Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kle arvata on ju
Kui nad nii haledalt teie käest pähe said,siis mix nad ei peaks meie käest saama?
Sitemad teist me igatahes ei ole .
Ma usun,et me sinna lihtsalt palli peksma ei lähe,et kindel võit ja nii,aga me oleme ikkagist domineerivad selles mängus.
No eks ta Kolmapäeval näitab .
Millal Tapa I mäng on ?
Kui RLV kõik oma mehed kokku saab, ei pruugi see mäng midagi nii kerge olla. Tapa I mängib neljapäeval
Kle arvata on ju
Kui nad nii haledalt teie käest pähe said,siis mix nad ei peaks meie käest saama?
Sitemad teist me igatahes ei ole .
Ma usun,et me sinna lihtsalt palli peksma ei lähe,et kindel võit ja nii,aga me oleme ikkagist domineerivad selles mängus.
No eks ta Kolmapäeval näitab .
Millal Tapa I mäng on ?
Väike muudatus tuli,mäng läks reedele,mitte Kolmapäeval .
Hmmm...
Oma arust ma ei öelnud,et te nii rottid olete,et ei oska midagi seal platsil .
Ma usun,et isegi raskusi tuleb teiega.
Väike muudatus tuli,mäng läks reedele,mitte Kolmapäeval .
Hmmm...
Oma arust ma ei öelnud,et te nii rottid olete,et ei oska midagi seal platsil .
Ma usun,et isegi raskusi tuleb teiega.
Sa tontpoiss uuri ennem välja keda rotiks nimetad.
SK Tapa I - Haljala 4-1 (2-0). Meie poolt ei olnud eriti ilus mäng. Neljast kaks väravat olid tsenderdused mis maandusid väravas. Sellise mänguga poolfinaalis läheb küll väga raskeks, aga ma loodan, et tänane mäng oli sp. selline et mindi kergelt võtma. Kui Haljala 2-1 lõi, tundus küll, et mäng võib käest minna, aga õnneks nii ei juhtunud
SK Tapa I - Haljala 4-1 (2-0). Meie poolt ei olnud eriti ilus mäng. Neljast kaks väravat olid tsenderdused mis maandusid väravas. Sellise mänguga poolfinaalis läheb küll väga raskeks, aga ma loodan, et tänane mäng oli sp. selline et mindi kergelt võtma. Kui Haljala 2-1 lõi, tundus küll, et mäng võib käest minna, aga õnneks nii ei juhtunud
Super mäng tegeleikult võistkonna poolt,aga treener mängis küll teil kõige paremini
Nagu aru sain olid sina väravas .
Sul ei olnudki ju tööd seal,paar ohtlikut asja oli seal,üks ilus tõrje sinu poolt jalgadega ja post ja siis üks värav oli ainult muud ei midagi
Aga meeldiv oli vaadata seda mängu
Tapa II - Rakvere Massive 5:1
Rakvere värav sündis penast .
Ise lõin esimese ja korra läks latti ka,aga suht uimane mäng oli mõlemalt poolt .
Aitäh Rakverele hea mängu eest .
Väike-Maarja 1 - 9 Vinni Tammed
Vinni poisid tegid meiega, mis tahtsid. Lõpp vajus meil eriti ära, viimase umbes 30 minutiga lõig nad meile 5 väravat vms.
Igal juhul Villu on paras m*nn, kuna ma ei ole ikka aru saanud, mis valemida me nendega kokku kohe läksime, ehk mis moodi nemad jäid oma grupis kolmandaks..
Aga Villu on elu aeg Väike-Maarja vastane olnud, niiet mis siin ikka. Järgmine aasta ehk jälle.
Väike-Maarja 1 - 9 Vinni Tammed
Vinni poisid tegid meiega, mis tahtsid. Lõpp vajus meil eriti ära, viimase umbes 30 minutiga lõig nad meile 5 väravat vms.
Igal juhul Villu on paras m*nn, kuna ma ei ole ikka aru saanud, mis valemida me nendega kokku kohe läksime, ehk mis moodi nemad jäid oma grupis kolmandaks..
Aga Villu on elu aega Väike-Maarja vastane olnud, niiet mis siin ikka. Järgmine aasta ehk jälle.
Vinni sai +- kaotuse ja seega langes ta 3ndax kuna, kui sl on sama palju punne kui mõnel teisel tiimil ja oled saanud +- kaotuse langed kohe nende järele, seega jäi Vinni enda grupis kolmandaks ja poolfinaalis kohtuvad nad jälle meiega. Tuleb põnev mäng
Tapa II - Rakvere Massive 5:1
Rakvere värav sündis penast .
Ise lõin esimese ja korra läks latti ka,aga suht uimane mäng oli mõlemalt poolt .
Aitäh Rakverele hea mängu eest .
Oli Massivil veel võimalusi ? ja kes kohtunik oli ?
Kommentaar