Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas sopu Vaata postitust
    tegelikult kurtsid 3 meest kohtunikule seljavalu üle.

Krt ole mees ja mängi lõpuni ok motti ei ole aga no mida v,,,u!
    Härra kohtunik mul on kõht lahti ma ei saa enam, "mul ka "," oot krt mul läks ka just"

Kommentaar

Ootaks huviga Hansaneti poolset versiooni antud mängule
      Kristiine JK

Kommentaar

ootaks jah,muidu ei teagi,kas kand h66rus,ribi oli sees,hammas valutas v6i oli tripper

no mida vabandused-selg haige...kellel seda siin olnud ei ole,raudsete meeste liigas ei nuriseta
        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
          ootaks jah,muidu ei teagi,kas kand h66rus,ribi oli sees,hammas valutas v6i oli tripper

no mida vabandused-selg haige...kellel seda siin olnud ei ole,raudsete meeste liigas ei nuriseta
          isegi kinnine jalaluumurd pole vabandus - ainult lahtine - ja siis ka võib väravas seista

Kommentaar

Tundub,et Hansaneti mehed on jalgpalli peale ikka nii vihased,et foorumgi on oma laksu k2tte saanud...
            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
              Tundub,et Hansaneti mehed on jalgpalli peale ikka nii vihased,et foorumgi on oma laksu k2tte saanud...
              Mis siin ikka norida ega nad ise ka ilmselt sellisesse olukorda sattumise üle õnnelikud ei ole.
              Kuigi mina isiklikult ei näe sellisel vegeteerimisel erilist pointi.
              Kristiine JK

Kommentaar

saku - reliikvia 5:0 (2:0)

reliikvia mehed võiksid rohkem treeneri sõnu kuulata ja nende järgi tegutseda kui vastasmeeskonda lõhkuda... Edu järgmisele meeskonnale kes reliikviaga mängib.

Kommentaar

Kuuldavasti oli Soccernet Trummile 3-1 ära süganud.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

3:1 soccernetile jah. fcs'i väravad lõid grün, titov ja hallang. trummi väravavaht sai soccerneti ründajaga kokkupõrgates viga, viidi kiirabi igastahes ära. eks trummi vennad annavad ülevaate mis täpsemalt viga oli.
                    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Mis Sillul juhtus, et väravat ei löönud?
                      Pohmell?
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

pohmell ka vist, aga lihtsalt oli halb päev tal täna. see kokkupõrke olukord oleks pidanud värav olema, sillu oli üks-ühele, mitte kedagi polnud 5 m kaugusel aga vv tuli välja ka nii ta läks.
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Saku JK - Pirita JK Reliikvia 5 : 0*
                          FC Soccernet - Trummi SK 3 : 1*
                          Tallinna FC Reaal - Tallinna SK Mercury 2 : 6*
                          ANASTAMINE - see on ühiskonna vapustamise kunst.

Anastamise all mõistavad arenenud alkosportlased, vahendeid valimata
                          võimalikult teravas ja tuntavas erinevuses üldiste tavade taustsüsteemist,
                          teiste inimestega (soovitavalt võõrastega) verbaalse suhte loomist, mille
                          eesmärgiks on vastastikusel empaatial põhineva suhte transformeerimine omakasuks

Kommentaar

Algselt postitas BROMILL Vaata postitust
                            Tallinna FC Reaal - Tallinna SK Mercury 2 : 6*
                            mercury on meie jaoks üks ebamugavamaid vastaseid olnud. absoluutselt mängivad meid üle alati. respect

Kommentaar

magister paugutas jalgpallihaiglale 3-2 urrukasse. (jalkaliidu andmetel)

Kommentaar

Kristiine JK vs FC HansaNet.ee 10:0 (4:0)
                                Kristiine JK

Kommentaar

Working...
                                X