Aegund!aegund!aegund!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ocime ca mängijaid
Collapse
X
-
Võiks mainida ka, mis linnas meeskond asub.\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
-
Mis võibolla, kamoon nad on sind 8 aastat oodanud ja sa ikka mõtled.Algselt postitas Heinri Vaata postitustOlen võibolla huviline.sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
? Mida ? ...aga mis päevadel... ja ma ei usu, et Vormsil ... Tallinnas ikka vä=?Algselt postitas PraS Vaata postitustvormsil...
Kommentaar
-
4real?Algselt postitas hannes10 Vaata postitust? Mida ? ...aga mis päevadel... ja ma ei usu, et Vormsil ... Tallinnas ikka vä=?
kordame üle.. trennid on Vormsil 3 x nädalas, aegadel E kl 10.15, R kl 21.15 ja L kl 8.30. kui sobib, siis vea end kohale..
Kommentaar
-
Aa...siis ma pole ikka huvitatud, kui see jutt nüüd õige on ikka.Algselt postitas ertz Vaata postitust4real?
kordame üle.. trennid on Vormsil 3 x nädalas, aegadel E kl 10.15, R kl 21.15 ja L kl 8.30. kui sobib, siis vea end kohale..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Ei mansa ei ole koos ja mansa ei saandki kokku päris kunagi. Enne said närvid, mõistus ja kõik muu otsa.
Kommentaar