Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ennustus
Rapla JK Atli II - FC Metropool Pärnu 0:3 Tugevam võtab oma
Emmaste JK Dagöplast - SaareMaa JK aaMeraaS 1:3 Saarlased vs Hiidlased suurem saar võidab
FC Lelle - Märjamaa Kompanii 2:2 võitluslik viik
Eesti Koondis - Lõuna-Läänemaa JK 10:0 lammutus jätkub
Pärnu WC Guwalda - PSK Alexela 0:5 Paldiski unustab eelmise vooru ja raiub puuri umbe
Rolling Doors - Tabasalu Palliklubi II 1:2 võib ka täpselt vastupidi minna
...sellised need poisid seal on, keda keegi alistada ei suuda!
kui neid pilte vaadata, siis puha noored poisid, pole midagi vanad õllekõhud
Rüütli ja paar tükki veel on sellised kel veits ka halli peas aga mõni tundus olema nooremgi kui need Kärdla poisid
Neljas voor on seljataga ning juba ennustatakse uut vooru. Mõtlesin, et puistan ka siia oma järelvaate enne oma uut eelvaadet. Voor oli üllatusi täis. Kes sai suurelt puuri täis ja kes sai kerge võidu. Peale seda vooru jagati ka nõuandeid, kuidas jagu saada Tarmo Rüütlist
FC Metropool Pärnu - Emmaste JK Dagöplast +/- e. 0 - 0
Eelmise vooru kaks üllatajat. Ühele viik ja teisele võit. Samamoodi on tegu vanade tuttavatega. Metropoolile tuli võit Pärnust ja Emmastele Hiiumaalt. Miks peaks ka see aasta teisiti olema. Metropool ei anna Emmastele võimalust siit võitu tuua, sest kaitse hoitakse kindlalt paigas ning mäng toimub rohkelt õhus. Ma olen nüüd küll koguaeg Emmaste poolt olnud, aga see voor jään Pärnule kindlaks ja usun, et tuleb 3 väravavaheline võit.
Täielik kaos Emmaste poolt. Ei saada mehi kokku. Ei saada kohta laevas. Hämmastav. Ega ma palju mööda ei pannudki, kui ütlesin, et tuleb kolme punktiline vahe. Vanasti oligi sellise plussmiinus mängu tulemus 3-0, see aasta aga 0-0, aga punktid Pärnule. Pärnule siis kirjas lihtne võit ja Hiiumaale tubli kümnes koht tabelis.
Kuna tegu on küllaltki võrdsete võistkondadega ja tugevate mängijatega, siis julgen lubada, et tuleb üks korralik madistamine. Rollingud on hetkel punktiga maas ning tahavad kindlasti seda võitu väga. Aga ainult tahtmisest on vähe. Kas võidu saavad Rollingute madalad ja kiired söödud või Märjamaa pikad ja kõrged söödud?? Mine sa tea. Kuid mina ennustaks isegi siin mängus väikest viiki sümboolsete väravatega.
Viik jäi tulemata, väravad jäid löömata. Löödi ainult üks ja seegi otsustas mängu saatuse. Vaadates mängu protokolli, siis on näha, et Rollingutel oli meeste kriis. Kuid vaadates mängu pilti, siis polnudki rohkem vaja. 10 minutil löödi ära ja jäädi hoidma. Loomulikult prooviti lisa, aga rohkemat ei tulnud.
Vaata kui huvitav. Kaks klubi. Mõlemal on seni mängitud mängudest üks võit, sama palju punkte ja väravate vahe on täpselt sama. Rapla on saanud korra võõrsil mängides võidu ja Läänemaa kodus mängides. Siin on mul raske pakkuda, mis tulemus tuleb, aga heal juhul pakun viiki. Kuid olen veendunud, et see voor Läänemaa libastub ning Rapla võtab siin oma!!!
Nii nagu ennustatud. Kahe võrdse klubi vahel võttis oma Rapla. Pall hoiti kontrolli all ning anti teravaid sööte, millest siis mõni ära realiseeriti.
Taaskord Guwaldal väljasõit. Olen suuremalt jaolt kindel, et ka tagasi tullakse tühjade kätega. Saaremaa käik oli neil päris laastav olnud, aga usun, et Tabasalu neile küll armu ei anna. Mäng lihtne olema ei saa, kuid Tabasalul on suured eelised siit omale punkte noppida. Ärge siis mind alt vedage ning tehke ära.
Nii nagu kästud, nii ka tehtud. Tabasalu lõi esimese, Guwalda vastas kohe samaga. Teisel poolajal tuli veel lisa ning nii jäigi. Kaartide järgi võiks arvata, et oli päris kuri andmine. Kahjuks pidi eile võtma Tabasalu väravaterohke kaotuse karikavõistlustel. Liigas andke siis edasi minna ning näidake häid tulemusi.
Nii nii. Saaremaa ootab omale külalisi. Ma olen nii palju saarlastesse uskunud, kuid enamusjaolt on sealt tulnud ainult pettumus. Kumbki võistkond on ilma võiduta ning seekord tuleb ka kellegi võidudebüüt ära. Lelle küll üllatas viimases voorus oma sitkusega, kuid sellest jääb Saaremaal väheks. Seekord on saarlased kiiremad, nobedamad ja täpsemad, kui Lelle ning ülejäänud on juba ainult vormistamise küsimus.
Saaremaa näitas siin oma koduväljaku eelist ja kõmmutas korralikult Lelle puuri täis. Minu jaoks isegi üllatav võit. Uskusin küll Saaremaa mmeskonna võitu, aga et nii ülekaalukalt ei osanudki mina arvata. Ma usun, et selliseid skoore enam teil eriti ei tule, aga mine tea. Nagu Koondis Ja Saaremaa sai karikavoorust ka sümboolse võidu Tallinnas.
Kas siis antakse välja foorumisisene auhind sellele, kes suudab purustada Koondist??? Siin on lihtne. Kui muidu räägime, et kes võidab ja kes kaotab, siis Koondisega mängides tõusevad õhku hoopis sellised: mitu väravat löödakse Koondisele ning, kui suure eduga Koondis võidab?? Alexela on siiamaani enam vähem hästi esinenud, siis loodan, et paar palli ei oleks ju paha Koondise väravasse paugutada. Aga andke endast siis parim.
Vaadates mängu, siis oli samasugune kuri mäng nagu Guwaldal. Alexela sai lõpus küll ühe ära lüüa. Aga olgem ausad, siis oli see päris korralik saun, mis enne seda väravat tuli. Ja kaks pendlit ka veel mängu jooksul. Whatta f... Koondis vist korjabki pendlite rekordi endale Koondis igal juhul liigub vankumatult liidri positsioonil.
Koondis komistab kindlasti. Kurat õlle kast on ju mängus. Isiklikult toon kohale sellele tiimile kohvri õlli (ainult võidu korral). Kindlasti ajastage võit suvesse siis on õlut parem juua päikese käes
Kommentaar