Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mõne mehega jub on kord nii, et temaga jutuajamine kvalifitseerub diskussiooni "tee sa seale selgeks, et kartul otsas on" - ju järgmisel aastal saab siis jälle mängida
Delo v tom 4to eto ved ne igroki HaServa zdes piwut!!!!
Kodanik B.B on asjale pihta saanud.
Kallid kaasfoorumlased, palun ärge tehke asjatuid järeldusi. Peale minu enda ja Vahuri, pole siin foorumis minu teada rohkem HaServi mängijaid. See, et HaServi mängudes platsilt kuuleb vene keelt, ei tähenda koheselt, et kõik kasutajad, kes foorumites postitavad vene keeles, kohe ka HaServi mängijad on. Võib kutsuda neid parimal juhul paandunud fännideks...
Seega hoidugem eelarvamustest ja mõttetutest järeldustest.
Kodanik B.B on asjale pihta saanud.
Kallid kaasfoorumlased, palun ärge tehke asjatuid järeldusi. Peale minu enda ja Vahuri, pole siin foorumis minu teada rohkem HaServi mängijaid. See, et HaServi mängudes platsilt kuuleb vene keelt, ei tähenda koheselt, et kõik kasutajad, kes foorumites postitavad vene keeles, kohe ka HaServi mängijad on. Võib kutsuda neid parimal juhul paandunud fännideks...
Seega hoidugem eelarvamustest ja mõttetutest järeldustest.
Tänud lugemast!
Keegi ei lugenudki neid HaServi mängijateks ... me lihtsalt soovitasime avada teemat, kus te rahulikult arutaksite oma HaServi asju ...
Kommentaar