kui ei eksi siis ikka seal kus kanad munevad
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Otsitakse mängijaid
Collapse
X
-
Algselt postitas VJK Tapa Vaata postitustMa väga vabandan,aga kus kandis asub JK Loo võistkond?karm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitustKordan siis veel üle korra
Keegi Väravahti soovib või kaitsjat ?
18 aastat vana mänginud ikka paras jagu Soovituslikult 2 kuni 4 liiga Lõuna piirkonnas
Kommentaar
-
Algselt postitas kotkas Vaata postitustKuidas Sinuga ühendust saab?
Kommentaar
-
Algselt postitas mirko Vaata postitustsaada privaatsõnum postkastiMa rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Keegi poolkaitsjat soovib või kaitsjat ?
28 aastat vana mänginud oma aastaid 10 erinevates liigades. Soovituslikult 2 kuni 4 liiga Lõuna piirkonnas, ühendust saab spoke@hot.ee
Kommentaar
-
Oper JK
Seoses algava hooaja ja senise väravavahi ajateenistusse kutsumisega otsib Oper JK meeskonda uut väravavahti. Huvi korral helistada meeskonna treenerile Erki Keskülale telef.51 01 181 või kui see pole võimalik mingil põhjusel siis kirjutada mulle PM-i.
Trennid toimuvad hetkel kolmapäeviti Männikul algusega kell 19:00
Oodatud on ka pikemaajalise treeningu- ja vähemalt III liiga kogemustega mängumehi.
Kommentaar
-
Algselt postitas SoccerWorld Vaata postitustOtsin samuti hetkel klubi, kus saaks uuel hooajal mängima hakata. Ootan pakkumisiInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas albertu Vaata postitust3nda liiga lõunapiirkonna keskkaitsja soovib leida endale klubi Tallinnas, soovitavalt 3-4 liiga.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar