Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
III liiga Lõuna 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas in-the-stone Vaata postitusttabivere kaotas ka jaanile 4:1Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..
Kommentaar
-
Algselt postitas in-the-stone Vaata postitusttabivere kaotas ka jaanile 4:1Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas .Barcelona. Vaata postitustPõlva FC Lootos 0 - 0 Viljandi JK Kotkad , nagu seisust näha oli tasavägine mäng ja jagati rohkelt kollaseid kaarte.299195
Kommentaar
-
Algselt postitas apunkto Vaata postitustEga siin suurt nalja polegi, JJ sai vast enamvähem maksimum satsi kokku, mis praegu võtta on. Mäng oli kahjuks jõhker ja seda mitte ülekantud tähenduses. mudaliiga-õllekõht-pallurina tahaks järgmine päev trennis palli veeretada trepist üles lonkamise asemel.
Tublid olite jaani
Kommentaar
-
Algselt postitas in-the-stone Vaata postitustma arvan et jaani mehed on ka nõus kui ma ytlen et kohtunik tegi mängu raskeks!muidugi ei saa kohtunikku süüdistada et kaotasime ,kuna ise olime lahjad,aga soovitus sellele kohtunikule on et pane amet maha!
Tublid olite jaani
Mõni mäng nii oskate kaotada,et kohtunik süüdi poleks?
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Algselt postitas INCE Vaata postitustja sinu küsimus on ??? ......
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMõni mäng nii oskate kaotada,et kohtunik süüdi poleks?
Kommentaar
-
Abikohtunikest:
See on esimene aasta, kui 3.liigas on abikohtunikud. Selle eest on aastaid võideldud ja see on meie jalgpallile tulnud igal juhul kasuks. Piirikohtuniku ülesanne ongi suluseisude fikseerimine ja see, kas pall ületas väljaku piirjoone. Ja muidugi ilmsed vead 10-15 m ulatuses, sest peakohtunik on ju kaugemal.
Olen aastaid näinud 3.liiga mänge ja kui palju on kobisemist olnud just suluseisu teemal !!! Nüüd on 3.liigas olemas abikohtunikud ja las nad teevad oma tööd! Hakkame harjuma!
Kommentaar
-
Algselt postitas in-the-stone Vaata postitustSa oled debiilik peast ve?Olen see kes olen
Kommentaar
-
J-Jaani- Warrior 14-0 (6-0)
Valga oli mängule tulnud 7 mängijaga, mis ongi ilmselgelt tulemuse põhjuseks. Me saime satsi korralikult kokku, kuid vastaste vähesus tegi meid isegi natuke uimaseks ja löömata jäi ka palju väravaid.
Aitäh noortele, kes siiski nii pika retke ette võtsid ja tänusõnad neile 5-le vastasele, kes telefoni välja lülitasid ja mängule ei tulnud. Lisaks oli kaks meest vastastel kaartidega väljas.
Duubeldasime oma löödud väravate arvu ja loodetavasti suudame ka Põlvale väärilist vastupanu osutada.Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!
Kommentaar
-
Algselt postitas Straight Vaata postitustJ-Jaani- Warrior 14-0 (6-0)
Valga oli mängule tulnud 7 mängijaga, mis ongi ilmselgelt tulemuse põhjuseks. Me saime satsi korralikult kokku, kuid vastaste vähesus tegi meid isegi natuke uimaseks ja löömata jäi ka palju väravaid.
Aitäh noortele, kes siiski nii pika retke ette võtsid ja tänusõnad neile 5-le vastasele, kes telefoni välja lülitasid ja mängule ei tulnud. Lisaks oli kaks meest vastastel kaartidega väljas.
Duubeldasime oma löödud väravate arvu ja loodetavasti suudame ka Põlvale väärilist vastupanu osutada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar