Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mainiks , et kotkas peab kõige pealt Kehtnast jagu saama ja võite edasi rääkida
Kui kõik "kala-" ja "merikotkad" kohale tulevad, siis mina ei näe selles mingit probleemi, aga kui mõned inimesed puudu on, siis võime näha huvitavat ja tasavägist mängu ....
Kui kõik "kala-" ja "merikotkad" kohale tulevad, siis mina ei näe selles mingit probleemi, aga kui mõned inimesed puudu on, siis võime näha huvitavat ja tasavägist mängu ....
kui Kehtna oma mängu käima saab, siis vaevalt te ka oma parima rivistusega meist üle olete, samas ma ei väida vastupidist - eeldan, et väga võrdsed vastased võisid kokku saada.
eks mäng näitab, kes kelle ära murrab
heat väravat lõi by the way best gol in your football carier?
pall sattus kogemata jalale.. Aga hea tunne oli küll peale mängu.Legionil paistis,et ei olnud kõige parem päev(kas treeneril on ikka hääl alles veel?kisas 90 minti järjest).
pall sattus kogemata jalale.. Aga hea tunne oli küll peale mängu.Legionil paistis,et ei olnud kõige parem päev(kas treeneril on ikka hääl alles veel?kisas 90 minti järjest).
kurat, ta lendas pommiga ristnurka vist, hästi läks, minu jala alt libises see märg pall(((.... Pool meeskonnal värises jalg... nemad palju paremeni mängivad liigas ja enesekindlamat, aga see mäng ei läinud nendel hästi.... kahjuks, nüüd on ainult vaja võita liigat
Aga on olemas 2 treenerit, nas kiusavad kogu meeskonda v.a. mind, olen hea poiss)))) Ja nad eriti ei kiusanud selles mängus , olid väga rahulikud!
loodan, et mängite järgmises ringis Atletikuga.... Rummul on täitsa lovushka väljak..... tulen kindlasti vaatama
Last edited by PeTy3bI; 10.06.09, 21:32.
Põhjus: onopko
kurat, ta lendas pommiga ristnurka vist, hästi läks, minu jala alt libises see märg pall(((.... Pool meeskonnal värises jalg... nemad palju paremeni mängivad liigas ja enesekindlamat, aga see mäng ei läinud nendel hästi.... kahjuks, nüüd on ainult vaja võita liigat
Aga on olemas 2 treenerit, nas kiusavad kogu meeskonda v.a. mind, olen hea poiss)))) Ja nad eriti ei kiusanud selles mängus , olid väga rahulikud!
loodan, et mängite järgmises ringis Atletikuga.... Rummul on täitsa lovushka väljak..... tulen kindlasti vaatama
atletik võitiski..hmm..kõigepealt mäng põhja tsooni esimesega siis nüüd ida tsooni esimene.ok..tule siis kolmapäeval kohale.
normaalaeg lõppes 2:2, aga lisaajal läksid kotkad ette ning kehtna pidi lihtsalt niivõrd kõrgele tõusma, et jäeti ainult üks kaitse ja väravavaht keskjoonele. enne lõppu löödi siis juba kontrast ka 4. värav.
esimene poolaeg oli kotkaste surve all, teine kehtna. oli võimalus mõlemil võistkonnal normaalajaks asi oma kasuks pöörata. seekord läks nii.
edu!
Kommentaar