Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Emmastel vedas Koondise vastu mängides, kuna vilistas Jaan Roos. Ükski koondisemängija ei jorisenud vile kvaliteedi üle ega hakanud platsil ässama. Kahjuks on justnimelt Rüütli kohta mitmest voorust negatiivset tagasisidet tulnud, aga ju ta elab nii Flora ebaedu välja.
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
      Emmastel vedas Koondise vastu mängides, kuna vilistas Jaan Roos. Ükski koondisemängija ei jorisenud vile kvaliteedi üle ega hakanud platsil ässama. Kahjuks on justnimelt Rüütli kohta mitmest voorust negatiivset tagasisidet tulnud, aga ju ta elab nii Flora ebaedu välja.
      Rüütli ongi selline. Eelmine aasta, kui ta soccernetis mängis, siis seletas ka koguaeg ja mölises midagi. Meie vastu, kui mängis, siis me lõhkusime ta nii ära, et lõpuks vahetas ennast ise välja kuna oli nii valus. Kui ta midagi ütleb võib julgelt vastu öelda läbi lillede, siis ta läheb nii närvi, et ei suuda üldse mängida enam normaalselt. Jõuline mäng ei meeldi talle ka andke korralikult talle keha ja ta loobub ruttu tegutsemisest.

See info on teistele meeskondadele, kes tahavad teda ära nullida.

Kommentaar

Lihtsam on siis Rüütel endast välja ajada

Kommentaar

see informatsioon tuleb igati kasuks.

Kommentaar

Aga palun.

Kommentaar

Eks meil tuleb ka siis kolmapäevaseks karikamänguks siit üht-teist kõrva taha panna selle rüütli käitumismaneeri kohta

Kärdla LM-i ründaja

Kommentaar

Algselt postitas bjorx Vaata postitust
                Eks meil tuleb ka siis kolmapäevaseks karikamänguks siit üht-teist kõrva taha panna selle rüütli käitumismaneeri kohta

Kärdla LM-i ründaja
                Reimo saagige rüütli katki.

märt

Kommentaar

mida te ajate nüüd rüütli kohta, koondis võib mängida näiteks kärdlakate vastu ka 9-mehega, olekski normaalne ilmselt nii, et rüütli jutt ja olemasolu ei muuda midagi :P seal on teised võtmemängijad, aga Sepole ei taha ikka andeks anda, et ta meid jättis varsti suudan anda, aga praegu veel mitte
                  härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                    Rüütli ongi selline. Eelmine aasta, kui ta soccernetis mängis, siis seletas ka koguaeg ja mölises midagi. Meie vastu, kui mängis, siis me lõhkusime ta nii ära, et lõpuks vahetas ennast ise välja kuna oli nii valus. Kui ta midagi ütleb võib julgelt vastu öelda läbi lillede, siis ta läheb nii närvi, et ei suuda üldse mängida enam normaalselt. Jõuline mäng ei meeldi talle ka andke korralikult talle keha ja ta loobub ruttu tegutsemisest.

See info on teistele meeskondadele, kes tahavad teda ära nullida.
                    Mina isiklikult paningi talle kossi ...ja peale seda tuligi suur sõim kohtuniku vastu et kas ta ei n2inud
                    nr 12

Kommentaar

Algselt postitas SipS Vaata postitust
                      Rollingutele püüame Sammuti anda kõva lahingu Selle hooaja eSimeSel koduplatSil mängidaS ja loodetavaSti Saan päraSt Seda mängu kammi ära viSata
                      noh Sips, said kammist lahti ?
                      elex andis hea ülevaate juba mängust, nii et ei hakka juurde kommenteerima...
                      ütleks vaid seda, et nii rahulikku ja vaikset mängu ei mäleta juba ammu....
                      tänud ka minu poolt Märjamaale kena ja rahuliku mängu eest !!!
                      sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                        Ilmselt on selle antonoviga mingi kala sisse läinud. vaatasin järgi, et see 71. aasta mees on endine Tapa mängija, vaevalt, et ta nüüd hiigelvormi taastanud on. Eks homme saab ehk paranduse teha
                        parandamisruumi veel on
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kammi pole nüüd jah enam tükk aega vaja.
                          Mängu komentaar oli jah üpriSki tõene ja mäng iSe toimuS täieSti rahulikuS õhkkonnaS,ei mäleta nagu ühtki momenti kui olekS tekkinud ükSteiSe vahel vaidluSt ja nääklemiSt,aga ma uSun,et mul on õiguS,kui ma väidan,et Märjamaa meeSkonnal oli natuke rohkem realSeid väravavõimaluSi,aga SeiSu SuhteS ei tähenda See muidugi mitte midagi ja See nn SuluSeiSuSt värav on ka vaieldav,aga päraSt mängu pole enam mõtet vaielda.Mäng oli rahulik,olgu SiiS ka päraSt mängu nii.
                          Head hooaja jätku ka Rollingule!!!

Kommentaar

Algselt postitas SipS Vaata postitust
                            Kammi pole nüüd jah enam tükk aega vaja.
                            Mängu komentaar oli jah üpriSki tõene ja mäng iSe toimuS täieSti rahulikuS õhkkonnaS,ei mäleta nagu ühtki momenti kui olekS tekkinud ükSteiSe vahel vaidluSt ja nääklemiSt,aga ma uSun,et mul on õiguS,kui ma väidan,et Märjamaa meeSkonnal oli natuke rohkem realSeid väravavõimaluSi,aga SeiSu SuhteS ei tähenda See muidugi mitte midagi ja See nn SuluSeiSuSt värav on ka vaieldav,aga päraSt mängu pole enam mõtet vaielda.Mäng oli rahulik,olgu SiiS ka päraSt mängu nii.
                            Head hooaja jätku ka Rollingule!!!
                            Kas sa seda S'i värki ära ei võiks lõpetada ? Ma ei saa aru, miks peaks iga S'i ajal vajutama shifti + S'i - jube mõelda kohe.

Kommentaar

no selleks ei ole vaja ju shift'i vajutada. Toxid word'is valmis ja valid ylalt menyyst asenda ning siis paned yhte lahtrisse s ja teise S ning vajutad asenda k6ik. Ja see ei v6ta rohkem aega kui m6ne sekundi :P

Kommentaar

Algselt postitas helvety Vaata postitust
                                no selleks ei ole vaja ju shift'i vajutada. Toxid word'is valmis ja valid ylalt menyyst asenda ning siis paned yhte lahtrisse s ja teise S ning vajutad asenda k6ik. Ja see ei v6ta rohkem aega kui m6ne sekundi :P
                                Aga samas tuleb ju tunnistada et sellise asja tegemine tundub kuidagi idiootne

Kommentaar

Working...
                                X