Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Raud Vaata postitust
    Minu arvates oli see käsi pigem näo ees, aga mõistagi pole minu arvamus kuidagi objektiivsem kui Sinu oma ja seetõttu las jäädagi sellised asjad kohtuniku otsustada.
    Mis puutub seda suluseisust värvat, siis eks üksi vilistaval kohtunikul ole raske ja selliseid eksimusi võib täitsa mõista. Ainult kohtuniku põhjenduse tõttu ("Teil oli varem korra käsi") jäi vilets mekk mann.
    Rääkides mängust, oleks Soccernet pidanud muidugi varem selle värava ära lööma, aga rünne ei olnud piisavalt terav. Ma võin eksida, aga vist võitsime esimese poolaja löömata kordagi peale.
    seda põhjendust ei kuulnudki, komöödia valdkonda läheb küll Karta on, et meie VV ikka püüdis mingid pallid, mis raami oleksid läinud ka, ent kas neid pealelöökideks võib nimetada, niiet sul on vist õigus.

Kommentaar

Majandus - Saku 0:1

sakul täpp i peale panemata väga paljudel kordadel. Pall laksatas latti mitmel korral ja posti jne jne... Väga uimane mäng oli.

Majandusmagistri esindajale - oma varumängijad ja fännid võiksite järgmine kord platsi äärest ära saata kui selline mölin vastasmeeskonna pihta hakkab käima. Igasugused kommentaarid vastasmeeskonna mängijate välimuse pihta, võiksid oma teada jääda (loe: Fair Play). Mine tea, ehk läheb samasuguseks mölluks nagu oli hiljuti Sillamäel. Tänud!

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
        oma varumängijad ja fännid võiksite järgmine kord platsi äärest ära saata
        Mitte et see mind isiklikult häirinud oleks aga küsimus Reaali mängijatele- kui tihti kohtunik teid õigesse alasse suunab? Ja mis on mängijate tribüünil istumise eesmärk- kohtunik loeb poolajal näod kokku ja saab suurema publikuarvu?
        Last edited by vandersell; 03.08.09, 13:10. Põhjus: epic fail
        Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
          Mitte et see mind isiklikult häirinud oleks aga küsimus Reaali mängijatele- kui tihti kohtunik teid õigesse alasse suunab? Ja mis on pealtvaatajate tribüünil istumise eesmärk- kohtunik loeb poolajal näod kokku ja saab suurema publikuarvu?

Möödunud hooajast mäletan päris tihti kui kohtuniks FCS pingilt kupatas varumeeste pingilt minema mängijate sõbrannad, naised jne. Ei saa ka mina aru mida sellega saavutada tahetakse. Pingil võisid istuda ainult need kes olid protokollis kirjas.
          Kammoon, tegu on ju ikkagi 4 liigaga.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ma eksitasin sind, 13. Rääkisin mängijate tribüünil istumisest.
            Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
              Ma eksitasin sind, 13. Rääkisin mängijate tribüünil istumisest.
              Sorts, Martin, minu paha.
              Reaali vennad on ju kogu aeg olnud sellised, et tahavad teistest erineda
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Raud Vaata postitust
                Minu arvates oli see käsi pigem näo ees,
                Mercury-Trummi m2ngus oli k2si n2o sees ja Neeme Neemlaid vilistas Mercury kasuks k6hklemata pendla...ei loe,kas n2gu,mune v6i p...et kaitsed
                Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                  Mercury-Trummi m2ngus oli k2si n2o sees ja Neeme Neemlaid vilistas Mercury kasuks k6hklemata pendla...ei loe,kas n2gu,mune v6i p...et kaitsed
                  Minu teada instinktiivselt näo vms kehaosa kaitseks tõstetud kätt tabanud palli eest ei tohiks karistada.
                  Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
                    Minu teada instinktiivselt näo vms kehaosa kaitseks tõstetud kätt tabanud palli eest ei tohiks karistada.
                    kui käsi teeb kaitsva meeskonna mängija suuremaks (palli puuteajal) siis üldiselt peaks penalti määrama. Ehk siis kui käsi natukenegi eemal näost vms siis penalti igati õigustatud.

Kommentaar

kuna tribüünidel istuvad meie sõbrad, vanad ja praegused mängijad (kes sel momendil on pealtvaatajana tulnud) siis on lihtsalt igati etem nende seltsis istuda ja mängule koos nendega kaasa elada.

Kommentaar

Algselt postitas maggio Vaata postitust
                        kuna tribüünidel istuvad meie sõbrad, vanad ja praegused mängijad (kes sel momendil on pealtvaatajana tulnud) siis on lihtsalt igati etem nende seltsis istuda ja mängule koos nendega kaasa elada.
                        Põhjendus tore küll, aga tegelikult peavad mänguks protokolli kantud isikud (põhi- ja varumehed, klubi esindajad) ikkagi pealtvaatajatest eraldatud olema. Kui keegi neist kohtuniku perse saadab, on viimasel õigus mängijale kaart anda/esindaja minema saata. Pealtvaataja peale kohtuniku hammas ei hakka.
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kamoon, see on 4 liiga! Istugu kus tahavad. Vaevalt, et keegi hakkab kedagi perse saatma ja kui saadabki, küll saab ka isik ära tuvastatud.

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                            Kamoon, see on 4 liiga! Istugu kus tahavad. Vaevalt, et keegi hakkab kedagi perse saatma ja kui saadabki, küll saab ka isik ära tuvastatud.
                            Aga kui kohtunik, kes alustab vilistamist neljandast liigast asjasse samamoodi suhtuks, jääks talle taoline suhtumine külge ja eksiks hiljem kõrgemal vilistades samamoodi.

Reeglid on reeglid ja need on kõigi osalevate meeskondade jaoks ühesugused senikaua, kuni pole tehtud kellelegi erandeid.

Lihtne

Kommentaar

kahma lutti, vombu

Kommentaar

[QUOTE=Silver;1061869]Kamoon, see on 4 liiga! Istugu kus tahavad. Vaevalt, et keegi hakkab kedagi perse saatma ja kui saadabki, küll saab ka isik ära tuvastatud.[/QU

Just just kohtunik käib iga kord tribüüni juures koos mängija kaartidega tuvastamas kas on fänn või mängija!

Kommentaar

Working...
                                X