Hansa ikka mängis. Palju neid kohal oli??
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Põhi 2009
Collapse
X
-
FC Toompea 1994 - FC Hell Hunt 0:4 (0:2)
Üks viimase aja parimaid mänge meilt, eriti esimene poolaeg. Au ka vastastele, alguses keerutasid Toompea vanad kalad päris kenasti, tempo oli neljanda liiga kohta väga korralik. Lõpuks ilmselt väsiti ja kokkuvõttes reaalselt ohtu meie väravale ei tekkinudki. Huntide väravad läbisöötudest ning Miku individuaalse meisterlikkuse pealt.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Alari Vaata postitustKristiine JK vs FC HansaNet.ee 10:0 (4:0)"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitust3:1 soccernetile jah. fcs'i väravad lõid grün, titov ja hallang. trummi väravavaht sai soccerneti ründajaga kokkupõrgates viga, viidi kiirabi igastahes ära. eks trummi vennad annavad ülevaate mis täpsemalt viga oli.
L6puni m2ngisime v2hemuses,sest meil ju osad pole 12 aasta jooksul aru saanud,mis tiimit66 t2hendab...Kurat,aga m2ng oli v6rdne ja m6lemapoolsete v6imalustega.Soccernetile tuleb au anda,kui nad sellise m2nguga 8 j2rjestikust v6itu on suutnud v6tta.Kevadel oli meie vahel tegelt tegijam m2ng,t2na oli palju puterdamist ja eksimusi.6nnitlen Soccernetti esimese v6idu puhul l2bi ajaloo Trummi yle.Minge ikka kolmandasse liigasse ka,v6tke v2ike klistiir ja saabuge puhastena tagasi.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustJalkaliidu kodukalt oskame kõik tulemust vaadata, räägi mängust parem
Enamus mänguajast möödus Hansaneti väljakupoolel, mõned üksikud kontrad nad muidugi suutsid algatada, aga need nulliti kenasti ära.
Kohtunik oli muidu igati OK, aga kõik olukorrad kus ta oli natukenegi kaugemal võttis suluseisud ära kui mõni Hansaneti meestest käe püsti tõstis. Ja seda nad oskavad, iga pika palliga olid poistel näpud püsti
Edu Hansanetile edaspidiseks, proovige ikka õigeks ajaks kohale tulla, mõlemad mängud teiega on hakanud sel aastal hiljem, sest teie mehed jäävad hiljaks. See peaks olema pigem erand kui reegel.Kristiine JK
Kommentaar
-
Kristiine - Hansaneti mängust - ühe suluseisu võtmine oli ülim - kaitsja oli nimelt kohtuniku selja taga ning ainult see päästiski Hansaneti järjekordsest üks-ühele väravavahiga olukorrast. Ja siis oli veel üks pall väravas, mille kohtunik arvestamata jättis, eks ta oli hämar ka ning keskväljalt vaadates ei saa ju aru enne kui pall tugevalt võrgus on. Siinkohal oli aps ka Kristiine ründajas, kes värava tähistamiseks käed liiga vara õhku tõstis ning mängimise katkestas.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust6nnitlen Soccernetti esimese v6idu puhul l2bi ajaloo Trummi yle.Minge ikka kolmandasse liigasse ka,v6tke v2ike klistiir ja saabuge puhastena tagasi.
Võimalik et eksin, sest vana inimese mälu pole enam see mis vanasti oli.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Magister sai jah magusa 2:3 võidu Jalgpallihaigla üle. 1:0 kaotusseisust läksime 3:1 ette ja kuigi veel poolajaks lõi Haigla ühe tagasi, siis edu me käest ei andnud.
Ca 15 minutit enne mängu lõppu ütles üks Haigla mängija, et kui nad sellisele meeskonnale täna kaotavad, siis lõpetab ta mängimise. Mis siin öelda, maailm selle peale ei nutaks, naine võibolla oleks õnnelik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMu arust oleme teid kunagi võitnud. See juhtus mu arust kuskil 5-6 aastat tagasi (võib olla isegi rohkem aega tagasi) ja kui ma ei eksi, siis mäng oli TTÜ statal.
Võimalik et eksin, sest vana inimese mälu pole enam see mis vanasti oli.
Minu m2lu Soccernetiga tutvumisel viib mind aega,kui Priit Adamson ja Raimo N6u leppisid meile s6pruskohtumisi kokku.Ja Raimo ytles ikka,et me viies,te kolmas liiga,kas teil igav ei ole meiega m2ngida..?? Kunagi pole olnud igav(ise ei m2leta,et hamba peale just oleks saand,aga kui TTY-staadion,siis 80.-ndate meenutamine on mullegi raske)Noh ja nyydseks on Soccernet palju paremaks ka end treeninud,seega taome ja paugutame edasi.Meie deviis on teid nakatanud nagu seagripp kohe,r6hh-r6hh.
Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Qips Vaata postitustTäna siis edasilükkunud mäng Sakus kell 19.30:
Saku JK - FC HansaNet.ee
Kommentaar
-
Algselt postitas z3ro Vaata postitustkas keegi kuskil üldse mainis, võibolla mainis, miks te üldse edasi lükkasite?minu viga...
Pole vast saladus et hn oli raskusi meeskonna kokkusaamisega ja saku mehed tahtsid ikka mängu saada - 26.08 sobis mõlemale poolele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Qips Vaata postitustPole vast saladus et hn oli raskusi meeskonna kokkusaamisega ja saku mehed tahtsid ikka mängu saada - 26.08 sobis mõlemale poolele.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar