Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

II liiga Lääs/Lõuna 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

JK Tulevik II - Sõrve 1-3(1:2)

Ei tulnud seda oodatud võitu ja aga ausaltüelda oli ka raske midagi korda saata,sellise mängustiili juures koosseisu nagu oli aga jah.... ,Saarlased olid paremad ja igati teenitud võit.Mõlemal võistkonnal oli ka üks vahetusmängija.
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      JK Tulevik II - Sõrve 1-3(1:2)

Ei tulnud seda oodatud võitu ja aga ausaltüelda oli ka raske midagi korda saata,sellise mängustiili juures koosseisu nagu oli aga jah.... ,Saarlased olid paremad ja igati teenitud võit.Mõlemal võistkonnal oli ka üks vahetusmängija.
      mida sina ka midagi mängustiilist tead... proovi teinekord õigel ajal oma lipukest lehvitada ja soovita peakohtunikul uuesti kursustele minna - see oli ikka alla igasugust arvestust. ainus tõetera on sul selles, et sörve sai teenitult oma kolm punkti.
      Viljandi JK Tulevik

Kommentaar

Algselt postitas MRX Vaata postitust
        mida sina ka midagi mängustiilist tead... proovi teinekord õigel ajal oma lipukest lehvitada ja soovita peakohtunikul uuesti kursustele minna - see oli ikka alla igasugust arvestust. ainus tõetera on sul selles, et sörve sai teenitult oma kolm punkti.

Enda arust tegin hea mängu,mis aga puutub väljakukohtuniku kohta,siis on olnud hullemaid ja kindlasti ei olnud teie kaotuseks väljakukohtunik vaid just teiemängustiil+sinutegutsemine kaitseliinis aga see selleks(kespoolikus tunneksid end kindlasti kindlamalt.)
        Olen see kes olen

Kommentaar

Enda arust tegin hea mängu,mis aga puutub väljakukohtuniku kohta,siis on olnud hullemaid ja kindlasti ei olnud teie kaotuseks väljakukohtunik vaid just teiemängustiil+sinutegutsemine kaitseliinis aga see selleks(kespoolikus tunneksid end kindlasti kindlamalt.)
          mis sõrve peksis pikka ainult veh???
          www.emmaste.com

Kommentaar

Kas see on tõsi, et Nõmme United ei mängi murul vaid kunstmurul?

Kommentaar

Nõmme muru on ju nii ilusas korras. Miks nad peaksid keset suve vaibal mängima?

Kommentaar

Aga vot näed, mängisid sellel tillukesel kunstmurul. Kahju.
                Mäng oli muidugi kena 8 - 2 võit Võru JK üle.

Kommentaar

Algselt postitas gazza Vaata postitust
                  mis sõrve peksis pikka ainult veh???
                  Ei ütleks
                  Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
                    Nõmme muru on ju nii ilusas korras. Miks nad peaksid keset suve vaibal mängima?
                    Kunstmurul on meistrivõistluste mängud ja karikamängud on päris murul.

Kommentaar

Tarvastu 4:2 Nõmme United (0:0)
                      Sellel mängul oli kõige kehvem vilepartii, mida ma näinud olen ja just sellepärast, et vilistati ohtralt Nõmme kasuks

Kommentaar

Algselt postitas Kristen Vaata postitust
                        Tarvastu 4:2 Nõmme United (0:0)
                        Sellel mängul oli kõige kehvem vilepartii, mida ma näinud olen ja just sellepärast, et vilistati ohtralt Nõmme kasuks

Nu päris nii see ikka ei olnud,aga eks sellises kuumuses jookseb juhe kokku kyll ja Tarvastu mängis väga hea teisepoolaja,mille tulemuena võeti tabelise kolm punni ja kui mul mälu ei peta pole Tarvastu suutnud Nõmmet 4a võita ,võõrsilt on saadud mõned viigid. Nõmmelastel puudus ka põhi vv(Vessu) eks mõned eksimused olid,millest üks karistuslöögist 100% karistati. Nõmme poolelt tegi "debüüdi" II liigas Tölpus,kes lõi ilusa kolli karituslöögist ja teise värava lõi Sova peaga nurgalöögist.Viimased 20min oli ikka Nõmme päris väsinud arvan,et õige võistkond seekord võitis.
                        Olen see kes olen

Kommentaar

Olgu, võibolla liialdasin natuke, aga ikkagi... Vähemalt minu arust väga kehv vile. Aga eks kohtunikud on ka inimesed

Kommentaar

Nu päris nii see ikka ei olnud,aga eks sellises kuumuses jookseb juhe kokku kyll ja Tarvastu mängis väga hea teisepoolaja,mille tulemuena võeti tabelise kolm punni ja kui mul mälu ei peta pole Tarvastu suutnud Nõmmet 4a võita ,võõrsilt on saadud mõned viigid. Nõmmelastel puudus ka põhi vv(Vessu) eks mõned eksimused olid,millest üks karistuslöögist 100% karistati. Nõmme poolelt tegi "debüüdi" II liigas Tölpus,kes lõi ilusa kolli karituslöögist ja teise värava lõi Sova peaga nurgalöögist.Viimased 20min oli ikka Nõmme päris väsinud arvan,et õige võistkond seekord võitis.
                            Kas Anniste ka mängis?
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                              Kas Anniste ka mängis?
                              Minu teada on Anniste hetkel vigastatud.

Kommentaar

Tartu SK10 - Pärnu Kalevi SK
                                1 - 3 (0 - 1)

Pärnu väravad kauglöökidest, kõik 20-25m pealt. Tartu värav läbijooksule antud söödust. Meie kaitse eksis veidi arvates et tekitab suluseisu, kuid äärekaitsja kattis ära ning 1-1le minejal polnud probleemi väravaks olukord realiseerida. Seisul 1-2 sai Tartu poiss punase kaardi. Olukordi oli mõlemale poole, õnn soosis täna siiski meid

Kommentaar

Working...
                                X