Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustSellisel satsil laseme ka ära lüüa oli lausemc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustneed talleggi omad jah jube üleolevad ja ebameeldivad kutid.järgmine voor saate ise põske siis vaatame kes on üleolev!ja riho pill sina saad üldse turbi na!!!Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas ÄSS17 Vaata postitustSellisel satsil laseme ka ära lüüa oli lauseEga see nüüd nii solvav ka polnud. Eriti sümpatiseeris mulle teie ladina-ameerika sugemetega ründaja Pedro ,kes mind ahviks sõimas pärast seda kui ma talle veidi õlga andsin. Kuna Ambla oli 25 min 5-0 taga , lisas ta veel , et Rannamõisa peaks mängima õppima
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMuidugi ei saa aga tabeliseis paratamtult teeb üleval pool asuvaid meeskondi üleolevateks.
FC Twister 2 - 3 JK Loo
Mängust nii palju, et enamus mängu käis Loo poole peal ja nad mängisid rohkem vasturünnakute peale, nagu näha - edukalt.
0 - 1 Esimene värav tuli peale väravaesist "ping-pongi". Pall põrkas lõpuks Loo ründajale ilusti löögile ja oligi tulemus käes.
0 - 2 Teine tuli lugemata jäänud suluseisule järgnenud situatsioonis, kus määrati 11-meetri karistuslöök.
1 - 2 Peale poolaja pausi mängis Twister ühe karistuslöögi väga hästi lahti - pall tõsteti taha posti juurde, kus oli Tarmo Kose oma koha peal ning vormistas värava kindlalt enda nimele.
2 - 2 Lööjaks Rando Hallik.
2 - 3 Üks vähene pall, mis 5 minutit enne kohtumise lõppu Twisteri värava alla sattus, tekitas kaitsjates piisavalt segadust. Eemalt paistis, et üritati väravavahile jätta, paraku jõudis Loo mängija enne jaole.
Sellele järgnes veel paar ohtlikku olukorda Loo värava all nagu neid terve mängu jooksul ridamisi oli, kuid paraku polnud päev just kõige sobivam väravate löömiseks.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustTuul tegi imet -jah?
Kommentaar
-
FC Kiiu - Anzhi II 0-1(0-0)
Tuul oli päris korralik. Suhteliselt igav ja võimalustevaene mäng - samas võrdne.
Anzhi lõi värava täiesti arusaamatust olukorrast ca 75 minutil - meie kaitsja puhastas palli vastasest välja, aga kuna nende mees oli kärme palli järgi jõudma ja kiire küljeaudi sisse viske sooritama oli asi "aus". Kiiu mehed juba hakkasid vastaste poole peale minema ja paremkaitsja palli võtma anzhi mehelt aga viimane viskas ise välja. Kohtunik oma otsust millegi pärast ei muutnud, anzhi rünnakule suundumisel poetas veel et "mängime", sel hetkel oli ründaja juba 1-1l vv-ga. Viik oleks olnud igati OK tulemus mõlemale meeskonnale, aga seekord otsustas kohtunik mängu saatuse.
Eks peame sellest olukorrast õppima ja ennastsalgavalt spurtima iga palli järgi, mis auti suundub.
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustMingi kutt seal Rannamõisal ütles jah pärast meie esimest kolli
Kui see vend möliseks oma meestega vähem oleks ka mängutulemused teil paremad. Tema süü oli vähemalt pooltes kollides mis teile löödi, hõljus seal platsil.
Kommentaar
-
Algselt postitas Taavik Vaata postitustmida see we tähendab?
Ei ole väga suure tähtsusega, seega pole sul väga vaja teada ka.Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.
Kommentaar
-
Algselt postitas waterhaul Vaata postitustMeestel kuidagi oksad laiali läinud. Tegeleks rohkem platsil jalgpalli mängimisega ja vähem nii platsil kui foorumis teiste halvustamisega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Warren Vaata postitustRahu. Kes vähe tihedamalt tabasaluga seotud teemasid lugenud see peaks asjast aru saama. Siin ei olda veel harjunud sellega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar