Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Lääs 2008a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

[QUOTE=reix;934107]
    Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
    ei tea jah
    LG-l ka suht suur tõenäosus veel kolmandale kohale pretendeerida, sest teil on mängida veel ainult tagumise otsa satsidega ja kui te endale eksimusi ei luba, siis jääb oodata vaid esimeste tulemusi...

Ma arvan, et linnugripp eksib juba see pühapäev guwalda vastu
    Miks sa nii arvad? Kevadel juba eksiti, aitab küll ma arvan

Kommentaar

[QUOTE=hannes10;934113]
      Algselt postitas reix Vaata postitust

kevadel eksisime meie, teil vedas, et viigi saite!!!! HAHAHAHAAAA!!!!!!!

Kommentaar

[QUOTE=hannes10;934113]
        Algselt postitas reix Vaata postitust

see et LG kevadel eksis Guwalda vastu oli suur üllatus ja muidugi ka see et eksiti ka Tääksi vastu ( Tääksiga oli mäng Võhmas ja seal on kõigil raske mängida, sest plats väike ja kohalikud oskavad seda väga hästi ära kasutada )... aga ma olen ka kindel et nüüd enam LG endale eksimusi lubada ei tohi, sest palju on kaalul... ja meie vastu tegi Pärnus LG väga hea mängu, kui nad nüüd samuti mängivad siis võiks eeldada lõppseisuks mingi 5:0 või rohkem
        sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

kurask, mul jääb teine mäng järjest haiguse tõttu vahele
          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

2. liiga mäng Vaprus2-Tabasalu on toodud pühapäeval kell 12 kunstile ega pole kuulda olnud kas LG-Guwalda on hiljemaks lükatud

Kommentaar

Lg-Guwalda mäng pühapäeval kell 14:00

Kommentaar

Algselt postitas missska Vaata postitust
                Lg-Guwalda mäng pühapäeval kell 14:00
                Täname Kuda on seal kaugel maal?

Kommentaar

Sõrmus

Algselt postitas SipS Vaata postitust
                  Saue mehele,keS SõrmuSe ära kaotaS.SõrmuS oli tõeSti tribüüni all ja ma uSun,et Saad mingi aeg Joeli käeSt kätte,kui juSt mingi vimka vahele ei tule,minuSt igaljuhul ei Sõltu enam midagi!!!
                  Kuule selline asi, et ma ei tea selle sõrmuse saatusest siiani kahjuks midagi

Joeli käest viimati küsisin, siis tema polnud üldse sellest asjast midagi kuulnud. Oskad öelda kelle käes see on või kellele sa edasi andsid selle?

Pole ühegi Märjamaa mehe kontakte ka, et uurida.

Kommentaar

SõrmuS on veel ühe meie mehe käeS,Joeli õde pidi Selle Sealt ära tooma,aga ta pole viSt Siiani mahti Saanud.EkS nende aSjadega on juba kord nii,et kui ennaSt ei puuduta SiiS jokutatakSe,aga kadunud See pole ja ma uSun,et Saad Selle millalgi SiiSki kätte!!!

Kommentaar

fc kose - keila
                      (1-1)
                      4-1
                      FC Kose #10

Kommentaar

Algselt postitas Kaits Vaata postitust
                        fc kose - keila
                        (1-1)
                        4-1
                        Palju õnne kolme hulka tuleku puhul

Kommentaar

keila kose mängust ka mõni sõna.
                          mäng algas kose survega. nii 7-8ndal minutil keila keskkaitsja ja vv arusaamatusest said juhtojad enda kätte. keila ühest vasturünnakust sündis värav. sisuliselt 1. poolajal keila rohkem midagi ohtlikku luua ei suutnud. kosel oli ridamisi olukordi, kuid realiseerida ei suudetud.
                          2. poolaeg algas keskvälja võitlusega. ütleks, et nii 15-20 min oli keila isegi, vaat et parem. maast sööt toimis ja justkui hakati oma mängu peale suruma. kose sai jällegi hea rünnaku ja keegi neist lõi nii 18m pealt ilusa värava alla nurka. keila tõstis seepeale oma liine, et vastuvärav lüüa, kuid õnn oli hoopis vastaste poolel ja nii lastigi endale veel 2 ära lüüa.
                          endiselt vaevab keilat mitte nii väga omale lastud väravad, vaid see, et ise ei suuda lüüa oma olukordi ära ja samas neid ka mitte piisavalt luua. ehk siis nii keskväli kui rünne ja nende omavaheline klapp jätavad soovida.
                          Keila JK nr 9

Kommentaar

Tääksi ei saanud meeskonda kokku nii et alistusvõit...

Kommentaar

Edu Kosele.Nüüd siis meie (LG) ainuke teoreetiline võimalus 3-sse jõuda on,kui Paide eksib. Tulemas on väga PINGELISED mängud Paide jaoks.
                              Kas Barca on ära kadunud,pole ta kommentaare ja ennustusi näinud juba kaua.KAHJU.

Kommentaar

Kahju jah et barcat ei ole, ootasin ja mõtlesin kaua nende kommentaaride peale mis tulla võiksid aga noh, mehel on kiire
                                FC Kose #10

Kommentaar

Working...
                                X