Algselt postitas zurka1
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga Lääne/Lõuna piirkond 2009
Collapse
X
-
Türi all mängisid Paide meeskonnast ainult 2 mängijat, kes on sel aastal korra meistriliigas platsile saanud, ning üks on taastub vigastusest, kolmas mängija pole veebruari lõpust mänginud ühtegi mängu... ning ülejäänud poisid olid kõik Türi nimekirjas
Mäng oleks olnud ma arvan igatepidi ühepoolne...
Kommentaar
-
Algselt postitas m2xxx Vaata postitustSellep ma küsisingi, kunagi kuskilt jäi silma,et läbiaegade suurim. Siis vist olid numbrid juba 130-ga vist, võin ka eksida muidugi...
viimase 3 hooajaga on löönud 64(2006.-30v, 2007.-19v, 2008.-15 v NB! Tuleb arvestada ka paljudes mängudes ta on osalenud) kolli, nii et prognoos üle saja on vett pidav näis kuidas see hooaeg püss paugutab
Kommentaar
-
Algselt postitas cooma5 Vaata postitustKas Ants mängib sel aastal kõikidel mängudel või vähemasti enamustel? Hoiame pöialt Tarvastule ja Türile!
Kommentaar
-
Algselt postitas FootYgod jr. Vaata postitustWarriori mängijatega võib Elva vabalt liiga ära ka võita.
Ilma nendeta oleks huvitavam, aga reedel olid need mängijad Elva eest rivistuses, kes pühapäevalesiliigas pingil olid.
Nii hakkabki vist olema mulle tundub.
Kommentaar
-
Algselt postitas fizth Vaata postitustTüri all mängisid Paide meeskonnast ainult 2 mängijat, kes on sel aastal korra meistriliigas platsile saanud, ning üks on taastub vigastusest, kolmas mängija pole veebruari lõpust mänginud ühtegi mängu... ning ülejäänud poisid olid kõik Türi nimekirjas
Mäng oleks olnud ma arvan igatepidi ühepoolne...
meie kaitseliin, mis sel m2ngul puudus on ysnagi suure esiliiga kogemusega. kahju kyll et ei saanud aidata meeskonda antud m2ngus. Eks juba reedel n2itame oma parimat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustei usu
meie kaitseliin, mis sel m2ngul puudus on ysnagi suure esiliiga kogemusega. kahju kyll et ei saanud aidata meeskonda antud m2ngus. Eks juba reedel n2itame oma parimat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lex2 Vaata postitustNüüd on selles foorumis ka oma Kaitz, nii armas
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustmism6ttes oma Kaitz?Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustpodjabivajut tebja naxuj posqlaj tupic
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustja ego podjebju posle mat4a s SK 10, kogda mq ih otjebem vo vse dqri
Kommentaar
-
Algselt postitas Leshiy Vaata postitustja ego podjebju posle mat4a s SK 10, kogda mq ih otjebem vo vse dqri
Kommentaar
-
Algselt postitas Lex2 Vaata postituststulbenus shogad vajadzeetu izdraazt divreiz
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar