Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas NR12 Vaata postitust
    Tabasalu Palliklubi II vs Pärnu WC Guwalda 3-1
    Esimest korda murul see aasta. Kohustuslik võit tuli ja löömata jäi ka mitu võimalust. Kohtuniku mängu joon oli ähvardav. Iga asi oli kui veel teed saad punase, aga oli ainult üks kollane Olegi nimeline mees Guwaldast, ta oli tervemäng kuidagi närviline ja liimist lahti. Muidu oli sümpaatne satsi. Pärnakad olid nagu ikka suve saabudes kesvamärjukese mõju all. Väravavahil korralikud lõhnad aga tegi eriti hullu tõrje võttis ristist pool saltoga ära ja siis poolajal otsustas pingile õlut limpsima jääda. Tabasalu oli kaitses korralik üks värav, mis löödi oli õnnega pooleks meeste summa lennanud pallile sai keegi pea vahele.

Järgmine nädal aga juba poole raskem vastane ootamas, Rollingud loodama oma hoogu ka teievastu säilitada.

Kommentaar

03.05. 14:00 PSK Alexela - Eesti Koondis 1:10 (0:4)
      Väravad: 90. Andrei Portiankine - 10., 23., 54., 76. Andrei Antonov, 16. Sepo Vilderson, 21. Alari Lell, 44. pen., 87. Tarmo Rüütli, 71. pen. Toomas Tohver, 75. Erko Saviauk
      Hoiatused: 44. Janno Mägi, 71. Aleksandr Bezrukov - 38. Marko Arge

Paksus kirjas mees on 38a vana juba eriti heas vormis vist.
      Mis nali see nüüd oli koondis läks vist puhta hulluks ja tahtis paldiski mehed maa sisse tampida. Nii palju väravaid poleks küll oodanud 5-7 ok aga 10 see on juba liig.
      Paldiskist keegi oskab komenteerida, mis juhtus?

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
        Esimest korda murul see aasta. Kohustuslik võit tuli ja löömata jäi ka mitu võimalust. Kohtuniku mängu joon oli ähvardav. Iga asi oli kui veel teed saad punase, aga oli ainult üks kollane Olegi nimeline mees Guwaldast, ta oli tervemäng kuidagi närviline ja liimist lahti. Muidu oli sümpaatne satsi. Pärnakad olid nagu ikka suve saabudes kesvamärjukese mõju all. Väravavahil korralikud lõhnad aga tegi eriti hullu tõrje võttis ristist pool saltoga ära ja siis poolajal otsustas pingile õlut limpsima jääda. Tabasalu oli kaitses korralik üks värav, mis löödi oli õnnega pooleks meeste summa lennanud pallile sai keegi pea vahele.

Järgmine nädal aga juba poole raskem vastane ootamas, Rollingud loodama oma hoogu ka teievastu säilitada.
        tegelikult jäi meil oluline asi saavutamata ,oma värav puhtana hoida...ja peale selle persse olen mina kipsis nüüd...aitähh pärnakad NR 9...olen järgmin kord kindlalt platsil....siis võitlus jätkub...

Kommentaar

03.05. 14:00 PSK Alexela - Eesti Koondis 1:10 (0:4)
          Väravad: 90. Andrei Portiankine - 10., 23., 54., 76. Andrei Antonov, 16. Sepo Vilderson, 21. Alari Lell, 44. pen., 87. Tarmo Rüütli, 71. pen. Toomas Tohver, 75. Erko Saviauk
          Hoiatused: 44. Janno Mägi, 71. Aleksandr Bezrukov - 38. Marko Arge

Paksus kirjas mees on 38a vana juba eriti heas vormis vist.
          Mis nali see nüüd oli koondis läks vist puhta hulluks ja tahtis paldiski mehed maa sisse tampida. Nii palju väravaid poleks küll oodanud 5-7 ok aga 10 see on juba liig.
          Paldiskist keegi oskab komenteerida, mis juhtus?
          Antonov on 85 sündinud poiss, kes veel eelmisel hooajal TVMK hingekirja kuulus.

Kommentaar

tegelikult jäi meil oluline asi saavutamata ,oma värav puhtana hoida...ja peale selle persse olen mina kipsis nüüd...aitähh pärnakad NR 9...olen järgmin kord kindlalt platsil....siis võitlus jätkub...
            No see nüüd küll viga polnud ja see oli puht võitlus moment mõlemad lõid ju palli ja vaevalt taheti nüüd kellegi jalg murda või üldse kellelegi haiget teha

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
              Antonov on 85 sündinud poiss, kes veel eelmisel hooajal TVMK hingekirja kuulus.
              Registreeritud mängijad
              1 Antonov, Andrei 04.01.1971 -
              2 Arge, Marko 15.04.1987 Eesti
              3 Jääger, Enver 28.10.1982 Eesti
              4 Kallaste, Risto 23.02.1971 Eesti
              5 Kivisild, Janek 26.08.1978 Eesti
              6 Kraam, Arvo 23.02.1971 Eesti
              7 Lell, Alari 10.06.1976 Eesti
              8 Lelov, Marko 21.11.1973 Eesti
              9 Lepa, Martin 28.10.1976 Eesti
              10 O'Konnel-Bronin, Ivan 10.02.1973 Eesti
              11 Priidel, Aivar 12.05.1977 Eesti
              12 Pärnpuu, Marko 24.04.1981 Eesti
              13 Raudnagel, Raido 07.02.1985 Eesti
              14 Reinumäe, Ott 20.04.1984 Eesti
              15 Rüütli, Tarmo 11.08.1954 Eesti
              16 Saviauk, Erko 20.10.1977 Eesti
              17 Siim, Kauri 04.03.1986 Eesti
              18 Silkin, Gerol 25.02.1979 Eesti
              19 Talimaa, Heikki 14.03.1985 Eesti
              20 Tohver, Toomas 24.04.1973 Eesti
              21 Veensalu, Jaanus 29.07.1964 Eesti
              22 Vilderson, Sepo 07.02.1963 Eesti
              23 Õun, Jan 08.02.1977 Eesti
              Ma ei tea keda sa mõtled aga see mees on see ikka vist.
              Kohutav nimekiri on sellel koondisel ikka.

Kommentaar

Algselt postitas Ü.P.P Vaata postitust
                No see nüüd küll viga polnud ja see oli puht võitlus moment mõlemad lõid ju palli ja vaevalt taheti nüüd kellegi jalg murda või üldse kellelegi haiget teha
                ei väidagi ,et viga oli...puhas võitlus ja minu jalg oli valel ajal vales kohas...aa võitlus jätkub järgmine kord ikkagi...

Kommentaar

Algselt postitas NR12 Vaata postitust
                  Karto pole hullu üpad kipsiga. Kurat sul just oli ju jalg pooleks nüüd jälle,4 nädalat audis.

Jalgpall on karm värk aga vastased vist selles süüdi polnud suht mängu olukord ja sa mängisid ju edasi selle jalaga veel ja andsid kolmanda kolli söödu ka nii et haige jalaga suudad ka resultatiivne olla.

Kommentaar

Karto pole hullu üpad kipsiga. Kurat sul just oli ju jalg pooleks nüüd jälle,4 nädalat audis.

Jalgpall on karm värk aga vastased vist selles süüdi polnud suht mängu olukord ja sa mängisid ju edasi selle jalaga veel ja andsid kolmanda kolli söödu ka nii et haige jalaga suudad ka resultatiivne olla.
                    ei vastased polegi süüdi ja asi ei tundunudki nii hull alguses väheke külma ja edasi...aga pärast läksin kindluse mõttes traumakasse,kuna jalg oli päris valus ja pandi kohe klõpsti kipsi...see ajabki närvi et tegelt süütu olukord ja lambi värk ja jälle audis omadega.just tundus et vasaku jala hüppeliiges lubab juba normilt mängida ja nüüd parem jalg kipsi...veider...aaa võitlus jätkub ikkagi...kui mängida ei saa karjun platsi ääres...hahaha aga olen kohal...

Kommentaar

Mul oli sama jama, väänasin ainult põlve välja ja nüüd kuu vähemalt out...

Kommentaar

Registreeritud mängijad
                        1 Antonov, Andrei 04.01.1971 -
                        2 Arge, Marko 15.04.1987 Eesti
                        3 Jääger, Enver 28.10.1982 Eesti
                        4 Kallaste, Risto 23.02.1971 Eesti
                        5 Kivisild, Janek 26.08.1978 Eesti
                        6 Kraam, Arvo 23.02.1971 Eesti
                        7 Lell, Alari 10.06.1976 Eesti
                        8 Lelov, Marko 21.11.1973 Eesti
                        9 Lepa, Martin 28.10.1976 Eesti
                        10 O'Konnel-Bronin, Ivan 10.02.1973 Eesti
                        11 Priidel, Aivar 12.05.1977 Eesti
                        12 Pärnpuu, Marko 24.04.1981 Eesti
                        13 Raudnagel, Raido 07.02.1985 Eesti
                        14 Reinumäe, Ott 20.04.1984 Eesti
                        15 Rüütli, Tarmo 11.08.1954 Eesti
                        16 Saviauk, Erko 20.10.1977 Eesti
                        17 Siim, Kauri 04.03.1986 Eesti
                        18 Silkin, Gerol 25.02.1979 Eesti
                        19 Talimaa, Heikki 14.03.1985 Eesti
                        20 Tohver, Toomas 24.04.1973 Eesti
                        21 Veensalu, Jaanus 29.07.1964 Eesti
                        22 Vilderson, Sepo 07.02.1963 Eesti
                        23 Õun, Jan 08.02.1977 Eesti
                        Ma ei tea keda sa mõtled aga see mees on see ikka vist.
                        Kohutav nimekiri on sellel koondisel ikka.
                        http://www.soccernet.ee/player/2008/1/8/109/ - mõtlesin seda.
                        Kuid sa vist mõtled hoopis sellist venda - http://et.wikipedia.org/wiki/Andrei_Antonov

