Vot ei tea kuidas HaServil esiliigas läheb, kuna nende põhimängijad on ennast futsali ML registreerinud ning selle registreerimisega nad kaotavad õigust mängida esiliigas kuni 30.06.2011
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga Lääs/Lõuna 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas CM Vaata postitustVot ei tea kuidas HaServil esiliigas läheb, kuna nende põhimängijad on ennast futsali ML registreerinud ning selle registreerimisega nad kaotavad õigust mängida esiliigas kuni 30.06.2011
Kommentaar
-
Algselt postitas Kosemets Vaata postitustSeal peaks olema mingi vanuse teema ja kuna HaServi põhimängijad pole enam poisikesed, siiis ei tohiks probleemi olla. (Kui asjast õigesti aru olen saanud)
P.S.Val, kui palju teenis raha su poeg Leedus?
Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas PeTy3bI Vaata postitustnad saavad mängida ainult talveni. Pärast ei saa
P.S.Val, kui palju teenis raha su poeg Leedus?
, käi ise ära kui võimed lubavad saad teada
Olen see kes olen
Kommentaar
-
1.üleminekumäng:JK Kotkad - Vändra Vaprus II 0:1(0:0)
Vändra värav penaltist,kus esimesel katsel Kotkaste vv tõrjus,aga liiga vara oli üks kotkaste mängija alas ja teisel katsel ei eksinud. Palju kollased teenis JK Kotkad ja lõpetasid mängu 9-kesi ,millest kahjuks tulevad rahalised trhavid.Usun,et Kotkad ei ole veel püssi põõsasse viskanud,mängupildi järgi võiks ju veel korduskohtumiseks võimalused olemas,seda kõike nädalapärast Pärnus Mai tn kunstil. Pealtvaataijaid oli kuskil 70 vahel.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitust1.üleminekumäng:JK Kotkad - Vändra Vaprus II 0:1(0:0)
Vändra värav penaltist,kus esimesel katsel Kotkaste vv tõrjus,aga liiga vara oli üks kotkaste mängija alas ja teisel katsel ei eksinud. Palju kollased teenis JK Kotkad ja lõpetasid mängu 9-kesi ,millest kahjuks tulevad rahalised trhavid.Usun,et Kotkad ei ole veel püssi põõsasse viskanud,mängupildi järgi võiks ju veel korduskohtumiseks võimalused olemas,seda kõike nädalapärast Pärnus Mai tn kunstil. Pealtvaataijaid oli kuskil 70 vahel.
Kommentaar
-
Meeste saalijalgpalli turniir
Bestra Cup
Toimumise koht: Päri spordihoone, Päri küla, Pärsti vald, 71023 Viljandimaa
(7 km Viljandist Pärnu poole)
Aeg: Laupäev, 04. detsember 2010, algusega, kell 10.00
Osavõtutasu: 900.- EEK/võistkond
Osavõtumaks tasuda hiljemalt 26. novembriks 2010 (SEB a/a 10220121446012 MTÜ JK Liverpool Pub). Selgitusse märkida võistkonna nimi. Kokkuleppel saab maksta ka sularahas kohapeal.
Meeskondade arv: 10
Võistkonna suurus: max 12 mängijat
Väljakul: 4+1
Mänguaeg: 1x13 minutit jooksvat aega
Väljak: 40 x 18 m – käsipalli väravad, mängitakse küljepiirete (portedega) ja otsajoontega. Pall on mängust väljas, kui see on ületanud küljepiirde või otsajoone.
Turniiri formaat:
Võistkonnad loositakse kahte viie võistkonnaga alagruppi ja alagrupis mängivad kõik võistkonnad omavahel läbi.
Mõlema alagrupi kaks paremat võistkonda pääsevad poolfinaalmängudele, kus kohtuvad
vastavalt A 1 – B 2 ja A 2 – B1 võistkonnad. Poolfinaalide võitjad selgitavad I – II koha ja kaotajad III – IV koha.
Poolfinaalmängudes ja kohamängudes viigilise tulemuse korral selgitatakse paremus 8 meetri karistuslöökidega (3 lööjat võistkonnast).Võistluste läbiviimisel juhindutakse Eesti Jalgpalli Liidu saalijalgpalli juhendist 2009/2010.
Alagrupimängudel võrdsete punktide korral paremusjärjestuse määramiseks arvestatakse:
a) omavaheline mäng,
b) üldine väravate vahe,
c) löödud väravate arv,
d) loos.
Autasud: Esimest kolme võistkonda autasustatakse karikate ja medalitega. Eriauhinnad parimale mängijale ja väravavahile! Autasustamine toimub kohe pärast finaalmängu.
NB! Mängudele vahepalaks pakuvad silmailu meie kaunid tantsutüdrukud!!!
Info ja registreerimine:
Raiko Mutle www.fcbestra.ee
528 8441
raiko.mutle@hotmail.comViljandi JK Tulevik
Kommentaar
-
Kõik see mees paraadile!
Kuma Raadio ja Järva Teataja teevad üleskutse kõikidele järvamaalastele ja jalgpallisõpradele üle maailma „OLETE OODATUD LAUPÄEVAL KELL 13 PAIDE TEHISMURUSTAADIONIL ALGAVALE PAIDE LINNAMEESKONNA JA FC FLORA KOHTUMISELE!“
Laupäevasele mängule eelneb jalgpallisõprade rongkäik, millest tuleb osa võtma ka
FC Flora fännklubi „5 Sektor“ enam kui poolesaja liikmega. Linnameeskond loodab, et Paide toetajate rivi saab olema vähemalt sama pikk. Kogunemine on kell 12 Kuma Raadio ees ja staadioni poole teele minnakse kell 12.30. Kõik rongkäigul osalejad saavad mängule tasuta.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustViljandi JK Kotkad võitles siis omale koha teise liigasse!
Tulemus ka siis 1:3 Kotkastele,üldseisuga 3:2.Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustJah mäng võõrsil oli üllatavalt lihtsam kui võis arvata,aga eks nyyd istutakse kokku ja tehakse plaanid tulevakshooajaks II liigas,mis muidugi nõuab suuremaid kulutusi,aga eks näis,igatahes siiralt hea meel Kotkaste üle.
Tulemus ka siis 1:3 Kotkastele,üldseisuga 3:2.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustEhk kunagi jõuab esimene iseseisev Viljandi klubi ka kõrgliigasse.aga kotkastele edu teises liigas!
Kommentaar
-
Algselt postitas igbal Vaata postitustMehed, ärge unistage 1 liigast see on väga kallis lõbu)Olen see kes olen
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar