Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV lääs 2009.a.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
    KFS- millal eelvaade tuleb, needon suht huvitavad.
    Kle usun et homme öösel. Täna enam ei viitsi. Aga ainuke kes peaks jagu saama, või kellel oleks enam vähem võimalust, peaks olema Metropool, kui nad on täiskooseisus. Ärge nüüd keegi solvuge

Kommentaar

Algselt postitas KFS Vaata postitust
      Kle usun et homme öösel. Täna enam ei viitsi. Aga ainuke kes peaks jagu saama, või kellel oleks enam vähem võimalust, peaks olema Metropool, kui nad on täiskooseisus. Ärge nüüd keegi solvuge

Nu mina usun ikka AAmeraaS e
      Olen see kes olen

Kommentaar

Kas laupäevane rapla-metropooli mäng on murul või kunstmurul?
        :P

Kommentaar

tavalisel murul

Kommentaar

Algselt postitas KFS Vaata postitust
            Täielik kaos Emmaste poolt. Ei saada mehi kokku. Ei saada kohta laevas. Hämmastav. Ega ma palju mööda ei pannudki, kui ütlesin, et tuleb kolme punktiline vahe. Vanasti oligi sellise plussmiinus mängu tulemus 3-0, see aasta aga 0-0, aga punktid Pärnule. Pärnule siis kirjas lihtne võit ja Hiiumaale tubli kümnes koht tabelis.
            Kaos ei tulnud mitte Emmaste poolt, vaid ilmataadi poolt, kes saarlaste laevad kuivale jättis. Väiksed laevad toodi liinile ja broneeringuid ei olnud võimalik enam teha, jäi vaid loota õnnele, et hommikusele laevale liialt suur tung ei ole. Oli.

Peab tunnistama, et välismängudele meeskonna kokkusaamisega on probleeme, eelkõige finantsilisi-logistilisi, kuna poisid peavad sõidu omast taskust maksma. Kui nii edasi läheb, siis tuleb meid varsti liigatabeli nimekirjast maha tõmmata, paremal juhul leiame mingi lahenduse.
            I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Saaremaa meestele teadmiseks, et meil praegu kahjuks pesta ei saa. Vabandan!

Kommentaar

Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitust
                Koondis komistab kindlasti. Kurat õlle kast on ju mängus. Isiklikult toon kohale sellele tiimile kohvri õlli (ainult võidu korral). Kindlasti ajastage võit suvesse siis on õlut parem juua päikese käes
                krt kui sa tood kasti õlle siis komistan mina suurest imestusest ah jaa too vähemalt kedrad ära siis võime õllest rääkida

Kommentaar

www.kainaujula.ee - saarlased, ehk saate seal kaubale mingi väikse raha eest..
                  (Käina on Emmastest umbes 20km)

Kommentaar

Kuusepets: tänan, eks me vaatame kuidas saame.
                    Saaremaa JK aamearaS

Kommentaar

Algselt postitas Allar18 Vaata postitust
                      Märjamaa vs Rolling mängu ajal nägin ka fotograafi platsi ääres. Äkki on võimalik neid pilte näha?
                      Käisin jah kodus üle paari kuu ja mõtlesin,et pildistaks oma endist meeskonda ja siin need mõned pildid ka on.

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                        Käisin jah kodus üle paari kuu ja mõtlesin,et pildistaks oma endist meeskonda ja siin need mõned pildid ka on.

http://fotoalbum.ee/photos/PraS/sets/750935
                        Miks siis Märjamaa all enam mitte? Kuskil mujal mängid ?

Kommentaar

Algselt postitas Warren Vaata postitust
                          Miks siis Märjamaa all enam mitte? Kuskil mujal mängid ?
                          ma pole juba teist hooaega märjamaal. ei mängi ka mujal. sisustan aega Kingituste ja Puride fotografeerimisega.ja ka muud on.

