Miks Tammeka II võistkonnale on pandud 5:4 kaotuse asemel 5:1, mis valesti tehti?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
II liiga Lääs/Lõuna 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas veiku Vaata postitustkas keegi oskab öelda mis kell hakkab täna hservi mäng annelinnas?
Kommentaar
-
Türi-SK10 2:2, nagu EJL-i kodukas märkis. Mäng iseenesest oli üsna võitluslik ja ootamatult huvitava vilepartiiga. Samas ei pea vajalikuks kuidagi kritiseerida kohtunikke, ju nemad nägid asju siis selliselt nagu nägid ning seda mõlemale poole. Kaarte siiski ei jagatud, kuigi ilmselt võinuks, aga mis seal ikka.
Kunstliku suluseisu tekitamise viga andis esimese värava Türile ja teine Türi värav tuli kaitsja poolt mehe maha tõmbamise eest.
Teisel poolajal käis Türi SK10 poolel peamiselt vaid seetõttu, et väravavaht pikka palli üle väljaku lõi. Vahepeal oli Türi nii kaitsesse vajunud, et nende väljakupoolel oli 21 meest. Surve, mida SK10 poolt tehti kandis lõpuks siiski edu ning tegemist oli võidetud viigiga.
Paraku oli meie poolt sedavõrd palju ebaõnnestumisi realiseerimisel+Türi hästi mänginud väravavaht
Tänud Türile tegusa mängu eest ning kohtumiseni siis hooaja viimases mängus
Kommentaar
-
Algselt postitas gazza Vaata postitustTubli töö Türi poisid!!!! Mis Viljandil Rummus juhtus???Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaups Vaata postitustNömme-Sörve 3:3.
Fantastiline!
Väravad lõid muuseas meeskonna vanim ja üks noorim mängija:
Hendrik Karlson 2:1 ja Rasmus Berens 3:3 (kirjade järgi väravavaht!
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas kaups Vaata postitustNömme-Sörve 3:3.
Fantastiline!
Väravad lõid muuseas meeskonna vanim ja üks noorim mängija:
Hendrik Karlson 2:1 ja Rasmus Berens 3:3 (kirjade järgi väravavaht!
Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas tupacyo Vaata postitustPeTy3bI tubli oled!!!Üks-kaks-kolm : ONOPKO POWER!
Kommentaar
-
Algselt postitas users Vaata postitust
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar