Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV ida 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis kibestumisest sa ajad? Mille peale peaks ma kibestunud olema? See, et minust jalgpallurit ei saa, selgus juba väga-väga-väga palju aega tagasi, kuid ega see ei kaota ju armastust mängu vastu. Võistlusmoment meeldib aga kõigile ning miks mitte seda leida just liigast? Jah, neljas liiga on Eesti Meistriliiga osa, kuid kahjuks pole meil levinud mingid muud liigad, mis sda poleks.
    Aja raiskamine? Sa nimetad nõrgemate meeskondadega mängimist aja raiskamiseks? Väga kahju siis, et palli mängimine sinu arvates aja raiskamine on. Paraku pead leppima, et kuni sa liigat mängid, pead sa ka enda mõiste järgi aega raiskama. Selle vastu aitab vaid uue hobi leidmine.

Ahjaa, räägid "kuhugi jõudmisest".. mida peaks need tegema, kes ei taha "kuhugi jõuda"? Ehk need, kes võtavad asja nii nagu ma juba kirjeldasin - toreda hobina, ihalevad võistluse järele, kuid alternatiivseid liigasid pole? Isegi meie jalgpallijuhid on välja öelnud, et IV liiga on just selliste jaoks, mina arvan sama.
    BVB - Vaprus

Kommentaar

asi taandub siiski lihtlabasele suhtumisele nagu ka eugen ära märkis, see pold minu arvates kuidagi teie pihta halvustavalt öeldud, vaid puhas fakt. keegi kuskil ütles, et kui võtta suvaline IV liiga tiim, nende koosseis, teha korralik füüsiline ettevalmistus, panna nad korralikult trennis käima 2 x nädalas, ja 1h varem mängule kohale jõudma ja igaühele selgeks teha tema kohused platsil, oleks see meeskond võimeline tõusma III liigasse. ei, loomulikult ei pea see olema eesmärk. aga VÄHIM mis võiks olla on austus liiga vastu, milles osaleda, õigel ajal mängule jõudmine on üks osa sellest. aga eelkõige ei saanud ma aru sellest et noored jäägu noorteliigasse. miks? las poisid mängivad, IV liiga on EMV üks osa, olgu ta mudaliiga või mitte. ja elx, kui sa IV liigas osaled, sa oled jalgpallur. kõik kes osalevad ML-st IV liigani lähevad arvesse kui registreeritud jalgpallurid. inglismaal on neid sadu tuhandeid, eestis siis ilmselt vbla mõni tuhat. mida ütlen, on see et kui asja teha, siis teha seda austusega nii enda meeskonna vastu, liiga vastu kui ka vastaste vastu.

Kommentaar

Kõikide meeskondade, kus ma mänginud olen, probleem on see, et on raske leida 11+ meest, kes alati kohal on. Igal mängul on tegelikult tuumik sama, ca 7-8 meest, kes on iga kord kohal. Ja siis on ülejäänud mehed, keda tuleb tikutulega Eesti nurkadest taga ajada, sest nende jaoks nädalavahetusene liigamäng ei tähenda, et isu korral ei võiks kuskil mujal hoopis midagi muud teha.

Konkreetsel mängul kahe mehe viibimine oli tingitud sellest, et nad arvasid, et mäng toimub meie koduväljakul ning olid sinna läinud.

Kommentaar

Algselt postitas ertz Vaata postitust
          asi taandub siiski lihtlabasele suhtumisele nagu ka eugen ära märkis, see pold minu arvates kuidagi teie pihta halvustavalt öeldud, vaid puhas fakt. keegi kuskil ütles, et kui võtta suvaline IV liiga tiim, nende koosseis, teha korralik füüsiline ettevalmistus, panna nad korralikult trennis käima 2 x nädalas, ja 1h varem mängule kohale jõudma ja igaühele selgeks teha tema kohused platsil, oleks see meeskond võimeline tõusma III liigasse. ei, loomulikult ei pea see olema eesmärk. aga VÄHIM mis võiks olla on austus liiga vastu, milles osaleda, õigel ajal mängule jõudmine on üks osa sellest. aga eelkõige ei saanud ma aru sellest et noored jäägu noorteliigasse. miks? las poisid mängivad, IV liiga on EMV üks osa, olgu ta mudaliiga või mitte. ja elx, kui sa IV liigas osaled, sa oled jalgpallur. kõik kes osalevad ML-st IV liigani lähevad arvesse kui registreeritud jalgpallurid. inglismaal on neid sadu tuhandeid, eestis siis ilmselt vbla mõni tuhat. mida ütlen, on see et kui asja teha, siis teha seda austusega nii enda meeskonna vastu, liiga vastu kui ka vastaste vastu.
          Ei vaidle vastu, kuid see pole ka vastuolus minu poolt öelduga. Ainuke asi, mille kallal norin, on see iga meeskond kes korralikult asja suhtub, võib III tõusta. Seda siis juhuks, kui selliseid meeskondi on liigas pidevalt näiteks viis
          Ka mina pean normaalseks vastase austamist ja õigeks ajaks kohale jõudmist, kuid kui situatsioon nõuab, poleks mul midagi vastasele "armuaja" andmise vastu, iial ei tea millal sellist suhtumist kasuks vaja on.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

Mina ajaks osalise meeste puuduse mugavalt majanduslanguse kaela.

Kes pidi austraaliasse minema, kes on soomes. Kes teeb nv'sel altuurat.

Nii see paraku on, pere toitmine tuleb enne, kui liigajalgpall.

Kommentaar

Kõik on arusaadav aga minu arust on ka jama kui teie mehi kokku ei saa ja siis teised tulervad teile vastu ja venitavad seda mängu algust, et te meeskonna kokku saaksite. Samamoodi oli ju Kuusaluga mäng, kui meie ootasime tund aega kauem, et teile mitte sitta keerata. J aiis yheksakesi lõpuks olite.... masendav kui tuled mängule ja tahad endale mõnusa nädalavahetuse teha aja siis tund aega kauem läheb ning 8 mehe vastu ei paku eriti pinget ju

aga see minu arvamus, kuid loodan, et next year ikka olete ilust´i olemas lahinguid andmas

edu twister

Kommentaar

Loodan, et teised Twisteri džentelmenid pahaks ei pane, aga siin natukene Twisteri tegemisi, mis küll otseselt liigaga kahjuks ei seostu:

Kommentaar

Perse sügeleb

Kommentaar

"Kert Kanteril on ka väike"

Twisteril on ikka hea seltskond koos

ahahah ... Unt on lõpus päris hea kukkumisega hakkama saanud

Kommentaar

tänud Estonile, et meile 6. koha tagasite juba enne nädalavahetust

Kommentaar

Velldoris-Igiliikur 1-1(0-0)

Kommentaar

Tallinna FC Twister - FC Kiiu 4 - 3 (2 - 3)

Läksime 1-0 ette ja lasime siis kaks tagasi lüüa. Järmiseks tablool 2-2 viiginumbrid. Kiiu jõudis esimesel poolajal veel ka 3-2 ette minna. Teisel poolajal tuli siis viigivärav ning lisaminutitel ka võiduvärav, millega tõusime liigas eelviimasele kohale

Kõik Twisteri väravad lõi Lauri Lilleste.

Kohtuniku vilest küll eriti midagi aru ei saanud, kohati tuli vile 4-5 sekundit pärast olukorda, ja üsna tihti nägi olukordi täiesti valesti.

Kommentaar

kolmas värav oli selgelt sulu seis twisteril,aga nu aru saada kohtunik oli prillid koju jätnud mees oli oma 6-7 m sulus ja ei midagi.

Kommentaar

keegi Tapa ja Sillamäe mängu kohta ka mingi väikse kokkuvõtte viitsib kirjutada ?

Kommentaar

Vaatasin III Ida tabelit, Kuusalu radat jääb siis järgmiseks aastaks ainult üks tiim või tehakse kaks eraldi võistkonda duubli võimaluseta?

Kommentaar

Working...
                                X