Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga lääs 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui siin keskmist arvutate, arvestage julgelt igale meeskonnale pool aastat otsa, kui te just päevade täpsusega vanuseid ei arvestanud.

edit:
    Näide:
    Kati, Mati ja Karu on kõik 17-aastased. Kati ja Mati saavad kahe kuu pärast 18, Karu sai just 17. Nende kolme keskmine vanus ei ole mitte 17,0, vaid pigem 17,5. Suurema valimi puhul kehtib see veelgi suurema tõenäosusega.
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Seda küll!
      Kärdlal näiteks kõik 36-d saavad hooaja jooksul juba 37, 2 nendest juba mai-s! ja 2 mängisid viimases mängus ka põhis, kuigi ,mina ise ennast enam põhimeheks ei loe! Ei ole seda fiilingut enam ja eks pikk paus mängust andis tunda, esimesel poolajal kindlasti, teine poolaeg oli juba parem!:-)
      Oli mängu tunne juba nagu vanasti. Eks tuleb veel!:-)
      veteran:-)

Kommentaar

Rapla JK Atli keskmine vanus sünniaasta järgi 376/15= 25,06

Edit* uus vanus 393/16= 24,56

Kommentaar

kernu kogu keskmine on 29,5 ja nendel kes kohal käivad on 31 , nagu noorteakadeemia

Kommentaar

MA arvan, et Kohila on see aasta peksupoisi rollis. Väga ebasümpaatne võistkond.

Kommentaar

Kehtna kogu keskmine vanus on 19,1

Kommentaar

Algselt postitas C.Rinaldo Vaata postitust
                MA arvan, et Kohila on see aasta peksupoisi rollis. Väga ebasümpaatne võistkond.

Miks nii ? Räägid lähemalt ehk? : )

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T Vaata postitust
                  Rapla JK Atli keskmine vanus sünniaasta järgi 376/15= 25,06

Edit* uus vanus 393/16= 24,56
                  4 põhjas Trummi sk kahe viimase mängu kaitseliini keskmine vanus ületas 40 aasta piiri - enamike mängijate sünniaeg võistkonnas 1971 - 2 aastat tagasi lisandusid võistkonda neli 20 aastast,muidu oleks aravatavasti konkurentsitult madalamate liigade vanim sats!

Kommentaar

Algselt postitas C.Rinaldo Vaata postitust
                    Kohila ei ole kindlasti peksupoisi rollis sel aastal.Ja võistkond oli ka pigem sümpaatne ,kui ebasümpaatne(Kärdlaga mäng).Ilmselt sul mingi vana kana kitkuda Kohilaga.

Kommentaar

kuulus Rinaldo, kes sulle liiga on siis teinud?
                      Püsivus loodetavasti ei ole peksupoiss, kuid tõenäoliselt ei ole ta ka esiotsa sats tänavu, palju on kahjuks lahkunuid ning juurde on tulnud noored, kes peaksid tegusid tegema ehk juba tuleval hooajal.

Tänavu ilmselt peksupoissi meie liigas ei olegi, kõigil võivad üksikud mängud nässu minna, kuid päris maaslamajat hooaja jooksul tekkida ei tohiks.

Kommentaar

Ei, noh Kohila kindlasti mingi peksukott ei ole. Kuid aga arvan, et selleks võib olla Balteco , aga elame näeme
                        ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

atli-kose 2:0
                          Loll võid olla,tark pead olema!

Kommentaar

Balteco-Haiba 1-2 (0-0)
                            Võrdsete mäng, Baltecole anti lõpus võimalus 1p saada aga noh hr Kapitan lõi pendla üle.

Kommentaar

Algselt postitas Lammas Vaata postitust
                              Balteco-Haiba 1-2 (0-0)
                              Võrdsete mäng, Baltecole anti lõpus võimalus 1p saada aga noh hr Kapitan lõi pendla üle.
                              Kui ma asjaosaliste jutust õigesti aru sain, siis oli meil üks omavärav ka veel... kahju, krt. Aga vähemalt suutis Balteco täna jalkat mängida, asi seegi
                              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Sry, mehed ,aga mis mängud need olid?!! Ma ei leia ajakavast selliseid mänge, sellistel kuupäevadel?!?!?!:-)))))
                                veteran:-)

Kommentaar

Working...
                                X