Algselt postitas urmar
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga Lääs/Lõuna 2010
Collapse
X
-
4899-s debiilne postitus, palun järgi seda mida dannar sulle ütles!Algselt postitas urmar Vaata postitustKõik on korrektne, rohkem ma ei lisaks midagi.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Nõmme sai sellise tektiga paberi Eesti Jalgpalliliidult- Disiplinaarkomisjoni protokoll
8. Võistkonna FC Nõmme United võistkonna mängija Ivar Sova kohtuniku poolt ekslik eemaldamine väljakult Eesti 2010.a. meistrivõistluste II liigakohtumiselPärnu SK Kalev meeskonnaga 06.06.2010.a.
Otsutati:
8.1. Tühistada punase kaardi tõttu juhandist tulenev mängu vahele jätmine
Kommentaar
-
kuidas saab olla punane ylekohtune, kui tyyp sihilikult lõi käega värava ?Algselt postitas kasahh Vaata postitustpunane oli ülekohtune, siis muudeti otsus ära... kohtunik ütles pärast punase näitamist, et UPS!
Kommentaar
-
Sihilikult käega värava löömine on kollane kaart!Algselt postitas karliito Vaata postitustkuidas saab olla punane ylekohtune, kui tyyp sihilikult lõi käega värava ?
Lihtne!
Kommentaar
-
no selge siis ju siis minu paha ...Algselt postitas rooney07 Vaata postitustSihilikult käega värava löömine on kollane kaart!
Lihtne!
Kommentaar
-
Ju ajas kohtunik segamini väljakumängija käega kaitsmise,ehk siis värava ära võtmisega(selle eest punane)aga jah,käega väravalöömine on kollane.Algselt postitas kasahh Vaata postitustpunane oli ülekohtune, siis muudeti otsus ära... kohtunik ütles pärast punase näitamist, et UPS!Olen see kes olen
Kommentaar
-
Loomulikult saab mõtle vähe kes on nõmme treener ja siis tee omad järeldusedAlgselt postitas karliito Vaata postitustkuidas saab olla punane ylekohtune, kui tyyp sihilikult lõi käega värava ?
Kommentaar
-
Ütleks nii, et VÄGA soliidne käitumine EJL distsiplinaarkomisjoni poolt. Kiitus!Algselt postitas koopaonu Vaata postitustNõmme sai sellise tektiga paberi Eesti Jalgpalliliidult- Disiplinaarkomisjoni protokoll
8. Võistkonna FC Nõmme United võistkonna mängija Ivar Sova kohtuniku poolt ekslik eemaldamine väljakult Eesti 2010.a. meistrivõistluste II liigakohtumiselPärnu SK Kalev meeskonnaga 06.06.2010.a.
Otsutati:
8.1. Tühistada punase kaardi tõttu juhandist tulenev mängu vahele jätmine
Kommentaar
-
enne sellist postitust peaksid natuke ise mõtlemaAlgselt postitas tark mees taskus Vaata postitustLoomulikult saab mõtle vähe kes on nõmme treener ja siis tee omad järeldused
Kommentaar
-
Vändra - Tarvastu 5:1 (0:1) Pikem kokkuvõte ja video tulevad kodulehele www.jkvandra.ee
Kokkuvõte olemas http://jkvandra.ee/mehed-laksid-puhkusele
Kommentaar
-
Ranet teeb head tööd VändrasAlgselt postitas Rams Vaata postitustVändra - Tarvastu 5:1 (0:1) Pikem kokkuvõte ja video tulevad kodulehele www.jkvandra.ee
Ilus ja operatiivne leht
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar