Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ei mõtlenudki, et ära eksida aga kerge on panna kohe GPSi pealt asukoht. Igatahes tänu ja võite jääda ootama kaotust.
2:1 Metropoolile siis seekord!
Ma ei mõtlenudki, et ära eksida aga kerge on panna kohe GPSi pealt asukoht. Igatahes tänu ja võite jääda ootama kaotust.
2:1 Metropoolile siis seekord!
elame-näeme... igalühel on õigus oma arvamusele
Metropool on tugev vastane ja siiani ei ole me neid veel võita suutnud ja meie omavahelised mängud on ka olnud võitluslikud ja põnevad aga tsiteeriksin siinkohal hr. Heinz Valk´i "ükskord me võidame niikuinii !" kas see päev on täna või mitte, eks seda näeme juba õhtul !
Metropool on tugev vastane ja siiani ei ole me neid veel võita suutnud ja meie omavahelised mängud on ka olnud võitluslikud ja põnevad aga tsiteeriksin siinkohal hr. Heinz Valk´i "ükskord me võidame niikuinii !" kas see päev on täna või mitte, eks seda näeme juba õhtul !
Jah! Loodame põnevat madistamist, ehk läheb ilm ilusamaks
Jah! Loodame põnevat madistamist, ehk läheb ilm ilusamaks
Suure-Jaani on alati üks imelik koht olnud, kui mujal sajab, siis seal paistab päike ja vastupidi...
Hetkel on Viljandis küll pilves aga vihm jäi üle... Suure-Jaani ilma kohta info hetkel puudub.
viskaks siis kiirelt XIII vooru paarid üle ja lisaks omapoolse ennustuse:
Rapla JK Atli II-PSK Alexela
tundeb et Raplal hetkel tõsiseid raskusi meeskonna kokkusaamisel, loodame et mitte just kõige paremini alanud hooaeg mängijatele loobumismõtteid pähe ei pane... oleme ausad, sellel hooajal on ikka meie regiooni tase väga tugev... Alexela vajab kindlalt võitu, et tabeli esiosas püsida... RD ei pea Alexela vastu mingit viha, nii et usun et siit ka Alexela oma 3punkti võtab
Tabasalu Palliklubi II-Märjamaa Kompanii
kindlasti üks põnevamaid vastasseise sellel nädalavahetusel... kas Tabasalu säilitab oma tabeli koha või möödub Märjamaa neist... esimeses ringis lepiti Märjamaal viiki aga seekord Tabasalus on kindlasti Märjamaal tunduvalt raskem mäng ees ootamas... kindlasti annab mõlemale indu eelmise vooru kohtumine, Tabasalu suur kaotus vajab revanssi ja Märjamaa võit jätku...
kõigest hoolimata usun et Tabasalu suudab siit võidu välja meelitada, küll mitte suurelt aga siiski.
Pärnu WC Guwalda-SaareMaa JK aaMeraaS
kui imet ei juhtu, siis saarele 3punkti viiakse... ja ega saarlased endale eksimusi lubada ei tohi, sest Metropool hingab kuklasse.
Emmaste JK Dagöplast-Eesti Koondis
Emmastel peaks mott kõrgel olema, sest eelmisel nädalal saadi suureskooriline võit Rapla üle... ja järjekordselt mängitakse Hiiumaal...
soovitus Emmastele - kutsuge oma sponsor seekord ka platsi äärde
Koondise eelmise nädala viik andis kindlasti mõtlemisainet neile, et siin ei ole kõik nii lihtne nagu esialgu näib ja iga väike apsakas võib kätte maksta kurjalt... punkte kindlasti loovutada ei taheta aga kõigile teistele see meeldiks jälle väga... loodame siis et Emmaste kordab Lelle saavutust või veelparem trumpab võiduga üle....pöialt hoian ja usun Emmastesse, aga kahtluse uss ütleb et Koondis võidab.
FC Lelle-Lõuna-Läänemaa JK
tõotab kindlasti tulla põnev kohtumine, Lelle viik Koondisega annab neile kindlasti indu ja lisaks mängitakse ka Lelle kodustaadionil... L-L ei lähe kindlasti mitte kaotama ja kui vaadata tagasi, siis esimeses ringis said nad ka napi võidu Lelle üle... tundub et Lelle on oma mängu leidmas ja kaldun seekord nende poole aga miks mitte ka viik.
Rolling Doors-FC Metropool Pärnu
selle vooru põhisündmus, kaks vana rivaali jälle koos... meie omavahelised mängud on olnud alati põnevad ja väga võitluslikud... kodus oli Metropool napilt üle... kui meenutada eelmist aastat, siis Pärnus olid kohalikud kõvasti üle aga Suure-Jaanis oli mäng suht võrdne ja 3:2 võeti võit... kas ka sellel hooajal, eks seda näitavad loetud tunnid.
Kõik numbrid ja statistikad ennustavad Metropoolile võitu aga kes neid numbreid ikka usub
Olen nõus ühe Rapla mängijaga, kes ütles et ega Rolling sitt meeskond pole ja tegelikult olen mina ainuke, kes arvutada oskab
Lahinguväljal näeme raisk
EDU kõigile ja ärge mind uskuge, mul oli lihtsalt igav ja kirjutasin siia ühe pika jutu neile, kellel ka igav on, et neil igavuse peletamiseks midagi lugeda oleks !
PS: Metropoolile teadmiseks, et koolimajas saab pesta peale mängu... ja kes ei tea siis koolimaja on staadionist kohe üle tee.
ütleme nii et mäng oli iseenesest suhteliselt hea. Lõime oliukorrad ära ja isegi paar jäi löömata.
aga RD, mängis head mängu aga kahjuks ei suudetud väga olukordi luua, kuigi söödumäng oli neil hea. Hea mäng oli, edu edaspidises hooajas
Väike ylevaade ka minu poolt.Esimene poolaeg kulges siis enamjaolt meie dikteerimisel,muidugi oli ka olukordi kus RD sai meie kasti kuid seal jättis soovida nende ryndaja(te) sooritused.Meeldis et meie sats mängis suht ilusat maast söötu.
Teine poolaeg ka siis algas enamvähem samamoodi,aint l6pus hakkasime väsima ja siis juba pikki palle ette taguma.Kohtnik oli ka nii nagu ta oli, jagas kaarte siis kui heaks arvas.Esimene poolaeg oleks pidand meie kaitsjale kohe kollase andma kui ta julmalt kossi tagus,aga väga imestasin kui ytles et see on esimene ja viimane hoiatus.Ja nagu ma arvasin et ka seekord läheb mäng suht v6itluslikuks (loe närviliseks),siis nii ta ka paraku läks,enamjaolt just tänu kohtunikule.PS.Eelmine aasta vilistas muidu sama vend teie juures.
Yksteise kallal oli ka päris palju ytlemisi,aga see vist on juba RD ja Metro vahel vana nali. 6nneks olid meie väravad reeglitele kohased ja mingit vaidlemist ei tekkind. Igaljuhul olid k6ik peale mängu jälle s6bralikud ja mingit isiklikku vimma vähemalt meil ei olnud ja arvan et ka RD poolt mitte,sest eks mängus on ikka k6igil emotsioonid laes.Igaljuhul edu RD-le edaspidiseks. PS. Tänud ka pesemisv6imaluse eest + saun oli ikka eriti hea.
Jah meile ei antud isegi mitte pange veega ja pidime higistena 150 km kodu poole loksuma. Tabasalus on teie pingitaga väike veekaus, kus saate sulistada
Jah meile ei antud isegi mitte pange veega ja pidime higistena 150 km kodu poole loksuma. Tabasalus on teie pingitaga väike veekaus, kus saate sulistada
ma arvan, et meid. kuid ei maksa meie juhtkonna apsu mängijate kaela kukutada nii, et mängijad peaksid selle all kannatama. kui nii, Tabasalu, siis laske aga käia.
Kommentaar