Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
meteci kohta veel nii palju et väljak oli ikka jube ,pole ammu juba nii kehval väljakul mängind meenutas natuke rummu dünamo väljakut!!!
aga küsimus tammeka 2 meestele et kus mängite oma kodumänge kas kunstil või seal samas murul kus metec?
meteci kohta veel nii palju et väljak oli ikka jube ,pole ammu juba nii kehval väljakul mängind meenutas natuke rummu dünamo väljakut!!!
aga küsimus tammeka 2 meestele et kus mängite oma kodumänge kas kunstil või seal samas murul kus metec?
hetkel tammeka 2 m2ngib annelinnas kunstmurul. aga nagu ma tean ka nendel on plaanis minna sinna platsile kus m2ngis metec.
Hunter88, sa pole vist Koerus mänginud ka Põltsamaal, ka Jõgevas...jne
Mäletan, et sel kevadel Jõgevas mängides küll väljaku üle kurta ei saanud. Äkki mõtled Järva-Jaanit? Koeru väljak on minu meelest selline...omamoodi...saepurust jooned, kartulipõllud platsi ääres ja võililled platsil
Mäletan, et sel kevadel Jõgevas mängides küll väljaku üle kurta ei saanud. Äkki mõtled Järva-Jaanit? Koeru väljak on minu meelest selline...omamoodi...saepurust jooned, kartulipõllud platsi ääres ja võililled platsil
Minu arust Koerus ju täitsa normaalne plats, kõik mängud on saanud seal ära peetud
keegi ei tea kuna korda saab. Tehakse uuringud selle kohta ja siis võetakse otsus vastu.
See tuletab mulle meelde kuidas kasahhid ehitasid endale uhke suure staadioni aga rahvusvahelisi nõudeid mitte arvestades. Ja nüüd nad siis mängivad ainult oma koduliigat seal. Rahvusvahelisi peavad ikka vanal räämas statal.
Kommentaar