Tubli Zurka ja Tarvastu aga jah Volodja astus Tartu noorluuletajate klubisse,ning riimis sõprade ringis Tartumaal ja ei saanud saalis olla.Ma pakun umbes ,et see võis olla Hr Tammekänd kes seal kõiki surus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aastalõputurniir 2008
Collapse
X
-
Teise liiga turniir jättis tervikuna üsna hea mulje.Päris palju võrdse tasemega klubisid. Väheke imestasin ,et Kalju ll ennast realiseerida ei suutnud.
Kalju peaks omale duubli ikkagi nii heaks saama ,et esiliigas mängida muidu pole jätkusuutlikust klubist mõtet rääkida. Neil on seal mitmed head pikad noored ,kes peaks juba esiliigat mängima .
Isiklikult meeldis Türi Ganvix ja sealt üks nr. 3. , kiired jalad olid vennal.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Kent Vaata postitustTubli Zurka ja Tarvastu aga jah Volodja astus Tartu noorluuletajate klubisse,ning riimis sõprade ringis Tartumaal ja ei saanud saalis olla.Ma pakun umbes ,et see võis olla Hr Tammekänd kes seal kõiki surus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kent Vaata postitustTubli Zurka ja Tarvastu aga jah Volodja astus Tartu noorluuletajate klubisse,ning riimis sõprade ringis Tartumaal ja ei saanud saalis olla.Ma pakun umbes ,et see võis olla Hr Tammekänd kes seal kõiki surus.tammekänd na
mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustmingi, veitsa võiks ju näo ja nime kokku ka viia zurka...pealegi ma poleks teid toetanud, ma olin emmaste poolt
kahju et nad ei võitnud, kuulsin et gazza oli hea olnud, hampton oli väravas, gazza oli hea olnud
Me arvasime et see toetaja foorumikunn volotz
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustmingi, veitsa võiks ju näo ja nime kokku ka viia zurka...pealegi ma poleks teid toetanud, ma olin emmaste poolt
kahju et nad ei võitnud, kuulsin et gazza oli hea olnud, hampton oli väravas, gazza oli hea olnud
DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMis seal tribkal siis toimus? Ma tõmbasin peale esimest pf- i uttu. Kas Kalevi ultratel läks käest ära või ?
Kommentaar
-
Algselt postitas gazza Vaata postitustma olengi hea volodja!!! Tunudub et sul ikka vaga vale informatsioon. Veel parem olen kui mu jalg ilma vaseliinita su uruaugus on!!! Aga nii sulle ju meeldibgi!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas gazza Vaata postitustma olengi hea volodja!!! Tunudub et sul ikka vaga vale informatsioon. Veel parem olen kui mu jalg ilma vaseliinita su uruaugus on!!! Aga nii sulle ju meeldibgi!!!
jah meeldib, aga ega ma sellepärast imelik ei ole kohehärra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar