Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vigastused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

just praegu jõudsin taeblast koju - tänu sealse palliplatsi seisukorrale olen ka nüüd mõned nädalad audis. suutsin lihtsalt ühte paljudest aukudest astuda nii, et hüpeka välja väänasin. siuksed staadionid peaksid olema eesti mv keelatud.. mul on isegi koduhoovis parem muru.

Kommentaar

mängisin jalgpalli ja siis hakkasin vasakuga lööma, kuigi löögi jalg on parem, ning täpselt löögi ajal sai kaitsja jala ette, niiet löin talle kanda ja suure varba distaal lüli on puruks, kuuaega eemal jalkast !
      ja siis ninaoperatsioonile käisin eelmine aasta, seeaasta uuesti, kuna esimese korraga ei tehtud korralikult!

Kommentaar

Ma olen kõva mees, ei saa haiget.

Kommentaar

Algselt postitas Shrek Vaata postitust
          Mul tekkis 12-13 aastaselt mingi põlveprobleem, luudehõrenemise kanti mingi värk, enam nii täpselt ei mäleta. Soovitati seda Ultra Geli võtta, aga ei aidand eriti ja siis soovitati jalkaga hüvasti jätta, kuigi nagu ei keelatud ka. Siis mõtlesin et mis seal ikka ja hakkasin võrkpalliga tegelema, aga siis jätsid mind lõpuks põlveprobleemid maha ja läksin aprillist jalkatrenni tagasi. Neli aastat jäi vahele.
          Mul on sama stsenaariumiga lugu et mingid ainete puudused ning labajalg liiga suur et ei toeta põlve vms. Aga selleasemel et minna võrku mängima läksin hoopis ortopeedi juurde kust ma sain endale hunniku tablette ning tallatoed.
          Ja nüüdseks on asi juba talutavam.

Kommentaar

Mul juhtus trennis selline lugu, et tegime kaitse ja ründaja harjutusi, nii et ründaja liigub kiiresti palliga väravahi alasse kaitsjast mõõda ja lõõb värava. mia olin kaitsja. tuligi ründaja suure hooga ja mina hüppasin talle kaitsjana ette, et tema teekond ära lõpetada, aga nii kehvasti, et jooksin vastu tema õlga oma koonuga ja lõin iseenda hambad endale mokka kinni. mokk lõhki seestpoolt nii jubedalt, et terve trenn jooksis suust verd, imelikult oli mokk paks ja väljapoole väändud, nii et tuul puhus otse suhu. nüüd pool aastat hiljem on suus armid ja mokk ikka paks ja vahetevahel valutab. oleks pidand vist kinni õmblema minema. pole hullu. jalad teevad rohkem valu!

Kommentaar

Aga Volodjal on kärn juba 2 aastat ühe ja sama koha peal.
              Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Tegelt sain kunagi veel ühe magusa paugu. Tuttav kes mängis teises võistkonnas sõitis liigamängul seljatagant rämedalt sisse (punane jäi tulematta, kuna tal ja kohtunikul oli mõlemal pohmakas, olid koos tina käind panemas) Käsi jäi kuidagi imelikult rippuma. Järgmine päev näitasin kätt arstile, kes oli olnud kunagi eesti jalkakoondise arst... too ütles, et pole hullu, tavaline venitus... natuke pausi ja taastust ja kõik ok. Hakkasin siis natu hiljem trenni jälle tegema aga valu ei kadund paar kuud... läksin siis röntgenisse ja selgus, et kõõluse rebend, nii et rangluust ka kild väljas ning kokku kasvand valesti, nii et rangluu ja teine kont käisid üksteise alla ning opile tuli minna. Arstionu pidi lõikama rangluus 1,5 cm maha ja peale opi ütles, et opi protokolli ei saa, et see kuidas ta asjad omavahel uuesti kokku said ei ole üld teadatuntud meditsiiniga 100 prosa kooskõlas aga igastahes töötab

Kommentaar

Tundub anektoodina,aga tegelikuses asi sellest kaugel.
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas Straight Vaata postitust
                    Teemat ajendas avama mu praegune vigastus.
                    Nimelt suutsin ma ennast mängul ära põletada.
                    Jaani-viljandi mängul kukkusin esimesel poolajal joone peale. Jooned meil tehtud kustutatud lubjast, kuid tundub et mitte väga hästi kustutatud. Nimelt sattus osa lupja käise kaudu kaenla alla ning terve teise poolaja see reageerides higi ja sünteetilise särgiga söövitas nahka suht lihani välja, nii et nüüd paar nädalat sidemetes. Õnneks tuli 3-2 võit lõpuks.
                    Samas on see ka hoiatuseks, et lubjaga ei tasu hooletult ümber käia.

