Luide, ole oma sõnadega ettevaatlik, meil on väga hästi veel meeles Rolling Doors vs. Saaremaa Aameraasi mäng lõppenud hooaja algul.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viljandi maakonna jalgpalli MV 2009
Collapse
X
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustLuide, ole oma sõnadega ettevaatlik, meil on väga hästi veel meeles Rolling Doors vs. Saaremaa Aameraasi mäng lõppenud hooaja algul.,ja kui sina oled Kärt siis oled küll suht hea jalgpallur aga vinguda võiks vähem.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas jktulevik Vaata postitustLuide on aus poiss ikka
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustAus või mitte... MINU ARVATES pole ta kunagi eriti hästi vilistanud.,siis saad aru kas vilistad hästi või mitte
aga vinguda võiksite tõesti vähem,lasteaed.
Ja ega kunagi ei olda rahul vilemehega,vaatamata isegi võidu korral.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustMina ei tea Tääksi mängust midagi, ma räägin teistest mängudest, mida olen näinud. Ma ei arva, et ma paremini vilistan ja seepärast ma ei vilistagi
ok ammendav vastusOlen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMida sa silmas pead?,ja kui sina oled Kärt siis oled küll suht hea jalgpallur aga vinguda võiks vähem.
see oli fakt minevikust. tuleb meelde 6 lisaminutit, mis sa juurde panid kui me Saaremaa JK Aameraasi vastu Viljandi kunstmurul mängisime? mäletad mis 6ndal lisaminutil juhtus? mina mäletan küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustei, ma ei ole KÄRT. ja kas see on sinu arust ving?
see oli fakt minevikust. tuleb meelde 6 lisaminutit, mis sa juurde panid kui me Saaremaa JK Aameraasi vastu Viljandi kunstmurul mängisime? mäletad mis 6ndal lisaminutil juhtus? mina mäletan küll.,aga see polnud ju minu süü,et liiga kaua venitasite pallimängupanemisega ja vahetustega.
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustMa arvan ,et see teema ei puutu siia ja vana asi, et võiks nagu unustada.
Luide, kindlasti oli neid minuteid rohkem kui 4. ning peale väravat sa ka kohe vilistasid kohtumise lõppenuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustFC Abja - Rolling Doors 1-6
Nii oli poolaeg 0:3
ja 0:4 pealt mastmaas,JA SUHT RASKE IKKA KESVÄLJAL I liiga vendade vastu,aga tänud rollingutele ja edu poolfinaaalis Viiratsi vastu,meil aga laup ees poolfinaal JK Kotkastega,MIS KOOSNEB KA kolmest I liiga palluritest.
ABJA värav 83' Keith. Rollingute väravad: 7',9',40',70',75',81'.
Tuleb tunnistada ,et vile oli väga hea:POlen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar