Algselt postitas taku*
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas hansanet Vaata postitustTegemist ei ole pankuritega
Ja küsimus ei ole surutises, vaid meeste puuduses. Eelkõige on puudu väravavaht. Pole välistatud, et järgmine nädal Soccerneti vastu veel teeme ühe mängu aga see sõltub juba sellest, kas mehi on tulemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitustptsi kui hale suhtumine... otsige siis mehi juurde, kas vähe on togijaid eestis?
Kommentaar
-
Algselt postitas hansanet Vaata postitustSoovita mulle mõnda väravavahti, kes on turul vaba ja sooviks meile tulla ning kast õlut minu poolt sulle garanteeritud
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustlõpeta suveunistus,anaal on võidupreemia,luuseritele seda ei jagata...treenige edasi
Kommentaar
-
Algselt postitas Alari Vaata postitustJuhendi järgi rakendub vist see punkt:
9.14 Kui võistkond diskvalifitseeritakse või kui ta on andnud kaks loobumiskaotust ühe hooaja jooksul pärast seda, kui ta on mänginud 50% või rohkem mänge, siis toimumata mängude eest loetakse talle kaotus ning tabelisse märgitakse - : +. Kui võistkond on mänginud vähem kui 50% mänge, siis toimunud mängude tulemused tühistatakse. Kõiknendes mängudes saadud karistused jäävad kehtima.
Kui Hansenet poole hooajani vastu ei pea, siis tühistatakse ka juba kõik toimunud mängud.
Segaseks jääb mulle ainult see, et kas toimunud mängude asemele kantakse tabelisse - : + või pühitakse need tulemused üldse tabelist.
Urmar ilmselt teab
Ma ei viitsi hakata ise juhendit põhjalikumalt lugema
Kui alla poole mängitud, siis kuuluvad tulemused tühistamisele ja meeskond (vist?) kaob üldsegi tabelist. Igatahes punktid, mis nad võitnud on (Hansaneti puhul seda probleemi ei ole) kuuluvad tühistamisele ja vastased saavad oma kaotused heastatud (käesoleval juhul ei saa keegi midagi
)
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKui alla poole mängitud, siis kuuluvad tulemused tühistamisele ja meeskond (vist?) kaob üldsegi tabelist. Igatahes punktid, mis nad võitnud on (Hansaneti puhul seda probleemi ei ole) kuuluvad tühistamisele ja vastased saavad oma kaotused heastatud (käesoleval juhul ei saa keegi midagi
)
Tunnen õhus intriige, sest osad meist on nende mängude eest maksnud (väljaku näol), aga vastu ei saa mitte s...giKristiine JK
Kommentaar
-
Algselt postitas Err Vaata postitustPange hansa ja soccernet kokku.
Kommentaar
-
kas hansanet on otsustanud pühapäevase asjus või mis ajal on otsust oodata? kui asjad on nii, nagu reeglites kirjas, et alla poolte mängude mängimisel tühistatakse kõik loobunud satsi tulemused, siis ei ole ju mõtet aega ja raha raisata. küsimusest palun mitte valesti aru saada, sest loodan, et mängite ikka hooaja lõpuni, kuid vaja meie enda hooaja peale mõelda ning niisama ei viitsi väga raha raisata staadioni rendi peale.
Kommentaar
-
Mis te pullite,Hansanet?Pole teil asi ühti veel nii hull,nagu eelmisel aastal Reaalil näiteks oli.Trennide osas on jama jah,peate välja mõtlema,kellega koos teha.Aga mängudel saate enam-vähem kokku,suvel kummitab see kokkusaamise asi paraku kõiki.Väravavahi olemasolu üle ei tasu ka kurta,me siin kõik oleme ja ei ole ühtaegu vv-id,mõni sitem,teine veel sitem.Olge kasvõi kordamööda.Peaasi on õlu ja lõbus ajaveetmine.
Rääkige näit. Kalju 3ga,et koos teha(need ei saa ka korralikult kokku),aga seal Hiiul oli vist mingi siiani lahendamata probleem,milles teil süü minu arust puudub.
Andke ikka kuuma edasi.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustnumbr 9 Magistrist suutis kahe minutiga kaks korda palli peale vilet minema lüüa, selle järgnes ka 2 kollast. Vend lahkus platsilt totter naeratus näol!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar