Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

[QUOTE=Meil l2ks lihtsalt teine poolaeg sitasti...v2ravavaht pillas 1 palli lihtsas olukorras maha ja löödi tühja v2ravasse....teine värav oli jah ilus...1-1le ja löödi ära....aga 3...oli kohtuniku süü...t2iesti süütust olukorrast andis penalti..meie v2ravavaht küll sai näpud vahele aga alla nurka see lendas... aga nuh...ei ütleks et tabasalu halvasti m2ngis...lihtsalt meie m2ngisime paremini[/QUOTE]

Olen sinuga nõus, et te mängisite paremini esimesed 50 min (4:0) saite ette teenitult. Tabasalu meestel oli tervis rikkis ja tunnike võttis aega, et oma mäng käima saada. Pennu oli õigustatud, teie mees tegi puki meie mehele, kuigi ta oli temast palli mööda lükanud.
    Kohtunik oli suht udu esimesel poolajal jättis 100% pen. andmata tabasalule teisel võttis kaks korda sulu kuigi ründaja seisis täpselt liiniga ühel joonel ja hakkas jooksma alles siis kui pall oli söödetud. Kaitse lihtsalt seisis. Sealt jäi kindlasti mitu 1-1 olukorrada ära. Kaartide suhtes oli asi ponks, kes mölises või jõhkrutses ligselt sai kohe kollase (teenitult) 2 kollast teile üks Tabasalule.

Sügisringis proovime kohe alguses ärkvel olla ja teile nii palju võimalusi meile võrku sahistada mitte anda. Aga mäng oli võitluslik ja väravaid jagus rohkesti.

Edu PSK-le teil läheb seda koondise vastu vaja.

Kommentaar

nu tabasaluga oli meil kõige parem m2ng ma ütleks.. ait2hh teile ja tabasalus kohtume
      nr 12

Kommentaar

Algselt postitas PSK Alexela Vaata postitust
        nu tabasaluga oli meil kõige parem m2ng ma ütleks.. ait2hh teile ja tabasalus kohtume
        no siis on hea, sellise emotsiooni pealt on tore koondist murda keila st. pühapäeval.

Kommentaar

Kes teab, mis värvi vormiga Pärnu Guwalda mängib?
          Tabasalu on sinisega varu särk on valge pühapäeval.

Kommentaar

ja kes teab mis värvides Märjamaa mängib ? kas mitte sinises ?
            SipSile võin SaladuSkatte all öelda, et RD mängib SiniSeS kui teil ka samad värvid, siis teate valmis olla !
            sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas SipS Vaata postitust
              Rollingutele püüame Sammuti anda kõva lahingu Selle hooaja eSimeSel koduplatSil mängidaS ja loodetavaSti Saan päraSt Seda mängu kammi ära viSata
              kus sa seda kammi hoiad ?
              Levadias mängiv Leitan hoiab näiteks mängu ajal püksis lutti
              sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                Kes teab, mis värvi vormiga Pärnu Guwalda mängib?
                Tabasalu on sinisega varu särk on valge pühapäeval.

Guwalda vorm on nagu Juventuselgi ehk valge/musta triibuline.

Kommentaar

aga eesti koondisel mis v2rvi särk on?
                  nr 12

Kommentaar

sinine on koondise värv

Kommentaar

Algselt postitas heinz7 Vaata postitust
                      ja kes teab mis värvides Märjamaa mängib ? kas mitte sinises ?
                      SipSile võin SaladuSkatte all öelda, et RD mängib SiniSeS kui teil ka samad värvid, siis teate valmis olla !
                      Tabasalu vastu kandsid punaseid riideid nagu päkapikkude armee

Kommentaar

Märjamaa on jah punase vormiga aga kui ette on teada et külalised ka punases siis saame ka näiteks sinise vormi selga kruvida

Kommentaar

Algselt postitas helvety Vaata postitust
                          Märjamaa on jah punase vormiga aga kui ette on teada et külalised ka punases siis saame ka näiteks sinise vormi selga kruvida
                          küsisingi Märjamaa särgi värvi kohta, sest RD-l on sinine vorm ja et ei tekiks probleeme sellega et mõlemad meeskonnad siniste särkidega platsile jooksevad !
                          sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

IV vooru Eelvaade

See nädal on see nüüd küll viimasele momendile jäänud, sest peod ja üritused on oma aega nõudnud. Aga nagu moodne vanasõna ütleb, siis parem viimasel momendil, kui mitte kunagi. Selle vooru põnevaimaid matše tundub olevat Läänemaa ja Rapla ning Märjamaa ja Rollingute vahel. Kes tõuseb liidritele lähemale ning kellel venib vahe juba parajalt suureks??? Selle jaoks paningi jälle kokku väikse eelvaate, et saaksite kaasa rääkida, kommenteerida ja hinnata.

FC Metropool Pärnu - Emmaste JK Dagöplast

Eelmise vooru kaks üllatajat. Ühele viik ja teisele võit. Samamoodi on tegu vanade tuttavatega. Metropoolile tuli võit Pärnust ja Emmastele Hiiumaalt. Miks peaks ka see aasta teisiti olema. Metropool ei anna Emmastele võimalust siit võitu tuua, sest kaitse hoitakse kindlalt paigas ning mäng toimub rohkelt õhus. Ma olen nüüd küll koguaeg Emmaste poolt olnud, aga see voor jään Pärnule kindlaks ja usun, et tuleb 3 väravavaheline võit.

Märjamaa Kompanii - Rolling Doors

Kuna tegu on küllaltki võrdsete võistkondadega ja tugevate mängijatega, siis julgen lubada, et tuleb üks korralik madistamine. Rollingud on hetkel punktiga maas ning tahavad kindlasti seda võitu väga. Aga ainult tahtmisest on vähe. Kas võidu saavad Rollingute madalad ja kiired söödud või Märjamaa pikad ja kõrged söödud?? Mine sa tea. Kuid mina ennustaks isegi siin mängus väikest viiki sümboolsete väravatega.

Lõuna-Läänemaa JK - Rapla JK Atli II

Vaata kui huvitav. Kaks klubi. Mõlemal on seni mängitud mängudest üks võit, sama palju punkte ja väravate vahe on täpselt sama. Rapla on saanud korra võõrsil mängides võidu ja Läänemaa kodus mängides. Siin on mul raske pakkuda, mis tulemus tuleb, aga heal juhul pakun viiki. Kuid olen veendunud, et see voor Läänemaa libastub ning Rapla võtab siin oma!!!

Tabasalu Palliklubi II - Pärnu WC Guwalda

Taaskord Guwaldal väljasõit. Olen suuremalt jaolt kindel, et ka tagasi tullakse tühjade kätega. Saaremaa käik oli neil päris laastav olnud, aga usun, et Tabasalu neile küll armu ei anna. Mäng lihtne olema ei saa, kuid Tabasalul on suured eelised siit omale punkte noppida. Ärge siis mind alt vedage ning tehke ära.

SaareMaa JK aaMeraaS - FC Lelle

Nii nii. Saaremaa ootab omale külalisi. Ma olen nii palju saarlastesse uskunud, kuid enamusjaolt on sealt tulnud ainult pettumus. Kumbki võistkond on ilma võiduta ning seekord tuleb ka kellegi võidudebüüt ära. Lelle küll üllatas viimases voorus oma sitkusega, kuid sellest jääb Saaremaal väheks. Seekord on saarlased kiiremad, nobedamad ja täpsemad, kui Lelle ning ülejäänud on juba ainult vormistamise küsimus.

PSK Alexela - Eesti Koondis

Kas siis antakse välja foorumisisene auhind sellele, kes suudab purustada Koondist??? Siin on lihtne. Kui muidu räägime, et kes võidab ja kes kaotab, siis Koondisega mängides tõusevad õhku hoopis sellised: mitu väravat löödakse Koondisele ning, kui suure eduga Koondis võidab?? Alexela on siiamaani enam vähem hästi esinenud, siis loodan, et paar palli ei oleks ju paha Koondise väravasse paugutada. Aga andke endast siis parim.

Palavat IV vooru teile
                            teie Seltsimees Reporter

Kommentaar

Emmastel on raskusi 11mehe kokkusaamisega, kahjuks

Kommentaar

Algselt postitas kuusepets Vaata postitust
                                Emmastel on raskusi 11mehe kokkusaamisega, kahjuks

Pärnu ikka sõidate?

Kommentaar

Working...
                                X