PSK Alexela - Rapla JK Atli 3-0
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV lääs 2009.a.
Collapse
X
-
Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitustPSK Alexela - Rapla JK Atli 3-0
Kommentaar
-
kurat.. atli ei mänginud oma välja :S.. nii lihtsalt ei tohi alla anda RSK !! Mäng kestab 90 minutit.. tuleb lõpuni mängida.. isegi kui oleksime 10 - 0 taga.. Aga noo kohtunik pani kaa "veits" tanki.. ei tea mis talle sisse läks.. Oleks omad võimalused ära realiseerinud.. vb oleks parem.. aga kodus siis mängime paremini.. tegelt me raudselt hoidsime energiat kokku ,et järgmine nädal koondisega mängida jõuaks
Kommentaar
-
koondisega on võimalik mängida küll, aga kui teil väga palju kogemusteta poisse platsil on, siis läheb raskeks. proovige oma rünnakud mingi lahendusega lõpetada, sest teie pallikaotuste korral jõuavad nad väga kiiresti palliga teie karistusalasseI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
FC Metropool - Rolling Doors 1-0
Mängust siis nii palju et vile oli täiesti arvestatav, ilm oli kena, aga vastastiim oli üks hunnik õnnetuid ja tusaseid neiusi kes olid täna natuke pahurad. Terve mäng oli vingumist täis ja see nr 8, palun andke andeks. Metropool vääris kindlalt võitu ja Rollingutel polnud põhimõtteliselt ühtegi reaalset võimalust. Minu tagasihoidlik arvamus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitustFC Metropool - Rolling Doors 1-0
Mängust siis nii palju et vile oli täiesti arvestatav, ilm oli kena, aga vastastiim oli üks hunnik õnnetuid ja tusaseid neiusi kes olid täna natuke pahurad. Terve mäng oli vingumist täis ja see nr 8, palun andke andeks. Metropool vääris kindlalt võitu ja Rollingutel polnud põhimõtteliselt ühtegi reaalset võimalust. Minu tagasihoidlik arvamus.
Muidu jah 100% võimalust meil ei olnd. Minu arust teie vingusite rohkem... küsisite iga asja eest koolast kaartiJa võitu ei väärind ka.. ega teil ka erilisi võimalusi polnd.. Minu arvates oleks 0:0 õige tulemus olnd aga õnn soosib paremaid ja see kord olite paremad
Edu teile.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitustFC Metropool - Rolling Doors 1-0
lahinguväljal näeme!
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustkõigepealt SUUR TÄNU "pesemisvõimaluse" eest, eks jätame oma kodumänguks meelde selle, roosades särkides neiud hakkasid jonnima ja keerasid pesuruumi ukse lukku? teiseks, neiuks nimetad seda, kes saab sedasi teie mängija poolt vigastada, et põlv on sama paistes kui seesamune nahkkerapall? imelikud, ei saa te ikka aru, et teie äraostetud kohtunik lintsalt lasi mitte meie mängu lõhkuda vaid meie mängijaid. ilmselgelt kohtunik polnud kuulnud sellistest asjadest nagu hiljaksjäämine olukorda ja käed seljas leebes mõttes. ei selge, kui seda nimetatakse fair playks, mis täna toimus siis me kodumängus peab nii mõnigi meie mängija välja koolitama kuidas käivad maadlus- ja judovõtted. tähtis pole jalgpalli mängida vaid jõhkralt lõhkuda vastasmängijaid, ühesõnaga hea on ära kasutada idio¤¤ist kohtuniku vilet, on nii, roosasärgid? ei väida, et kogu süükoorem teie õlule langeks kuid eks iga teine meeskond oleks säärasest MÄDAvilest innustust saanud, eks? ootame teid külla, kallid VASTASED...saame kindlasti teile kompenseerida nii mõndagi!
lahinguväljal näeme!, et naised minema jooksevad irw .
ja kohtunik oli nagu on, endine wc guvalda mängija ning jjaaa mina isiklikult maksin talle 1000.eeku et meile vilistaks, naljamehed, keegi hakkab tänapeava viiendas liigas kohtunikku meelitama ja ära ostma, mõelge reaalselt ikka. see kui teie mehele korra jõhkralt kossi sõideti ei tähenda ,et toorutseme, põhimehed siiski tegid ilusat mängu v ei olnud nii?
ja eks tehke mis tahate, eks me arvestame ja võtame vannid kaasa, siis saame ka pesta
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustkõigepealt SUUR TÄNU "pesemisvõimaluse" eest, eks jätame oma kodumänguks meelde selle, roosades särkides neiud hakkasid jonnima ja keerasid pesuruumi ukse lukku? teiseks, neiuks nimetad seda, kes saab sedasi teie mängija poolt vigastada, et põlv on sama paistes kui seesamune nahkkerapall? imelikud, ei saa te ikka aru, et teie äraostetud kohtunik lintsalt lasi mitte meie mängu lõhkuda vaid meie mängijaid. ilmselgelt kohtunik polnud kuulnud sellistest asjadest nagu hiljaksjäämine olukorda ja käed seljas leebes mõttes. ei selge, kui seda nimetatakse fair playks, mis täna toimus siis me kodumängus peab nii mõnigi meie mängija välja koolitama kuidas käivad maadlus- ja judovõtted. tähtis pole jalgpalli mängida vaid jõhkralt lõhkuda vastasmängijaid, ühesõnaga hea on ära kasutada idio¤¤ist kohtuniku vilet, on nii, roosasärgid? ei väida, et kogu süükoorem teie õlule langeks kuid eks iga teine meeskond oleks säärasest MÄDAvilest innustust saanud, eks? ootame teid külla, kallid VASTASED...saame kindlasti teile kompenseerida nii mõndagi!
lahinguväljal näeme!
Sa oled ikka päris huumor, täitsa tore lugeda, aga sellest olukorrast kus see põlv nn nahkkeraks muutus, siis ma olin täpselt seal ja nägin seda, alguses see vend küll libistas, siis polnud midagi, siis jäi see pall kahe tüübi vahele ja teie mees tahtis selle lihtaslt täiega ära lüüa, meie mees pani jala ette ja ta lõi lihtaslt oma jala ära, ma ei tea mida te endale ette kujutate siin ja äraostmise kohta siis on sul õigus, ostsime kohtuniku ära, triobetis unibetis kõik ennustused, teenisime kõva kopika selle pealt. Muideks see vile oli igalepoole valesti nii et ma ei tea mida te vingute, nii andis meile kui teile valesti aute ja veidraid kollaseid kaarte.
Kommentaar
-
Algselt postitas mik268 Vaata postitustkle sitarattad, esiteks meie ei tegele pesemisvõimalustega , kes teil ukse lukku keerasid?, ise olete syydi , et nii koledad olete, et naised minema jooksevad irw .
ja kohtunik oli nagu on, endine wc guvalda mängija ning jjaaa mina isiklikult maksin talle 1000.eeku et meile vilistaks, naljamehed, keegi hakkab tänapeava viiendas liigas kohtunikku meelitama ja ära ostma, mõelge reaalselt ikka. see kui teie mehele korra jõhkralt kossi sõideti ei tähenda ,et toorutseme, põhimehed siiski tegid ilusat mängu v ei olnud nii?
ja eks tehke mis tahate, eks me arvestame ja võtame vannid kaasa, siis saame ka pesta
aga shampoonid ja rätikud võite kaasa võtta küll jah, 2 august peaks Suure-Jaani järves kümmelda saama küll. ja ärge muretsega, revansiks oleme kodus valmis rohkemgi kui enam!
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustKui kohtunik oli arvestav, siis mina olen ROOMA PAAVST.
Muidu jah 100% võimalust meil ei olnd. Minu arust teie vingusite rohkem... küsisite iga asja eest koolast kaartiJa võitu ei väärind ka.. ega teil ka erilisi võimalusi polnd.. Minu arvates oleks 0:0 õige tulemus olnd aga õnn soosib paremaid ja see kord olite paremad
Edu teile.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustkas ei olnud seesamune kohtunik, kes eelmine aasta mingil mängul ründava meeskonna oma väljakupoolelt suluseisu vilistas? see näitab kõrgemat klassi, minuarust võiks sellise kvaliteediga kohtunikud koos oma viledega kuskile itta kaevandustesse kaevuriteks saata. sellistel kohta Eesti liigades pole!
aga shampoonid ja rätikud võite kaasa võtta küll jah, 2 august peaks Suure-Jaani järves kümmelda saama küll. ja ärge muretsega, revansiks oleme kodus valmis rohkemgi kui enam!
Kommentaar
-
Algselt postitas Lahekutt Vaata postitustSa oled ikka päris huumor, täitsa tore lugeda, aga sellest olukorrast kus see põlv nn nahkkeraks muutus, siis ma olin täpselt seal ja nägin seda, alguses see vend küll libistas, siis polnud midagi, siis jäi see pall kahe tüübi vahele ja teie mees tahtis selle lihtaslt täiega ära lüüa, meie mees pani jala ette ja ta lõi lihtaslt oma jala ära, ma ei tea mida te endale ette kujutate siin ja äraostmise kohta siis on sul õigus, ostsime kohtuniku ära, triobetis unibetis kõik ennustused, teenisime kõva kopika selle pealt. Muideks see vile oli igalepoole valesti nii et ma ei tea mida te vingute, nii andis meile kui teile valesti aute ja veidraid kollaseid kaarte.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustminuarust saite ainult 1 kollase ja sellegi kui lõpuvile oli kostnud. huumor oled sa küll kuna ei saa irooniast aru. jätke oma "huumor" kordusmänguks!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar