Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV Põhi 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Poisid, poisid,ärge nüüd ülbeks ka minge.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Trummi-Ahtamar 3:4(1:1)

Me oleme nyyd ridamisi suht nappe kaotusi saanud,kuid t2nane oli p2ris nukker,seda enam,et v6itluslik ja tempokas m2ng oli mitu korda t2itsa meie k2tte tulemas
      .
      Suutsime Ahtamarile 3 ilusat v2ravat lyya,aga 2min. enne m2ngu l6ppu lasi meie vv v2ga lihtsa palli l2bi k2te jalgevahelt seljataha.Kahju on sellestki,et m2ngu alul sepistasime omav2rava ning penalti Ahtamari kasuks oli 100% kohtuniku kingitus.Kerge vastastikune 6lgadega nygimine ja mees sukeldus ja karjus ema appi.Ja siis veel yks nende v2rav syndis 6nnega pooleks-nurgal66gij2rgne olukord ei 6nnestund h2sti klaarida,kust vint ja libe plats aitasid vastasele palli jalale ning sealt jalgade rikoshetist maast raami.Ebajopp.

Tundub ehk natuke vabandamisena,aga t2na me kaotust v2lja ei teeninud.Mis parata,m2ng oli peale olympiclaste lahkumist meie poolt yks paremaid siiani.Sarnanes Mercuryga heitlusele.Ahtamariga on muidu selles m6ttes kihvt m2ngida,et tuletab neid 10 aasta taguseid slaavi satse meelde,kellega m2ngides k2is v2ljakul naturaalne v6itlus ja asi meenutab meeste m2ngu ,mitte perse sygamist.Peale m2ngu olid tyybid s6bralikud ja ytlesid,et kedagi nad see aasta Ararati eest m2ngima pole lasknud,saagu ise hakkama.Neile meeldib meie neljas liiga v2ga.

Trummil nyyd vaba voor,paras trenni teha.Teised,andke aga kuuma!!Soccernet on s6na otseses m6ttes p66rdes praegu,vabalt v6ib ylbeks minna.
      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Poisid, poisid,ärge nüüd ülbeks ka minge.
        Rein, sel mängul see lihtsalt oli nii. Ma pole socceri poolt nii head mängu varem näinudki

Kommentaar

Magister 1 - 2 Toompea

Läksime 1:0 ette esimesel poolajal, aga teisel poolajal õnnestus Toompeal 2 mitte just väga kena (st pigem meie enda kalad, kui ilus kompunn nendelt) kolli lüüa ja meie hea "seeria" (võit eelmises mängus) sai kurva lõpu.

Kommentaar

Algselt postitas small Vaata postitust
            Magister 1 - 2 Toompea

Läksime 1:0 ette esimesel poolajal, aga teisel poolajal õnnestus Toompeal 2 mitte just väga kena (st pigem meie enda kalad, kui ilus kompunn nendelt) kolli lüüa ja meie hea "seeria" (võit eelmises mängus) sai kurva lõpu.
            Keskväljal jättis magister võrreldes eelmise aastaga päris hea mulje. Kindlasti oleksite mängu poolest rohkem viiki väärinud. Aga edasiminek on igaljuhul märgatav
            Trummi JK nr. 85
            keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Algselt postitas Scooter Vaata postitust
              Hellad Hundid 1 - 4 Soccernet
              Ilmselgelt hooaja kõige sitem mäng meilt, ehk vaid esimese ringi etteaste Toompea vastu oli sarnasest klassist. Mitte et Soccernet oleks mingeid imesid platsil korda saatnud, lihtsalt ise olime niivõrd kehvad ja tegime asja väga lihtsaks vastastel. Vabandusi ei ole, ei tea mitmenda järjestikuse võidu saanud Soccernet vääris võitu antud päeval. Eks nüüd tuleb tükid kokku korjata ja kahe nädala pärast Trummile esimeses ringis saadud kaotus tagasi teha.
              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas Jansu Vaata postitust
                Rein, sel mängul see lihtsalt oli nii. Ma pole socceri poolt nii head mängu varem näinudki
                Tõenäoliselt on sul õigus, aga pidasin silmas seda parastamist peale mängu tuli. Minu arvates pole see just kõige ilusam käitumine.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Soccernet 6 - 1 Magister
                  DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                  Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Kristiine - Reliikvia 3-3*
                    ANASTAMINE - see on ühiskonna vapustamise kunst.

Anastamise all mõistavad arenenud alkosportlased, vahendeid valimata
                    võimalikult teravas ja tuntavas erinevuses üldiste tavade taustsüsteemist,
                    teiste inimestega (soovitavalt võõrastega) verbaalse suhte loomist, mille
                    eesmärgiks on vastastikusel empaatial põhineva suhte transformeerimine omakasuks

Kommentaar

Tallinna FC Reaal - Saku JK 1 : 4*
                      FC Toompea 1994 - FC HansaNet.ee 4 : 2*
                      ANASTAMINE - see on ühiskonna vapustamise kunst.

Anastamise all mõistavad arenenud alkosportlased, vahendeid valimata
                      võimalikult teravas ja tuntavas erinevuses üldiste tavade taustsüsteemist,
                      teiste inimestega (soovitavalt võõrastega) verbaalse suhte loomist, mille
                      eesmärgiks on vastastikusel empaatial põhineva suhte transformeerimine omakasuks

Kommentaar

[QUOTE=BROMILL;1079918]Tallinna FC Reaal - Saku JK 1 : 4*

Jube mõelda kui palju Sakul löömata jäi... Töömehed läksid hommikul väravat välja vahetama, liiga palju poste ja latte löödi palliga

Kommentaar

saku - kristiine 4:2 (3:0)

kristiine oli II poolajal päris tubli, pennal saku kahjuks oli ikka väga arusaamatu...

Kommentaar

hansanet - soccernet 1:2 (1:2)

soccer läks juhtime titovi löögist. teine värav tuli nurgalöögist kui hansaneti kiiper õnnetult oma väravasse lükkas palli. poolaja viimasel minutil lõi hansanet nurgast ühe kolli tagasi. esimese poolaja keskel sai üks soccernetlane punase kaardi ka. hansanetil materjali on küll aga õnne väga mitte. soccernet ka just võimaluste realiseerimisega ei hiilanud (loe: väravavaht oli tasemel)
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Evu, tegid mulle komplimendi? See teine värav, mis HansaNet.ee sisse lasi oli tõesti täiesti minu pask. Ei hakka Päikest süüdistama, oleksin pidanud teadma, et ta seal on üleshüppe ajal. Samas mäng oli hea ja kohtunik karm.
                              See lõputu võrrand..

Kommentaar

võid võtta seda kui komplimendina jah. ise ma feilisin 2 korda värava eest kui jooksin kaitsest vabaks kiirusega ja jõudsin kasti aga võtsid ära.
                                forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Working...
                                X