Et siis, mis kummalised, hullud, naljakad või muud vigastused teid taband on?
                    Vanal,nüüd juba rohtu kasvanud Mustamäe Komeedi staadionil läks Trummi toonasel vv-il lubi ründaja maasse löögist silma.Mustamäe kiirabihaiglas tehti täispuhastus,kuid lapid olid mitu päeva silmadel ja terve nädal pimeda elu.Aga lõpuks kõik paranes ja hea,et niigi läks,naljaasi ei olnud.Mängisime toonase ESS/Feelinguga,kellest tänaseks on Tallinna Kalev välja kasvanud.See plats oli muidugi vigastustele avatud,näiteks oli seal kaevuluuk keset ärapügamata muru.

to Petsinho: kasuta valu ja põletikuvastaseid geele ning kui mängimist taasalustad,mängi mingi aeg hüppeliigese toega,see aitab.näit sinise rehbandiga
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Okei Raivo, tänx
                      "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

OT, aga lubjateema lõpetuseks.. kasutage joonte tegemisel saepuru. Odavam ja ohutum.

Kommentaar

Algselt postitas drago Vaata postitust
                          eelise hooaja alul oli sõprusmäng elioniga. sain löögi jalalabasse, niiet see välja käis. mustamäe traumapunktis öeldi, et kerge venitus...paar nädalat ja korras.
                          kuu aega käisin karkudel. ise otsisin ortopeedi ja see saatis füsioteraapiasse. ütles, et sa ei lonkagi enam ju. käisin 4 nädalat füsios. korda ei saanud. jalg igal teravamal liigutusel valus.
                          kirjutasin mustamäele kaebuskirja, siis sain vastuse ja saadeti tomografiasse. sealt avastati kõõluses vedeliku teke ja kahe sideme rebendid.
                          tagasi ortopeedi juurde kes ütles, et ups, oleks pidand kohe opereerima, aga liiga hilja juba kuna koed ära armistatud füsioteraapiaga.
                          ja nii siis saigi minu väidetavast traumapunkti muttide hinnangust "paar nädalat" vigastusest 1 aasta ja siiani pole löögijalg enam see, mis ta enne oli.
                          ega see haruldane juhus pole jah, kahjuks. endalgi paar korda nii olnud, et kiirabis või isegi röntgeni järel ei osata õiget diagnoosi anda, hüppeliigese väänamisele siis. nagu mul oli, "tark arstitädi" ütleb mulle, et sul on verevalum jalal daaa, nagu ma ise ei näeks ja tunneks, krt väänlesin mitu ööd magamata... ja kusjuures veel kahes haiglas öeldi et pole hullu, määri aga fastumit või midagi sarnast peale ja küll korras. õnneks on mul tuttav spordiarst, kes asjast ikka rohkem teab ja pärast nädalast piinlemist sai õiged geelid, ravi ja taastamisharjutused.
                          ehk targem oleks ikka sebida asjatundja arvamus kui vähegi võimalik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                            Aga Volodjal on kärn juba 2 aastat ühe ja sama koha peal.

võimatu on midagi teha, füsioterapeudid ja traumapunktid ei aita, pulbrit ka enam poes ei ole
                            härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                              võimatu on midagi teha, füsioterapeudid ja traumapunktid ei aita, pulbrit ka enam poes ei ole
                              Pulbrit saaks muidugi mustalt turult...aga kassil ehk Hr.Lillmaal on asi hullem.Tal on krooniline tupekramp.See on jube trauma ja vist polegi võimalik ravida.
                              Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
                                Pulbrit saaks muidugi mustalt turult...aga kassil ehk Hr.Lillmaal on asi hullem.Tal on krooniline tupekramp.See on jube trauma ja vist polegi võimalik ravida.
                                Ma võin oma naise vana vibra poolmuidu ära anda,äkki aitab.
                                Kapten Trumm

Kommentaar

Working...
                                X