Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viljandi maakonna jalgpalli MV 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Luide, ole oma sõnadega ettevaatlik, meil on väga hästi veel meeles Rolling Doors vs. Saaremaa Aameraasi mäng lõppenud hooaja algul.

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
      Luide, ole oma sõnadega ettevaatlik, meil on väga hästi veel meeles Rolling Doors vs. Saaremaa Aameraasi mäng lõppenud hooaja algul.
      Mida sa silmas pead?,ja kui sina oled Kärt siis oled küll suht hea jalgpallur aga vinguda võiks vähem.
      Olen see kes olen

Kommentaar

Luide on aus poiss ikka

Kommentaar

Algselt postitas jktulevik Vaata postitust
          Luide on aus poiss ikka
          Aus või mitte... MINU ARVATES pole ta kunagi eriti hästi vilistanud.

Kommentaar

Algselt postitas wiinuks Vaata postitust
            Aus või mitte... MINU ARVATES pole ta kunagi eriti hästi vilistanud.
            Võta ise ükskord ise vile kätte ja vilista,siis saad aru kas vilistad hästi või mitte aga vinguda võiksite tõesti vähem,lasteaed.
            Ja ega kunagi ei olda rahul vilemehega,vaatamata isegi võidu korral.
            Olen see kes olen

Kommentaar

Mina ei tea Tääksi mängust midagi, ma räägin teistest mängudest, mida olen näinud. Ma ei arva, et ma paremini vilistan ja seepärast ma ei vilistagi

Kommentaar

Mina ei tea Tääksi mängust midagi, ma räägin teistest mängudest, mida olen näinud. Ma ei arva, et ma paremini vilistan ja seepärast ma ei vilistagi

ok ammendav vastus
                Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                  Mida sa silmas pead?,ja kui sina oled Kärt siis oled küll suht hea jalgpallur aga vinguda võiks vähem.
                  ei, ma ei ole KÄRT. ja kas see on sinu arust ving?
                  see oli fakt minevikust. tuleb meelde 6 lisaminutit, mis sa juurde panid kui me Saaremaa JK Aameraasi vastu Viljandi kunstmurul mängisime? mäletad mis 6ndal lisaminutil juhtus? mina mäletan küll.

Kommentaar

ei, ma ei ole KÄRT. ja kas see on sinu arust ving?
                    see oli fakt minevikust. tuleb meelde 6 lisaminutit, mis sa juurde panid kui me Saaremaa JK Aameraasi vastu Viljandi kunstmurul mängisime? mäletad mis 6ndal lisaminutil juhtus? mina mäletan küll.
                    Kui aus olla ,sisi värav löödi 90+4',aga see polnud ju minu süü,et liiga kaua venitasite pallimängupanemisega ja vahetustega.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

Ma arvan ,et see teema ei puutu siia ja vana asi, et võiks nagu unustada.

Kommentaar

Ma arvan ,et see teema ei puutu siia ja vana asi, et võiks nagu unustada.
                        ega ei unusta ikka küll. mina ei tahtnud seda teemat üles tõsta aga üks meesterahvas provotseeris siin seda.
                        Luide, kindlasti oli neid minuteid rohkem kui 4. ning peale väravat sa ka kohe vilistasid kohtumise lõppenuks.

Kommentaar

FC Abja - Rolling Doors 1-6

Kommentaar

Lähemalt ka miskit ?

Kommentaar

Nii oli poolaeg 0:3

ja 0:4 pealt mastmaas,JA SUHT RASKE IKKA KESVÄLJAL I liiga vendade vastu,aga tänud rollingutele ja edu poolfinaaalis Viiratsi vastu,meil aga laup ees poolfinaal JK Kotkastega,MIS KOOSNEB KA kolmest I liiga palluritest.

ABJA värav 83' Keith. Rollingute väravad: 7',9',40',70',75',81'.

Tuleb tunnistada ,et vile oli väga hea:P
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Poolfinaalid:

JK Kotkad - FC ABJA Laup 31.10. kell 14.00 Viljandi kunst.

Viiratsi - JK Rolling Doors Laup 31.10. kell 16.30 Viljandi kunst
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X