Kommentaar

läänema omad kas teil keegi pildistas seal kah w
                          atli 2 vastu mängides

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                            http://www.soccernet.ee/player/2008/1/8/109/ - mõtlesin seda.
                            Kuid sa vist mõtled hoopis sellist venda - http://et.wikipedia.org/wiki/Andrei_Antonov
                            Ilmselt on selle antonoviga mingi kala sisse läinud. vaatasin järgi, et see 71. aasta mees on endine Tapa mängija, vaevalt, et ta nüüd hiigelvormi taastanud on. Eks homme saab ehk paranduse teha

Kommentaar

Märjamaa-Rolling Doors Suure -Jaani 0-1

Tegu oli väga võrdse mänguga.Mäng sujus ilma vigastusteta ja kohtuniku kaardid jäid tasku,siiski pisivigu oli ,nagu jalgpallis ikka , mängijad olid viisakad ja kohtunik korrektne.
                              Rollingud tulid kohale 12st liikmelise võistkonnaga,kes olid 1 väravavaht,7kaitsjat,2 äärepoolikut ja 1,5 ründajat(see 0,5 ründaja jäi varusse).Selle tõttu Suure-Jaani valis kaitsva taktika.Esimesed 5-10 min Rollingud pidasid survele vastu ja seejärel tõstsid paar meest ümber ning said mängu käima.Tulemust ei olnud vaja kaua oodata 1:0 Rollingutele.(Ilus löök välisküljega ristikasse)...Peale väikest ehmatus sai Märjamaa mängu käima ja teenis karistuslöögi S-J kasti lähedal.Ilus löök värava peale ,pall väravas,aga kahjuks 2 ründajat olid suluseisus ja liikusid palliga kaasa(kas keegi puutus või mitte...kordust kahjuks ei olnud )...R.Doors domineerib mängu, paraku palli kaotus ja Märjamaa teeb ilusa tsenderduse värava peale ,väravavaht püüab palli,vastase ründaja põrkab temaga kokku,pall kukub käest ...VÄRAV...(paraku ei loe kuna tegu 5-sest alast ja pall oli v.v. poolt fikseeritud).....Teisel poolajal Märjamaa tegi 5 vahetust ,mis tõstis kõvasti mängu tempot ja Rolling vastas (0,5)ründaja vahetusega ,kes pidas ilusti mängu lõpuni vastu.Värava võimalusi oli mõlemal võistkonnal kõvasti,
                              kahjuks võimalusteks need jäidki.
                              Rolling Doors tänab Märjamaad väga hea mängu eest ja kohtuniku Uno Tutki ausa vile eest!

Kommentaar

ma võin komenteerida mis juhtus juhtus see et meid mängiti täielikult üle...kaitse oli meil täielik paks...ja nu väravavaht:S lihtsalt mängiti üle ja löödi ära!teine poolaeg sai oma debüüdi teha ka meie teine v2ravavaht aga kui see mängu sai...tõmbas kohe jõhkralt koondise mehe maha...ja jällegi penalti:S aga koondis mängis hästi ja võttis oma..pole midagi öelda!! aga kohtuniku kohta ütleks küll paar krõbedat sõna...täielik tont oli:S see rüütli saatis tema poole selliseid sõimu sõnu nagu ise tahtis...ei teinud see kohtunik mitte midagi:S ja nu suluseisudest ei tea see kohtunik ka midagi tundub:S vilistati nii meile kui koondisele kosmilisi sulge!! aga ex kõigil on häid ja halbu mänge...guwalda vastu läheme loomulikult võitma ja ei lase koondiselt saadud saunast ennast häirida!
                                nr 12

Kommentaar

Working...
                                X