Kas Tartus oleks mõni klubi, kes otsiks omale mängijat juurde, kasvõi, et trenni teha?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Otsitakse mängijaid
Collapse
X
-
Nii... Kuna ise olen hetkel vahipatalionis ajateenistuses ning oma meeskonna trennidest osavõtta ei saa.
Siis otsin kusagil tallinnas(nõmme/mustamäe/Kristiine) kandis trenni kus õhtuti kaasa teha. Ehk leidub mõni selline abivalmis sats kes ei pane pahaks kui käiksin ,,jalga soojas hoidmas,,
ise muidu 2,5 hooaega III liigat mänginud parema/vasaku äärena.
kui kellegil midagi pakkuda siis PS-i
Kommentaar
-
Algselt postitas --andres-- Vaata postitustKas Tartus oleks mõni klubi, kes otsiks omale mängijat juurde, kasvõi, et trenni teha?//
Kommentaar
-
Tallinna FC Charma otsib enda meeskonda uusi mängijaid.
Eelmine aasta tuli Charma uue meeskonnana IV liiga põhja tsoonis teisele kohale, see aasta mängitakse III liiga põhjatsoonis.
Trennid Tallinnas, neljapäeviti 20:30, aprillist teisipäeviti 20:30. Kuumaks 25 eurot.
Kodumängud reedeti 19:30
Lisainfo sõnumina, või 56 97 null 001
Martin
Kommentaar
-
Algselt postitas suomi10 Vaata postitustTartus keegi ründajat tahab w ?
Sai Esiliiga B's mängitud eelmine aasta.
Kommentaar
-
Tere!
Otsin seltskonda Tallinnas, kes käiks regulaarselt jalgpalli mängimas ja võtaks punti. Ise olen taseme poolest III liiga kogemustega, vanust 27 ja väljakul saan hakkama nii ründes kui kaitses. Sügis, talv ja nüüd natuke kevadet olen mänginud saalis, aga kuna hooaeg saab läbi, siis sooviks taas välja murule saada (või kunstmurule.) Eelistatud oleks südalinnale lähemad variandid, aga kõik pakkumised on oodatud. Mõistlik väljakurendi osalus või kuumaks ei ole takistuseks.
Parimat,
Artur
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar