Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väike karikas 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Game Vaata postitust
    Mainiks , et kotkas peab kõige pealt Kehtnast jagu saama ja võite edasi rääkida
    Kui kõik "kala-" ja "merikotkad" kohale tulevad, siis mina ei näe selles mingit probleemi, aga kui mõned inimesed puudu on, siis võime näha huvitavat ja tasavägist mängu ....
    mister Q

Kommentaar

Algselt postitas mister Q Vaata postitust
      Kui kõik "kala-" ja "merikotkad" kohale tulevad, siis mina ei näe selles mingit probleemi, aga kui mõned inimesed puudu on, siis võime näha huvitavat ja tasavägist mängu ....
      kui Kehtna oma mängu käima saab, siis vaevalt te ka oma parima rivistusega meist üle olete, samas ma ei väida vastupidist - eeldan, et väga võrdsed vastased võisid kokku saada.
      eks mäng näitab, kes kelle ära murrab

Kommentaar

HaServ võitis võõral väljakul Legion II 3-1 ja pääses veerandfinaali.
        Olen see kes olen

Kommentaar

JA BQL NE GOTOV! KOMOROV ZAKIPEL I ZABIL! SERDJUK BQL! 3-1

haserv oli ikka meid üle, aga nii lihtne neil ei olnud 1:3 (1:1)

pärast kirjutab pikkalt kommentator Vahur Gusev (kui ei joo ennast täis)
          Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!

Kommentaar

Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitust
            JA BQL NE GOTOV! KOMOROV ZAKIPEL I ZABIL! SERDJUK BQL! 3-1

haserv oli ikka meid üle, aga nii lihtne neil ei olnud 1:3 (1:1)

pärast kirjutab pikkalt kommentator Vahur Gusev (kui ei joo ennast täis)
            purjus muidugi.
            nr 31

Kommentaar

Algselt postitas Game Vaata postitust
              Mainiks , et kotkas peab kõige pealt Kehtnast jagu saama ja võite edasi rääkida
              loodetavasti saan pärast neljapäeva staadioni kodumänguks ära broneerida

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                purjus muidugi.
                heat väravat lõi by the way best gol in your football carier?

Kommentaar

heat väravat lõi by the way best gol in your football carier?
                  pall sattus kogemata jalale.. Aga hea tunne oli küll peale mängu.Legionil paistis,et ei olnud kõige parem päev(kas treeneril on ikka hääl alles veel?kisas 90 minti järjest).
                  nr 31

Kommentaar

Algselt postitas vahis Vaata postitust
                    pall sattus kogemata jalale.. Aga hea tunne oli küll peale mängu.Legionil paistis,et ei olnud kõige parem päev(kas treeneril on ikka hääl alles veel?kisas 90 minti järjest).

kurat, ta lendas pommiga ristnurka vist, hästi läks, minu jala alt libises see märg pall(((.... Pool meeskonnal värises jalg... nemad palju paremeni mängivad liigas ja enesekindlamat, aga see mäng ei läinud nendel hästi.... kahjuks, nüüd on ainult vaja võita liigat

Aga on olemas 2 treenerit, nas kiusavad kogu meeskonda v.a. mind, olen hea poiss)))) Ja nad eriti ei kiusanud selles mängus , olid väga rahulikud!

loodan, et mängite järgmises ringis Atletikuga.... Rummul on täitsa lovushka väljak..... tulen kindlasti vaatama
                    Last edited by PeTy3bI; 10.06.09, 21:32. Põhjus: onopko

Kommentaar

pane geel pähe vahur, mängule tuleb profi fotograf))))))))
                      Kus saab vaadata teie mängu pildid??

Kommentaar

FC Dünamo Rumu - FC Atletik Talliinn 0:1

АТЛЕТИК ЧЕМПИООООООООООООН!!!!

P.S. Граф лучший!!!!

Kommentaar

kurat, ta lendas pommiga ristnurka vist, hästi läks, minu jala alt libises see märg pall(((.... Pool meeskonnal värises jalg... nemad palju paremeni mängivad liigas ja enesekindlamat, aga see mäng ei läinud nendel hästi.... kahjuks, nüüd on ainult vaja võita liigat

Aga on olemas 2 treenerit, nas kiusavad kogu meeskonda v.a. mind, olen hea poiss)))) Ja nad eriti ei kiusanud selles mängus , olid väga rahulikud!

loodan, et mängite järgmises ringis Atletikuga.... Rummul on täitsa lovushka väljak..... tulen kindlasti vaatama
                          atletik võitiski..hmm..kõigepealt mäng põhja tsooni esimesega siis nüüd ida tsooni esimene.ok..tule siis kolmapäeval kohale.
                          nr 31

Kommentaar

Kehtna FCF-kotkad 2:4 lisaajal
                            Loll võid olla,tark pead olema!

Kommentaar

Algselt postitas marxx35 Vaata postitust
                              Kehtna FCF-kotkad 2:4 lisaajal
                              normaalaeg lõppes 2:2, aga lisaajal läksid kotkad ette ning kehtna pidi lihtsalt niivõrd kõrgele tõusma, et jäeti ainult üks kaitse ja väravavaht keskjoonele. enne lõppu löödi siis juba kontrast ka 4. värav.
                              esimene poolaeg oli kotkaste surve all, teine kehtna. oli võimalus mõlemil võistkonnal normaalajaks asi oma kasuks pöörata. seekord läks nii.
                              edu!

Kommentaar

vägev. hakkame siis kodumänguks valmistuma ... enne muidugi liigamäng ja Maardu Esteve.

Kommentaar

Working...
                                X