Kommentaar

V vooru Eelvaade

Ja taaskord olen sellega jäänud viimasele momendile ja enam sellega venitada ei anna, sest kohe, kohe on mängud algamas. Selle vooru kõige kütkestavamateks mängudeks on minu jaoks Emmaste ning Saaremaa ja Rollingute ning Tabasalu duellid. Ma ei saaks öelda, et see voor oleks teistest erilisem ja tunduvalt põnevam. See on sama põnev nagu teisedki voorud. Kes saab punkte juurde ja milline meeskond saab teiste naerualuseks??? Koondis on minemas oma teed, kuid Metropool hoiab stabiilselt neile kannul, kuid sellest me juba räägime järgmine nädal. Seekord keskendume hetke mängudele ja seisudele. Ehk siis kes kellele väravaid taguma hakkab

Rapla JK Atli II - FC Metropool Pärnu

Mõlemad eelmise vooru võidumehed. Kellel kergemalt, kellel raskemalt. Rapla on näidanud väga huvitavaid mänge. kaks kaotust ja kaks võitu. Suhteliselt kesine tulemus. Samas Metropool on näidanud üles korralikku sitkust. Palju väravaid pole löödud, kuid piisavalt, et võit ära noppida. Samas viimati välimängul tuli vastu võtta väravateta viik tabeli viimase käest. Kuid usun, et seekord nad enam asja niimoodi ei jäta. Statistika näitas eelmine aasta, et keskmisi klubisid Metropool õgis lõunasöögiks. Võit Pärnusse.

Emmaste JK Dagöplast - SaareMaa JK aaMeraaS

Väiksem saar versus suurem saar. Ma tahaks väga uskuda Emmaste eelmise kodumängu saavutust. Kuid kardan, et saarte vahemaa on nii väike ja konkurents kahe saare vahel on nii suur, et madistamist võib isegi mandril tunda. Samas Saaremaa näitas ka väga head ja resultatiivset mängu Kristiine vastu ning võttes kindla võidu. Kas see näitab, et Saaremaa saab välimängudel ka väga hästi hakkama. Viik oleks päris koomiline, kuid ennustan Saaremaa võitu.

FC Lelle - Märjamaa Kompanii

Ei tahaks ma ka seekord enam Lellesse uskuda, kuid mine sa tea. Viimane kord kodus tehti Pärnule siukest säru, et siga ka ei näksi. Kas ka seekord suudab Lelle üllatada ja võtta siit esimesed kolm punkti korraga??? Ma ei tahaks nüüd küll uskuda, et Märjamaa Lellele võimaluse annab. Panustaks ka siin välisvõistkonna poolt ja sümboolne skoor ei ole häbi asi.

Eesti Koondis - Lõuna-Läänemaa JK

No siin mängus ma isegi ei viitsiks peatuda. Kümme; üks. Pole paha. Paljud foorumi külastajad arvasid, et selles voorus tuleb isegi veel suurem väravatevahe, kuid mina ei taha nii hullusti arvata. Ja usun, et Koondis korjab siit endale kohustuslikud kolm punkti lisaks ja umbes viie värava eduga

Pärnu WC Guwalda - PSK Alexela

Tabeli eelviimane võõrustab eelmise vooru põrujat. On kaks varianti. Kas Alexela on viimasest mängust nii löödud või on ennast niimoodi kokku võetud, et tehakse Guwaldale sajaga ära. No see oli küll natuke palju pakutud, kuid usun, et jääb siiski see teine variant. Ma kahtlen selles, et Alexela palli peale nii kuri on ja näitab nüüd vastastele, et ka nemad on tehtud sitkest puust ja koorivad vastase naha.

Rolling Doors - Tabasalu Palliklubi II

Rollingud said eelmine mäng magusa võidu ja usun, et võidulaine siiski jätkub, kuid vaadates väravate vahet, siis Tabasalu on paar palli rohkem põrutanud kui Rollingud. Samas välja toonu palli oma võrgust vähem, kui Tabasalu. Mõlemad on küll hästi võrdsed meeskonnad, kuid siiski siiski. Äkki saadab Rollinguid koduväljaku eelis ja nopivad siit võidu. Või noh tegelikult vahet pole, kes sedsa teeb. Peaasi, et keegi ikka ära võtab, sest viik ei sobi kummalegi võistkonnale.

Mõnusat nädalavahetust kõigile

teie Seltsimees Reporter KFS

Kommentaar

metropool- rapla 3:0

Kommentaar

Emmaste - Saaremaa 1:6 Saarlased mängivad hästi me olime võimetud. Edu edaspidiseks.

Kommentaar

Working...
                                X