uus kodu
hülgasime oma senise kodupesa Rannavärava ja pesitseme nüüd Hiiu kunstkattega väljakul...kohtumiseni...
hülgasime oma senise kodupesa Rannavärava ja pesitseme nüüd Hiiu kunstkattega väljakul...kohtumiseni...
postitusi ei tule nagu suurt viimasel ajal?!
lympic0:9 olime üheksakesi ja mina olin väravas.Seega olen ma see hooaeg kõik väljaku kohad ära proovinud.väravas on jäänud värav löömata muidu olen igalt pos. jala või pea valgeks saanud.Muide osalesin reede kaitsejõudude jalgpalli turniiril kaitseliidu meeskonnaga.üllaltavalt tugev tase valitses seal.Meil läks suhteliselt hästi.võitsime sidepataljoni 3:1 teise mängu me kaotasime vahi-pataljonile 0:1muide värava lõi erkki pärna fc valgast viimasel minutil ja oligi kõik.edasi mina rohkem seal ei mängind kuna tervis ei lubanudnKL võitis pärnu pataljoni meeskonda penaltitega.kes vähegi eesti liigadest midagi teab avastab et pärnu mängib 3 liigas.järgmise mängu kaotasid nad sõjakoolile 0:4.turniiri võitis viru üjp pendlatega vahi pati ees.kolmandaks tuli sõjakool.Nii et kellel kroonu veel läbimata on võimalus järgmine aasta samal ajal mängida oma kodu väeosa eest.
Kommentaar