Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aastalõputurniir 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tubli Zurka ja Tarvastu aga jah Volodja astus Tartu noorluuletajate klubisse,ning riimis sõprade ringis Tartumaal ja ei saanud saalis olla.Ma pakun umbes ,et see võis olla Hr Tammekänd kes seal kõiki surus.
    Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Teise liiga turniir jättis tervikuna üsna hea mulje.Päris palju võrdse tasemega klubisid. Väheke imestasin ,et Kalju ll ennast realiseerida ei suutnud.
      Kalju peaks omale duubli ikkagi nii heaks saama ,et esiliigas mängida muidu pole jätkusuutlikust klubist mõtet rääkida. Neil on seal mitmed head pikad noored ,kes peaks juba esiliigat mängima .
      Isiklikult meeldis Türi Ganvix ja sealt üks nr. 3. , kiired jalad olid vennal.
      FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
        Tubli Zurka ja Tarvastu aga jah Volodja astus Tartu noorluuletajate klubisse,ning riimis sõprade ringis Tartumaal ja ei saanud saalis olla.Ma pakun umbes ,et see võis olla Hr Tammekänd kes seal kõiki surus.
        Võis olla küll nii! Siis tänud temale
        www.fcelva.ee

Kommentaar

Eileõhtuse turniiri ajal unustati/kaotati peauksepoolse väravatagusesse soojendusalasse hõbekett. Kuna mängude ajal seda keegi omaks ei tunnistanud, siis viidi see Jalgpalli Liidu kontorisse. Seega, kui keegi omaks tunnistab, saab Arenalt kätte.

Kommentaar

räägi lähemalt, ehk olen huvitatud.

Kommentaar

Algselt postitas Kent Vaata postitust
              tammekänd na
              mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

mingi, veitsa võiks ju näo ja nime kokku ka viia zurka... pealegi ma poleks teid toetanud, ma olin emmaste poolt kahju et nad ei võitnud, kuulsin et gazza oli hea olnud, hampton oli väravas, gazza oli hea olnud
                härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                  mingi, veitsa võiks ju näo ja nime kokku ka viia zurka... pealegi ma poleks teid toetanud, ma olin emmaste poolt kahju et nad ei võitnud, kuulsin et gazza oli hea olnud, hampton oli väravas, gazza oli hea olnud
                  Nüüd ma ikkagi ei saanud teada kes on Volodja!? Keegi ei sundinud sind üldse Tarvastut toetama Me arvasime et see toetaja foorumikunn volotz
                  www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                    Armas .
                    DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

19:40 B Tallinna JK Legion - Tallinna FC Ararat 2:0
                      Väravad: Konstantin Vassiljev, Dmitri Kruglov

ka huvitav meeskond see legion

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                        Mis seal tribkal siis toimus? Ma tõmbasin peale esimest pf- i uttu. Kas Kalevi ultratel läks käest ära või ?

Kommentaar

ma olengi hea volodja!!! Tunudub et sul ikka vaga vale informatsioon. Veel parem olen kui mu jalg ilma vaseliinita su uruaugus on!!! Aga nii sulle ju meeldibgi!!!
                          www.emmaste.com

Kommentaar

Algselt postitas gazza Vaata postitust
                            ma olengi hea volodja!!! Tunudub et sul ikka vaga vale informatsioon. Veel parem olen kui mu jalg ilma vaseliinita su uruaugus on!!! Aga nii sulle ju meeldibgi!!!
                            hälvik... täielik hälvik.

Kommentaar

Algselt postitas gazza Vaata postitust

jah meeldib, aga ega ma sellepärast imelik ei ole kohe
                              härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Legion = Tallinna jalgpalli kool
                                Vaikne.....

Kommentaar

Working...
                                X