

no kui osa mänge on laupäeva lõuna paiku, siis tuleb ikka päevake-paar kokku esmaspäeva varahommikuks
                    aga muidu olin mina eelmisel aastal see, kes sama vana lehte kaemas käis ja pead vangutas, et uuendusi ei tule ega tule
                    nojah, aga uut tabelit ei saa laupäeval ikka kuidagi valmis teha. Vahel olen ka üksikuid mänge, mis laupäeval toimuvad, kohe tabelisse lisanud, aga siiski suht harva.

Muide kõige värskemat infot saab ikka nädala mängudest, see jätke ka meelde, kel ununenud.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                      Peab ütlema, et küllap vaatasid sa 5-6 nädalat järjest ühte vana uudist, sest igal pühapäeval saab uus tabel valmis tehtud. Eelmisel aastal oli kellegi sama mure. Tõsi, vahepeal umbes kuu aega madalamate liigade mänge ei peetud. Siis püsis tabel jah muutumatul kujul.

ära tule mulle seletama siin, kindel 4-5 vooru oli vahele jäänud uuendamised!

Kommentaar

Ei tahaks siin mõttetu vaidlust omalt poolt õhutada, aga olen oma arust hooaja algusest saadik nädalas 1-2 korda jalgpall.ee pealt IV Läänetsooni lehelt (http://jalgpall.struktuur.ee/3135) tabelit ja muid asju vaadanud ja ~esmaspäeva õhtuks on küll uus tabel olemas olnud...

Napid minutid-tunnid peale mängu lõppu on aga Nädala Mängude rubriigis (http://jalgpall.struktuur.ee/2058) juba tulemus olemas - siis saab tabelit ka peast rehkendada veits. Nii et kiitus sinna suunas.

Omaette küsimus on aga soccernet.ee tabelid - tundub, et vabatahtlikel täitjatel sai kõigil korraga motivatsioon otsa, peale esimest ringi. Aga ilmselt on seda teemat siin foorumis kuskil mujal kindlasti põhjalikumalt lahatud.

Kommentaar

Kose - LG 1:0.
                          Mäng hilines mingi tund aega vist, sest kohtunik ei jõudnud kohale. Esimesed 4-5 min. pani Kose kohe kõva pressi peale ja tahtis väga seda 1-0 lüüa, kuid õnneks suutsid meie mehed ka üles ärgata ja vastu panna. Esimene poolaeg surus kose rohkem ja LG üritas teravalt vastu nõelata, mis oleks mõnel korral ka äärepealt õnnestunud, kuid 1-1 vv-ga duellides jäi õnne kombel peale Kose vv. Ka LG kaitse suutis karistusalast pallid ära toimetada või jäid Kose meeste löögid nõrgaks. Teine poolaeg LG mäng lagunes veelgi. Palli valdas Kose jälle enam. umbes 75ndal sai keskkaitsja kohtuniku pikalt saatmise eest punase ( kuigi tehti talle viga vist ikka) ja sealt maalt meie vastupanu lõppes... 83 min tuli kastis saginast pall õnnelikult kose mehe jalale ja nii oligi. Kõik mis oli väljakul jääb väljakule! Tänud Kose meestele!

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                            ära tule mulle seletama siin, kindel 4-5 vooru oli vahele jäänud uuendamised!
                            loll jutt , see pole lihtsalt võimalik, sest iga pühapäeva öösel panen uued tabelid ja kalendrid nädala mängudesse kirja, eelnevalt aga kannan toimunud vooru tulemused igasse liigasse sisse. Ära kohe püüagi vastu vaielda. Uue nädala kalendrit ei saa ma kuidagi kätte koos tabeliga, kui seda seal ees ei ole.

Kommentaar

Tundub, et Üks räägib soccerneti tabelitest ja teine Jalgpall.ee tabelitest
                              http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

saage üle juba tabelist

Kommentaar

Working...
                                X