Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
    Mulle jääb ka arusaamatuks, kas on üldse mõni meeskond, kes seda poolitamist toetab, või on tegemist Pohlaku järjekordse luuluga? Oli üldse mõni meeskond seal konverentsil esindatud?
    Esindan Saue meeskonda ja olin üks selle idee väljakäijatest amatöörjalgpalli konverentsil, mida muide kõik kohalolnutest toetasid. Oleks pidanud ka oma esindaja kohale saatma mitte siin foorumis halama.
    Oma 11 aastase madalamate liigade turniirilt osavõtu kogemusega võin kindlalt öelda, et liiga palju mänge hooajal on suurim 4/5 liiga meeskondade lagunemise põhjus. Kindlasti on tegelasi, kes soovivad kevadest sügiseni kõik nädalavahetused jalgpalliväljakul veeta. Kuid amatööride elus on ka muud kui ainult liigajalgpall. Minule isiklikult meeldib rannavutti mängida ning mõne nädalavahetuse peab ka perele jätma.
    Meeskondadel kellel tase kõva võimalik juba aasta pärast III liigas mängida 22 mängu hooajal ja kahe aasta pärast II liigas 26 mängu hooajal, neljas liiga aga jäägu asjaarmastajate liigaks ja uute meeskondade stardilavaks

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
      1)Paljudel on karikavõistlustest suht poogen,paraku!Ja ega seal kaugele just jõua neljas liiga.

2)Kui idast need Tallinna satsid ära võtta,kellega siis nemad seal mängima hakkavad?

3)Võib tekkida sama olukord nagu futsalis,et keegi viimasel hetkel loobub..,ja 8-9 võistkonda on juba porr.Ja selge ülemaksmine jalkaliidule.

4)Perejutu jätaks üldse kommenteerimata,seda ajab selge vähemus ja väike %.Analoogsete vabanduste taha pugejaid on igas satsis ja neil on mõtet kaaluda,kas üldse end registreerida.

Kokkuvõttes arvan,et head asja lõhkuda on tõesti mõttetu.Paljudel õlleliiga meestel jääb koormust isegi väheks,ning käiakse veel turniiridel,randa mängimas,esinetakse duublitena kõrgema klubi eest ja tehakse sõpruskohtumisi.Mida rohkem mänge-satse,seda uhkem!(paluks need 6 meile ja meid on juba 19)
      See on muidugi minu subjektiivne arvamus!(Konverentsile kahjuks ei jõudnud,muidu oleks vastu hääletanud)
      Minu arvamus on, et J-Liita ei tohiks üldse midagi klubide käest küsida, otsused tuleb lihtsalt teatavaks taha.
      Aga teades sind Raivo, oleks sa peale kõikide argumentide ärakuulamist ka selle idee poolt olnud - minumeelest oled sa suht mõtlemisvõimeline isik.

Kommentaar

Mu meelest on jalgpalli mängimine vabatahtlik. Nii et kellel muud hobid segavad, saavad tegeleda muuga, kasvõi rannajalgpalliga.
        Paljudel "õlleliiga" meeskondadel puudub eesmärk tõusta II liigasse, vaid tahetaksegi nädalavahetustel omale jõukohasel tasemel vutti taguda.

Kommentaar

Algselt postitas valta Vaata postitust
          Oma 11 aastase madalamate liigade turniirilt osavõtu kogemusega võin kindlalt öelda, et liiga palju mänge hooajal on suurim 4/5 liiga meeskondade lagunemise põhjus.
          Eelmine aasta 26 mänguga ei tekkinud kellegil probleeme(Reaal va, neil on probleeme ka 18 mängulise seeria puhul).

See, et vahepeal ei mängita parimas koosseisus lisab asjale vürtsi ja annab ka nn varumeestele võimaluse ennast rohkem näidata.

Kommentaar

Esindan Saue meeskonda ja olin üks selle idee väljakäijatest amatöörjalgpalli konverentsil, mida muide kõik kohalolnutest toetasid. Oleks pidanud ka oma esindaja kohale saatma mitte siin foorumis halama.

Kuid amatööride elus on ka muud kui ainult liigajalgpall.
            /... mõne nädalavahetuse peab ka perele jätma.

Meeskondadel kellel tase kõva võimalik juba aasta pärast III liigas mängida.
            1. Oma arvamuse avaldamine foorumis pole halamine;
            2. Vbla veetsin/veetsime konverentsi ajal aega hoopis perega!?
            (tegelikult toimus sel nv-sel Valtus 3. korda Huntide pinksiturniir, mis on igati vahva spordiüritus ja üks meie klubisiseseid traditsioone!)
            3. Sina, kui Saue JK mees (olete öelnud, et sel aastal teie duubel IV-s ei osale) mängigi rahulikult III liigas ja las IV liiga asjad jäävad nende otsustada, kes seal mängivad.
            4. See kes tahab muude hobidega tegeleda, leiab ka selleks aja. Igasugused vabandused nagu - "naine ei luba", "lapsed karjuvad" jne... No see on juba isikliku elukorralduse mure, mis sellesse teemasse ei puutu.

Kõike paremat!

Kommentaar

Mulle ka see poolitamise variant ei meeldi,sest eelmise hooaja 26 liigamängu+karikamängud(3) ei olnud sugugi ülemäära palju.Ei puudunud üheltki mängult. ...ja kellel see selgelt üle jõu käib,võibki seda nn.rahvaliigat või mis ta nüüd oligi(6+1 poolel väljakul)rahulikult mängida ja samas jääb ka muude asjade jaoks piisavalt aega.
              R9

Kommentaar

toetan samuti -antzu- väljatoodut! kes tahab - see mängib, vahet pole kas olla 11 aastat IV liigas olnud või vähem. mul algab 9. hooaeg ja minu arvamus on et meeskondade lagunemise peamine põhjus pole mitte mängude rohkus vaid sitt suhtumine!

samuti valta, äkki 11 hooaja peale hakkadki juba lihtsalt väsima - mängi pooled mängud ja saavad teised ka võimaluse.

liigamängud teevadki ju asja põnevaks!

Kommentaar

Huvitav oleks teada palju neid meekonna esindajaid oli/on kes eelmine ja see aasta 4 põhjas mängisid/mängivad ning sellise poolitamise poolt olid? Hetkel tundub 0 aga muidugi võibolla ei käi mõned siin foorumis.

Kommentaar

Algselt postitas ilms Vaata postitust
                    Olete sama entusiastlikud ka siis, kui oleksite EJL suva alusel Ida piirkonda pandud mängima nagu hetkel 6 Tallinna klubi, kes põhja piirkonda ei mahtunud?
                    Ja peaksite nädalavahetusel külastama meie ida-virumaa kauneid paiku .. sillamäe, kohtla-järve, kiviõli
                    Soccernet on manginud yhe hooaja idas
                    Loodus oli toesi ius, aga inimesed imelikud.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Minu arvamus on, et J-Liita ei tohiks üldse midagi klubide käest küsida, otsused tuleb lihtsalt teatavaks taha.
                      Aga teades sind Raivo, oleks sa peale kõikide argumentide ärakuulamist ka selle idee poolt olnud - minumeelest oled sa suht mõtlemisvõimeline isik.
                      Jalgpalliliit on lähtunud aastate jooksul pohimottest,et igas liigas osaleval voistkonnal oleks vähemalt 20 mängu.Nii oli see ka 12 aastat tagasi,kui kolmandas-neljandas liigas oli kummaski 6 satsi ja läbi mängiti omavahel 4 korda.See on miinimumarv mänge,sellest tuleks lähtuda.18 mängu on alla piiri.Kui voistkondade arv jouab liialt väikseks,läheb ka huvi väiksemaks.Ja kui nende osade voistkondade seas on suur risk,et loobuvad,voi saavad 24-1 sisse,oled nagu suts petta saanud.Praegusel olukorral pole absoluutselt mitte midagi viga,peale selle,et Tallinnast idasse-läände ei viitsita-suudeta soita.Paar aastat tagasi kuulsin väiteid hoopis,et nii monus on trip'pe väljaspool linna teha.

Minu arust on sel aastal juba koik paigas.Kui soovitakse hakata taolisi muudatusi läbi viima,tuleb juttudega ikka varem pihta hakata,mitte siis,kui kalender kohe-kohe valmimas.Ja kui edaspidi seda teed ikkagi minna tahetakse,siis tulekski moodustada nn.rahvaliiga vöi viies liiga vöi nimeta kuidas tahad(kus mängi kasvöi poolel platsil ja 2x30min.) Kes sealt töusta tahab,saabki neljandasse liigasse,kus,ytlen sulle ausalt,on pooltel satsidel treenerid ja trenni tehakse täie tösidusega.Nad köik soovivad normaalset suhtumist asjasse ja vöitluslikku momenti,mitte vabanduste taha pugeda,et mitte mängida.Muuseas olen kuulnud ka täiesti risti vastupidiseid väiteid,et möni tahab just pere juurest vahel ära saada ja jalgpall on selleks ideaalne vöimalus.
                      Niiet,minu arvamus oleks neljandat liigat mitte lörtsida.Kui on soov,tehkem liiga juurde(uksköik mis nimetus tal siis ka on)
                      Kapten Trumm

Kommentaar

loodame et vastavad asjapulgad siis siit foorumist ka arvamusi loevad ja enamuse häält kuulda võtavad

Kommentaar

pealegi on paljud IV põhja tiimi satsid omavahel ammu tuttavad ja oodatakse kohtumisi põnevusega, et sõpradel perse kuumaks kütta... poolitamisega kaoks ära mõndade "mudaliiga klassikute" heitlused

Kommentaar

Mis pagana poolitamisest te räägite üldse.
                            3 meeskonda võetakse ära ja pannake teiste tallinna võistkondadega kokku.

Kordan veelkord üle, neile kes kuhugi narva mängudele sõitma ei pea on muidugi tore, kuid arvamus oleks kõigil kardinaalselt teine, kui enda võistkond oleks ida piirkonda pandud.

Hetkel tundub mulle küll, et ainuke mure selle muutusega on IV liiga põhja piirkonna klubidel, kes kardavad, et nende "soe ja mugav" koht on ohus.

Rahunege maha, ei ole.

PS. Käisin konverentsil. Tundub, et raivo19 jms mehed, kes konverentsil ei käinud, teavad asjast märgatavalt rohkem kui need kes kohal olid.
                            www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

Lugupeetud mehed

Ärge raisake aega siia foorumisse kirjutamiseks, vaid tehke konkreetselt kiri Eesti Jalgpalli Liidule, sest ainult need kirjad mis liitu saadetakse loevad lõpliku otsuse tegemisel. Olin ise ka seal konverentsil ning jutt jäi ikkagi selline, et kui suurem enamus vastab positiivselt selle muutuse kohta, siis viiakse see ka läbi. Hetkel on Jalgpalli Liitu saadetud vaid paar vastust.

Loodan, et mu jutt tegi teid targemaks, sest see jutt mida siin seletatakse ei ole kasulik mitte kellelegi.

Ilusat hooaja algust teile!
                              Sir Bobby Robson: "The first 90 minutes of the match are the most important."

Kommentaar

Ühesõnaga, kui sind polnud konverentsil, siis sind pole olemas ja mida räägiti või arutati, seda mujalt teada ei saa?

Kommentaar

Working...
                                X