Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

peaasi, et olete rahul möödunud mänguga ja ausalt teenitud kolme puntiga.
    minupärast võiks antud teema lukku panna ja igaüks, kel midagi öelda on veel, risustagu mu postkasti või imegu lihtsalt näppu. muidu läheb säärase ametliku ja viisaka foorumi kohta see teema liiga lapsikuks ja nilbeks ära.

ütleme nii siis, et jalgpalli mänguilu ja -ausus on vaataja/mängija silmades.

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
      peaasi, et olete rahul möödunud mänguga ja ausalt teenitud kolme puntiga.
      minupärast võiks antud teema lukku panna ja igaüks, kel midagi öelda on veel, risustagu mu postkasti või imegu lihtsalt näppu. muidu läheb säärase ametliku ja viisaka foorumi kohta see teema liiga lapsikuks ja nilbeks ära.

ütleme nii siis, et jalgpalli mänguilu ja -ausus on vaataja/mängija silmades.
      Jah nii see on, väga täiskasvanulik otsus.

Kommentaar

See et te pesta ei saand on tõesti imelik? Kes asjast teab võiks kommenteerida! Ennem pole meil sellega probleeme olnud. Eelmine aasta Suure-Jaanis kahjuks ka pesta poleks saanud, aga leidsime mingi suvalise tädi kes tundis kooli koristajat või midagi... nii! Kohtunik oli nagu oli.... pole meie süüdi. Põlvevigastus ei olnud ka meie süü... lihtsalt halb õnn, kuigi jah eelnevas olukorras tehti kollast väärt viga. Kui te meelega meil pesemist ei võimalda, siis on küll asi imelik või mis. Võitu me väärisime siiski arvan mina.Kahju et 12-0 ei tulnud ainult, mul oli triobetis 4 tonni selle seisupeal ja kohtunikuga oli ka räägitud... !

Kommentaar

haha olete mehed... jah mul on põlv suht sama suur kui pall aga ma pole süüdistand metropooli sellest, lõime jalad kokku ja läks mul halvasti.. Mu mul savi kes vingus või mitte aga kohtunik ei vääri enda nime küll... Väga imelikult vilistas mõlemale poole.
          Ja ärge unustake, et me mängime ikka jalkad harrastuse mõttes ei maksa siin nüüd tülli minna

Kommentaar

Emotsioonid on laes

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
              Emotsioonid on laes
              õige suhtumine, oleme siiski õlle liiga
              unustame selle mängu ja vaatame siis järmine ring kes keda jne
              elu läheb edasi

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
                haha olete mehed... jah mul on põlv suht sama suur kui pall aga ma pole süüdistand metropooli sellest, lõime jalad kokku ja läks mul halvasti.. Mu mul savi kes vingus või mitte aga kohtunik ei vääri enda nime küll... Väga imelikult vilistas mõlemale poole.
                Ja ärge unustake, et me mängime ikka jalkad harrastuse mõttes ei maksa siin nüüd tülli minna

Kes kohtunik oli siis
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                  Kes kohtunik oli siis
                  Eno Gerrit Link - ex Guwalda mängija aga samas teeb trenni ka nendega siiamaani.
                  Aga ok,eks mängust oli kindlasti kõigil emotsioonid laes.
                  Kusjuures nagu siin eelkõnelejad kribasid siis tõesti kohtunik ei teadnud kelle poolt olla, vähemalt vilet vaadates.
                  Ja Rollingutele niipalju veel et kuna tegemist on Guwalda mehega,siis iseenesest oleks ta pidand ju meile rohkem jama kokku keerama ja Guwalda satsist on kaks venda veel kohtunikud.No nende vilet me ammugi kuulda ei tahaks.

Lahekutile ka veel niipalju et pole mõtet alustada mingit jama et kõik saaksid arvuti taga kõvad vennad olla,sest kõik mis toimub väljakul....see jääb väljakule.

Pesemise kohta ma ei oska ka tõesti midagi kosta.Võin seda kindlasti uurida,aga vaevalt see teid lohutaks.
                  Niisiis, kui te meile omalt poolt pesemis võimalust ei paku...arusaadav,ega endalgi ajaks sita keema, aga nagu öeldakse ... targem annab järele.

Loodan et siiski saame teie pool pesta ja kui ei saa,pole ka midagi hullu,elame üle.

Mõistlikku suhtumist ja show must go on!!!

Kommentaar

Algselt postitas imperia Vaata postitust
                    Eno Gerrit Link - ex Guwalda mängija aga samas teeb trenni ka nendega siiamaani.
                    Aga ok,eks mängust oli kindlasti kõigil emotsioonid laes.
                    Kusjuures nagu siin eelkõnelejad kribasid siis tõesti kohtunik ei teadnud kelle poolt olla, vähemalt vilet vaadates.
                    Ja Rollingutele niipalju veel et kuna tegemist on Guwalda mehega,siis iseenesest oleks ta pidand ju meile rohkem jama kokku keerama ja Guwalda satsist on kaks venda veel kohtunikud.No nende vilet me ammugi kuulda ei tahaks.

Lahekutile ka veel niipalju et pole mõtet alustada mingit jama et kõik saaksid arvuti taga kõvad vennad olla,sest kõik mis toimub väljakul....see jääb väljakule.

Pesemise kohta ma ei oska ka tõesti midagi kosta.Võin seda kindlasti uurida,aga vaevalt see teid lohutaks.
                    Niisiis, kui te meile omalt poolt pesemis võimalust ei paku...arusaadav,ega endalgi ajaks sita keema, aga nagu öeldakse ... targem annab järele.

Loodan et siiski saame teie pool pesta ja kui ei saa,pole ka midagi hullu,elame üle.

Mõistlikku suhtumist ja show must go on!!!
                    Hästi kokku võetud jutt,aga jh juhtus ka meil eelmine aasta noorteliigas ,tolle kohtunikuga,kes näitas noormängijale mitte millegi eest punast kaarti,aga ok,usun et Rollingud võtavad ennast kokku ja unustavad selle mängu ja võimaldavad pesemisvõimaluse Suure Jaanis Edu!!!
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                      Hästi kokku võetud jutt,aga jh juhtus ka meil eelmine aasta noorteliigas ,tolle kohtunikuga,kes näitas noormängijale mitte millegi eest punast kaarti,aga ok,usun et Rollingud võtavad ennast kokku ja unustavad selle mängu ja võimaldavad pesemisvõimaluse Suure Jaanis Edu!!!
                      samas sina oled ju ideaalne kohtunik!

Kommentaar

Algselt postitas marti88 Vaata postitust
                        kurat.. atli ei mänginud oma välja :S.. nii lihtsalt ei tohi alla anda RSK !! Mäng kestab 90 minutit.. tuleb lõpuni mängida.. isegi kui oleksime 10 - 0 taga.. Aga noo kohtunik pani kaa "veits" tanki.. ei tea mis talle sisse läks.. Oleks omad võimalused ära realiseerinud.. vb oleks parem.. aga kodus siis mängime paremini.. tegelt me raudselt hoidsime energiat kokku ,et järgmine nädal koondisega mängida jõuaks
                        vabandusi leiavad kõik kui on kotti saanud!
                        nr 12

Kommentaar

Ma vaatan et mõne mängu järel võiks selle kohta lausa eraldi teema avada
                          Juttu jätkuks vist sügisringini.
                          Trummi JK nr. 85
                          keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
                            Sa oled nii kuri , aga need kohtunikud on sellised nagu nad on , pole midagi teha ning järves kümblemise vastu pole midagi, arvatavasti on sellel ajal soe ka juba. Olge tänatud!
                            no madalamates liigades on kohtunikega palju nalja saanud:
                            IV lääne tsoonis on kohtunikud vilistanud meile suluseisu, kui keskpoolik lükkas endale pika palli ette ja tormas ise nahkkerale järele ja kui kohale jõudis, siis kostus vile
                            ja teine naljakas moment, mis meelde tuleb oli järvakandi vastu, kui vastase ründaja oli tublisti kaitseliinist ees ja siis poolik talle kenasti palli lükkas, aga meie kaitse proovis ilusa libistamisega palli liikumist takistada, kuid ta jõudis ainult riivata palli(mis oli juba juba ründaja poole veeremas) ja kuna kaitse puudutas palli, siis öeldi, et suluseisu pole....haha, kuldne

Kommentaar

Algselt postitas Vints Vaata postitust
                              no madalamates liigades on kohtunikega palju nalja saanud:
                              IV lääne tsoonis on kohtunikud vilistanud meile suluseisu, kui keskpoolik lükkas endale pika palli ette ja tormas ise nahkkerale järele ja kui kohale jõudis, siis kostus vile
                              ja teine naljakas moment, mis meelde tuleb oli järvakandi vastu, kui vastase ründaja oli tublisti kaitseliinist ees ja siis poolik talle kenasti palli lükkas, aga meie kaitse proovis ilusa libistamisega palli liikumist takistada, kuid ta jõudis ainult riivata palli(mis oli juba juba ründaja poole veeremas) ja kuna kaitse puudutas palli, siis öeldi, et suluseisu pole....haha, kuldne
                              see esimene situatsioon võis küll olla halenaljakas,aga selle teise puhul midagi imelikku ju ei ole - muidugi sellele situatsioonile ei ole võimalik ilma nägemata hinnangut anda. Ükskord vilistasin naiste mängu - mäng käis kogu aeg ühel poolel - pärast ühte järjekordset rünnakut hakkas teine pool värava eest palli lahti lööma - kuna väravavaht oli seda teinud juba mängus 50 korda,siis ma ei pannud tähele,et seda tegi seekord hoopis väljakumängija - kui nüüd vastane palli sai ja lükkas selle oma mängijale ette,vilistasin muidugi automaatselt suluseisu,sest ei pannud tähelegi,et vastasmängija veel oma trahvikastis postinajal puhkas - tragikoomiliseks teeb asja veel see,et antud mängu jälgis hr.Tutk

Kommentaar

Algselt postitas Lahekutt Vaata postitust
                                FC Metropool - Rolling Doors 1-0

Mängust siis nii palju et vile oli täiesti arvestatav, ilm oli kena, aga vastastiim oli üks hunnik õnnetuid ja tusaseid neiusi kes olid täna natuke pahurad. Terve mäng oli vingumist täis ja see nr 8, palun andke andeks. Metropool vääris kindlalt võitu ja Rollingutel polnud põhimõtteliselt ühtegi reaalset võimalust. Minu tagasihoidlik arvamus.
                                kuigi sellel teemal on juba siin pikalt vaieldud ja võideldud, tahaksin ma ka paar sõna mängu kohta öelda.
                                Ilm oli tõesti päikseline aga tuul oli väga külm. Kohtuniku sõimamine ei anna midagi aga tema otsustest oli tihtipeale raske aru saada, näiteks meie esimene kollane, mängijad võitlesid palli pärast, üks kaotas tasakaalu ja kukkus ning teisele anti kaart, väidetavalt sõitis ta tagant jalgadesse...seda et meie nr.8 kaarti ei saanud, see oli tõesti ime, ma ikka vaatasin et lõpus oli ikka päris hulle olukordi, mis oleks kindlalt kaarti väärinud...
                                seda et meil erilisi võimalusi ei olnud, olen nõus aga ei olnud erilisi võimalusi ka Metropoolil, värav oli ka puhas töövõit ja täpne löök taha posti, oleks väravavaht olnud 5cm pikem, oleks ta pallini ulatanud...
                                minu isiklik arvamus, nii et ärge kritiseerige mind mu arvamuse pärast vaid tõestage vastupidist, et Metropoolil mängu nagu polnud, kaitseliin põrutas pika ette ja ründajad jooksid ja nii terve mäng, ma ei tea kas ei saadud mängu käima või oligi see nende taktika, sinnani asi toimis kuni Metropooli nr.10 joosta jõudis, kui ta väsis rünnet enam näha polnudki... meil jäi puudu paljuski, suutsime palli ilusti maas hoida kuni vastaste karistusalani, sinna jõudes tõsteti pall üles ja olimegi pallist ilma, Metropooli kaks pikka kaitsjat võtsid pea kõik kõrged pallid ära... kokkuvõtteks ütleks, et Metropoolil oli seekord rohkem õnne... mäng oli lõpus ikka päris vihane ja emotsioone jätkus ka siia foorumisse
                                pesemise kohta pole väga mõtet viriseda, on olnud kordi ajaloo jooksul kui pole ka meil pesta saanud ja aastaid kolm-neli tagasi oli IV liigas pesemisvõimalus ikka privileeg, tänaseks on olukord palju paranenud...
                                Nii et võite ikka rätikud kaasa võtta, kui Suure-Jaani tulete ja see mäng toimub ikka 31.07, mitte 2.08 nagu keegi siin eespool mainis.

Edu Metropoolile edaspidiseks !
                                sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Working...
                                X