Algselt postitas asko23
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Otsitakse mängijaid
Collapse
X
-
Algselt postitas asko23 Vaata postitustSa oled asjadest ikka väga valest aru saanud. Ma räägin 3 või 4 liigast ja eelnevalt on ka piisavalt mängitud, aga mitte liigas. Sinu võin ka palliga üle mängida kui vaja Kui leiad mulle ühe meistriliiga mängija kes suudab 100m isegi joosta alla 11. sekundi oled kõva mees.
Selleks peab 30m lendu jooksma elektriliselt 2.95-3.00 oleneb start võimsusest. Olen ennegi neid meistriliiga mängijaid näinud kesklinna spordihallis ja punnitavad healjuhul 3.2 mõni isegi 3.17-3.18. 10.7 jooksmiseks pead suutma joosta seda 2.7 see näitab kiirust kui kaitsja ikka kaotab kiiruselt sulle 30m peal pool sekundit siis palliplatsil ta sind enam kätte ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas asko23 Vaata postitustSa oled asjadest ikka väga valest aru saanud. Ma räägin 3 või 4 liigast ja eelnevalt on ka piisavalt mängitud, aga mitte liigas. Sinu võin ka palliga üle mängida kui vaja Kui leiad mulle ühe meistriliiga mängija kes suudab 100m isegi joosta alla 11. sekundi oled kõva mees.
Selleks peab 30m lendu jooksma elektriliselt 2.95-3.00 oleneb start võimsusest. Olen ennegi neid meistriliiga mängijaid näinud kesklinna spordihallis ja punnitavad healjuhul 3.2 mõni isegi 3.17-3.18. 10.7 jooksmiseks pead suutma joosta seda 2.7 see näitab kiirust kui kaitsja ikka kaotab kiiruselt sulle 30m peal pool sekundit siis palliplatsil ta sind enam kätte ei saa.
jõudu uue klubi leidmisel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rzn. Vaata postitustEnnemgi neid sprintereid seal palliplatsil nähtud. Kappavad oma olematu pallitunnetusega mööda platsi ringi ja proovivad igal võimalusel silmad kinni väravapoole joosta. Võibolla tõesti oled eriline, paraku on aga suurem osa isehakanud välkudest väljakul just sellised:
jõudu uue klubi leidmisel.
Soovitan sul Kalev III proovida, seal teisigi sinu sarnaseid jooksumehi lademetes, seltsis segasem
Kommentaar
-
Otsin Tartus mõnda harrastajate punti kellega suve jooksul ennast vormis hoida. Ise olen saalihoki vv (kuigi ei tea mis kasu sellest on jalgpallis). Võib julgelt privasse kirjutada või paveltim1991@gmail.com
Kommentaar
-
Pärnu JK Poseidon/Nirvaana otsib tulevaks hooajaks enda ridadesse väravavahti. Mängime IV liigas lääne tsoonis.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Härrased kes Tartus soovivad end aeg-ajalt liigutada kirjutage või helistage! (kontakt postituse lõpus)
Meil enda seltskond väike ja ei saa normaalselt mängida, käime üldiselt kunstmuruväljakutel mängimas ja iga nägu maksab enda eest..(alla 2€ kord)
Samas huvitatud ka erinevatest nö. sõpruskohtumistest või koos trenni tegemistest.
Või siis tuleks paarikesi üle teisse meeskonda mängima.
Proovisime ka 2013 a. rahvaliigas kaasa lüüa, aga tuligi välja see probleem et mehed ei tulnud võistlustele kohale ja ei maksnud vormide eest õigeks ajaks ja loomulikult teisigi hädasid. Üritasime kokku saada, et teha trenne koos aga kui tuli kohale 3-4 nägu siis ilmselgelt polnud meil mingit lootust ka rahvaliigas võidutseta. Muidugi lisaks laiskusele oli ka teisi probleeme (kes läks sõjaväkke, kes välismaale tööle jne).
E-post: siim@betula.ee
Tel: 56976669
Kommentaar
-
3.liiga võistkond Tallinnast võtab vastu uusi liikmeid/mängijaid. Huvi korral kirjutada siia või maxix@hot.ee.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar