anzile meeldibki lõhkuda
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV Ida 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas martki Vaata postitustno meeldib lõhkuda jah, aga see ongi imekspandav, et kohtunik oli eestlane, polnud mingi tuttav neil arvatavasti, aga ikka pani sellist vilet, lasi lõhkuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas mohikaanlane19 Vaata postitustTeretulemast EMV 4-liigasse
Ja samas leian, et kui IV liigas kohtunik ei viitsi yle poole väljakugi joosta ja vilistab kastisvõi selle läheduses mingeid olukordi siis see on jura mis jura. IV liigas peaks kohtunik just rohkem jooksma kuna siis on ta olukordadel lähemal ja saab ka õiglaseid otsuseid teha, kuna abikohtunikke ei ole siis ei ole ka abile loota.
NB! Mina ei olnud Teie mängu kohtunik
Edu ja head eelseisvat Jaanipäeva
Kommentaar
-
Algselt postitas martki Vaata postitustta ei olnud pime, ta lihtsalt ei vilistanud, kui isegi jõhker viga ta nina all oli. Ega Suema mängus An˛i vastu vilistas ka eesti soost kohtunik ikka üsna leebelt.
Barcelona.
Kommentaar
-
Algselt postitas 05ula Vaata postitustKüllap kartis pärast mängu An˛ikatelt vastu hambaid saada. Ega Suema mängus An˛i vastu vilistas ka eesti soost kohtunik ikka üsna leebelt.
Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas ummisummi Vaata postitustambla ja estoni mängus, vilistas karistusalas vea, ytles see on väike viga selle eest ma penaltit ei anna, andis karistuslöögi . äge kohtunik.Andis karistusala sees karistuslöögi ja kas müür pandi ka paika???? Mega naljakas ikka....aga ma ootan juba mängu protokolli
Kommentaar
-
Algselt postitas tomm Vaata postitustKindel, et tegu polnud vabalöögiga?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar