Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See foorum läheb käest ära. võiks pigem tulevast nädalavahetusest rääkida... ennustusi palun

Kommentaar

nagu eelmise aasta II lõuna-lääs juba jah
      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

mina olen täitsa uus siin ja ma ei kannata kriitikat palun ärge öelge mulle kunagi midagi halvasti...

Kommentaar

haha, see on IV lääs, tabasalu toob igasse liigasse endaga huvitavaid asju kaasa, kasvõi siis põnevama foorumi või muud juttu .. vastik tabasalu :S
          härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

kuidas vötta.. vötame mönuga

Kommentaar

Tabasalu on asjaga kursis ja lisab juttudele huumorit ja vürtsi

Aga möla maha ja teemas tuleb püsida.

Ennustusi?

KFS UUUUUU MIS SEIS ON ÜLEVAADE JA ENNUSTUS. OOTAME HUVIGA

Kommentaar

ma suudan ennustada nii palju et keegi siit võtab võidu kuid kes seda ma küll ei kujuta ette.

Kommentaar

No Ennusta Siis

Kommentaar

ma ei tea kes kellega mängibki aga ma ennustan et ükskord võidame me niikuinii.

Kommentaar

Ma vaatan,et keegi ei taha või ei julge ennustada,mina samuti.Ütleme ausalt sel aastal IV lääs on väga heade võrdsete võistkondadega, kes pakuvad meile väga põnevaid mänge.Eelis esikolmikusse saada on loomulikult Eesti Koondisel, mängukogemused annavad oma.Aga siiski loodan,et meie divisionis ehk mõni võistkond võtab ennast kokku,võibolla isegi muudab mängutaktikat selleks mänguks ja teeb esimese viigi,või kõige parem võidu....Ennustame kes see tiim võiks olla?....Teistest võistkondadest nii palju et,kuna hooaeg on pikk,siis see tiim, kes suudab võistkonna koos hoida ja suhtuda mängudesse kaine peaga(IV Liiga see võtabki oma punktid.Veel kord kordan ,tegu on väga võrdsete võistkondadega ja ma loodan,et kõik mängud läheks ilma vigastusteta ja lolli mölata , ja kohtunikud jäävad ausa vilega.Edu kõigile.Paluks siis ennustada, kes saab E.Koondisest esimesena jagu?

Kommentaar

eks kõik tahavad eesti koondisele tuule alla teha
                        anname endast parima siis

Kommentaar

Algselt postitas elex Vaata postitust
                          Ma vaatan,et keegi ei taha või ei julge ennustada,mina samuti.Ütleme ausalt sel aastal IV lääs on väga heade võrdsete võistkondadega, kes pakuvad meile väga põnevaid mänge.Eelis esikolmikusse saada on loomulikult Eesti Koondisel, mängukogemused annavad oma.Aga siiski loodan,et meie divisionis ehk mõni võistkond võtab ennast kokku,võibolla isegi muudab mängutaktikat selleks mänguks ja teeb esimese viigi,või kõige parem võidu....Ennustame kes see tiim võiks olla?....Teistest võistkondadest nii palju et,kuna hooaeg on pikk,siis see tiim, kes suudab võistkonna koos hoida ja suhtuda mängudesse kaine peaga(IV Liiga see võtabki oma punktid.Veel kord kordan ,tegu on väga võrdsete võistkondadega ja ma loodan,et kõik mängud läheks ilma vigastusteta ja lolli mölata , ja kohtunikud jäävad ausa vilega.Edu kõigile.Paluks siis ennustada, kes saab E.Koondisest esimesena jagu?
                          Nähtud mängupõhjal pakuks vast Saarlasi
                          Olen see kes olen

Kommentaar

metropoool suuuudab kooonidsele tuuule alla teha

Kommentaar

Algselt postitas klup Vaata postitust
                              Tsitaat:
                              Algselt postitas Rauul18 Vaata postitust
                              26. apr 17:00 Pärnu WC Guwalda vs Märjamaa Kompanii 0-4

põrutage ikka rohkem, neli on juba löödud, nii et meie loodame 6 väravat
                              ja ikka Guwalda puuri kõik kuus !

Sul Heinz7 on mingi vimm Guwalda vastu, et ainult "sitta" oskad Guwalda kohta rääkida????
                              keegi pole siin "sitta" rääkinud guwalda kohta, lihtsalt arvestades eelmist aastat ja esimesi mänge, tundus uskumatu viik saarlastega....

ära võta südamesse ...
                              sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Kuressaare võitis nii Sillamäed kui Florat. Arvan, et asjaolude kokkulangemise korral võib Eesti Koondis suvalisele võistkonnale kaotada, eriti muru peal. Aga praeguse pildi järgi peab neid asjaolusid olema mitumitu.
                                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Working...
                                X