Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Otsin klubi (trenni, et harjutada) uueks hooajaks juba varakult. Vanust on mul 17 ning suvekeskel saan 18. Pikkust on ~186 ja orienteeruvalt olen enamasti kaitsemängija (samuti heade refleksidega väravavaht, kuna seda olen ka piisavalt treeninud).
Olen mänginud ainult endalõbuks nädalavahetustel Snellis ja suvel Põlvas Lootospargis.
Tallinnas võiks siis klubi asuda. Oodatud igasugused soovitused ja pakkumised
Kas sa talvel ei tahaks juba harjutada (st laupõrandaga sisehallis)? Pakun sellist varianti: http://fckomsi.planet.ee/index.php. Saaks suvele juba terava jalaga vastu minna
Ma ei usu ,et Tallinnas mõni meeskond on - vaata abja-paluojast või helista jalkaliitu - äkki nad teavad mõnda Tallinna klubi?
Mina ei näe siin küll midagi imelikku, seda enam, et teema on `Otsin Klubi`. Kui klubi otsija lisab endast piisavalt infot, siis täiesti normaalne, et selline kuulutus seisab. Lisaks aktiivsele klubi otsingule on passiivne moodus, nagu antud teema siin foorumis.
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius www.facebook.com/jkkalju
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar